Foto Job - Meniu general

Foto Job - Meniu general

Acesta este meniul implicit afișat atunci când se accesează o lucrare foto. Acesta oferă toate informațiile legate de lucrarea foto pentru o prezentare rapidă, precum și instrumente de personalizare.

Meniul general al lucrării foto

Instrumentele de personalizare sunt afișate ca:
Setări, această secțiune conține:
- Setări pentru sarcini foto: Include toate setările pentru partajare, vânzare și aspect.
- Setări de înregistrare online: Gestionează instrumentele de înregistrare online. Consultați articolul Înregistrare online pentru mai multe informații.
Funcții, această secțiune conține:
- Arhiva: Arhivați lucrarea foto atunci când totul este finalizat. Consultați secțiunea Arhivă pentru mai multe informații.

Setări pentru sarcini foto

Dacă faceți clic pe acest buton, se afișează un meniu cu două file. Fila implicită, Setări pentru sarcini foto, afișează informațiile introduse la crearea lucrării. Modificările și informațiile suplimentare pot fi adăugate după cum este necesar. Pentru mai multe informații, consultați articolul din ghidul Photo Job - Workflow.

Meniul Photo Job General Menu (Meniu general pentru sarcini foto)

Dacă faceți clic pe Arată mai mult, vor apărea instrumente de personalizare suplimentare:
Primul utilizator atribuie parola: Permite primului utilizator să seteze parola galeriei la conectare.
Filtrați produsele în funcție de raportul de aspect al imaginii: Permite clienților să comande numai produse care corespund raportului de aspect al imaginii.
Permiteți editarea/croirea imaginilor: Permite clienților să decupeze și să redimensioneze imaginea comandată în funcție de formatul produsului foto selectat.
Înlocuiți imaginile înainte de a comanda: Permite încărcarea fișierelor finale după ce comanda a fost plasată și înainte ca aceasta să fie trimisă la producție. Consultați articolul Blocarea comenzilor și înlocuirea imaginilor pentru mai multe informații.
După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic pe Continuați

Mai multe setări pentru lucrări foto

Stil și aspect

Faceți clic pe fila din partea de sus a meniului Setări pentru sarcini foto pentru a o accesa. Rețineți că modificările efectuate aici vor afecta toate galeriile și grupurile din cadrul Photo Job. Opțiunile personalizabile includ:
Setări de stil și aspect

Modul de afișare: Selectați un mod de afișare pentru toate galeriile.
Modul de afișare pentru dispozitive mobile: Selectați un mod de afișare pentru dispozitivele mobile.
Aspect: Optați pentru un aspect Întuneric sau Lumină pentru galeriile dumneavoastră.
Filigran: Activați un filigran care să se afișeze peste fotografiile din galeriile dvs. Consultați articolul Watermark (Filigran ) pentru mai multe informații.
Comentarii: Permiteți comentariile pe galerii pentru feedback direct din partea clienților. Consultați articolul Comentarii pentru mai multe informații.
Galeria de feedback: Permiteți utilizatorilor să evalueze fotografiile cu ajutorul unei scale de culori și să ofere feedback. Consultați articolul Feedback gallery pentru mai multe informații.
Nu uitați să faceți clic pe Continuați după ce ați efectuat modificările.

Meniul general al grupurilor și galeriilor

Rețineți că meniul General Group and Gallery (Grupuri și galerii) este ușor diferit de meniul General Photo Job (Lucrări foto). Acesta conține mai puține opțiuni, deoarece majoritatea acestora sunt moștenite de la Photo Job-ul părinte. Aceste meniuri oferă informații despre grupuri sau galerii individuale pentru o prezentare generală rapidă.

Meniul General Group (Grup general)

Dacă faceți clic pe butonul Setări de grup al unui grup individual, se va afișa un meniu cu opțiunea Moștenirea setărilor pentru sarcini foto activată. Dezactivarea acestei opțiuni permite personalizarea setărilor specifice pentru galeria sau grupul respectiv. Rețineți că, odată ce această opțiune este dezactivată, orice modificare efectuată la Photo Job nu va fi moștenită.

Setările Photo Job nu se moștenesc

Nu uitați să faceți clic pe Continuați după ce ați efectuat orice modificare.