Înregistrare online

Înregistrare online

Această opțiune eficientizează crearea de contacte/participanți printr-un formular de înregistrare online ușor de utilizat. Puteți selecta această opțiune atunci când vă configurați lucrarea foto și faceți clic pe Continuați.

Selector pentru Job foto online

1. Creați grupuri

Va apărea un meniu pentru crearea de grupuri (de exemplu, clase). Introduceți numele grupului în caseta Numele grupului. Pentru a adăuga mai multe grupuri, faceți clic pe Add (Adăugare), ceea ce va genera o altă casetă Numele grupului. Grupurile pot fi șterse prin selectarea pictogramei coș de gunoi. Este necesar cel puțin un grup pentru a crea o lucrare foto. După ce ați terminat, faceți clic pe Continuați.

Crearea grupurilor

2. Configurați înregistrarea online

În continuare, configurați setările de înregistrare online după cum urmează:
Termenul limită de înregistrare online: Stabiliți termenul limită pentru înregistrare.
Deschideți pagina de înregistrare: Deschideți pagina de înregistrare pentru revizuire.
Copiați link-ul de înregistrare: Copiați linkul către pagina de înregistrare pentru distribuire sau revizuire.

Setări pentru înregistrarea online

Opțional, puteți crea o foaie de informații pentru a promova ziua de ședință foto. Aceasta va include un QR pentru a facilita accesul participanților la înregistrare, precum și linkul. De asemenea, va conține informații personale despre dvs. care se află deja în profilul dvs. De asemenea, o puteți personaliza:
Titlu: Numele ședinței foto.
Descriere: Puteți include detalii importante, cum ar fi data evenimentului.
Descărcare (PDF): Descărcați foaia de informații privind înregistrarea pentru imprimare și distribuire.

Fișa de informații PDF

Tip de fotografii: Bifează căsuța corespunzătoare pentru a activa diferite tipuri de fotografii pe care le pot alege participanții. Acest lucru permite fiecărui participant să decidă înainte de ședința foto ce fel de fotografii ar trebui să i se facă.

După ce setările sunt finalizate, faceți clic pe Continuați.

3. Verifică lucrarea foto

Meniul School photo job

Photo Job creat se va deschide așa cum a fost configurat. Dacă doriți, puteți crea un nou grup introducând numele în căsuța Grup nou din partea de sus și făcând clic pe butonul Add (Adăugare ). Puteți modifica setările Photo Job în coloana din dreapta, în meniul Generale. Pentru mai multe informații, citiți articolul General menu (Meniu general).

4. Înregistrare

Participanții trebuie să se înregistreze pentru ședința foto înainte de ziua ședinței. Va trebui să vă asigurați că aceștia au acces la link-ul de înregistrare online. Acesta se găsește în cadrul site-ului Setări pentru sarcini foto.
Pagina de înregistrare va colecta informații personale despre fiecare contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail și telefonul. Apoi va trebui să introducă numele participantului și să selecteze grupul sau clasa din care face parte. Fiecare contact poate avea mai mult de un participant, făcând clic pe Add another participant (Adăugați un alt participant). Acest lucru poate fi foarte util pentru ședințele foto de la școală, de exemplu, unde părinții pot înregistra mai mulți copii, dacă este necesar. Fiecare participant trebuie să selecteze tipul de fotografii activat în setări, cum ar fi fotografii de grup.

Înregistrare

Înregistrarea online include un acord de confidențialitate și de protecție a datelor pe care contactele trebuie să îl accepte înainte de a se înregistra. Odată completat, aceștia vor trebui să facă clic pe Înregistrare acum. Va apărea un mesaj de confirmare prin care contactul va fi informat că înregistrarea a fost efectuată cu succes și că va fi notificat atunci când imaginile vor fi disponibile.

Înregistrare confirmată

Persoana de contact este creată automat și este accesibilă în Photo Job cu grupul corespunzător. Puteți accesa contactele create în Photo Job făcând clic pe butonul Client din meniul din dreapta. Pentru mai multe informații, citiți articolul Meniul clientului.

Participanții înregistrați pot fi accesați făcând clic pe butonul Participanți. Pentru mai multe informații, citiți articolul din meniul Participanți.

Lucrare foto publicată cu contacte

5. Ziua de fotografiere

În ziua ședinței foto, veți avea deja o înregistrare a tuturor participanților. Pentru fiecare participant a fost deja creată o galerie individuală. Pentru ședința foto, puteți imprima acum codurile QR sau le puteți lua cu dvs. pe smartphone și fotografia mai întâi codul QR și apoi participantul corespunzător. După ședința foto, puteți încărca toate fotografiile, inclusiv codurile QR, iar acestea vor fi sortate automat în galeriile corecte.
Pentru a descărca cardul QR pentru ședința foto, faceți clic pe butonul Coduri QR din partea dreaptă. Pentru mai multe informații, citiți articolul din meniul Coduri QR.

6. După ziua de după ședința foto

După ce ziua de ședință foto s-a încheiat, tot ce trebuie să faci este să încarci fotografia cu codul QR a fiecărui participant împreună cu fotografiile selectate pe care dorești să le partajezi/vii. Pentru mai multe informații despre următorii pași și caracteristici, vă rugăm să citiți articolul Flux de lucru - Ghid pas cu pas.