Meniul Coduri QR

Meniul Coduri QR

Codurile QR pot fi accesate, descărcate și create în orice lucrare foto, făcând clic pe butonul Coduri QR din coloana din dreapta. Sunt disponibile diferite opțiuni de descărcare, în funcție de nevoile și cerințele fiecărui Photo Job, după cum urmează:

Meniul Coduri QR

Carduri de acces în alb

Cardurile goale sunt carduri cu coduri QR care nu au fost încă atribuite unui participant și care conțin formularul de consimțământ GDPR care trebuie semnat înainte de fotografiere.
Făcând clic pe acest buton, se va afișa un meniu cu toate informațiile despre cardurile blank deja create, precum și câmpurile care trebuie completate pentru a crea altele noi, după cum urmează:

Meniul QR Blank Cards (Cărți goale)

Număr de participanți: Selectați numărul estimat de participanți, care va determina numărul de cartonașe goale de creat.
Grup sau clasă: Selectați grupul din care vor fi create cartelele QR.
Tip de fotografii: Specificați tipul de fotografii oferite grupului. Acesta va fi inclus pe cardul în alb pentru a fi ales de către participant.
Odată completate, faceți clic pe butonul Creați din colțul din dreapta sus. Acestea vor apărea într-un tabel de mai jos, împreună cu restul cardurilor blank. Pentru a le descărca, trebuie doar să faceți clic pe butonul de descărcare din tabel pentru grupul corespunzător. Când ați terminat, faceți clic pe Continuați.

Exemplu de cartonaș QR în alb

Fiecare blank card este format din două secțiuni:
Secțiunea superioară: Conține instrucțiuni și un cod QR pentru persoana care este fotografiată. Această parte este destinată clientului.
Secțiunea inferioară: Conține un acord de confidențialitate pe care participantul sau reprezentantul legal trebuie să-l semneze, împreună cu tipul de fotografii care urmează să fie făcute. Odată semnată și completată, trebuie să păstrați această secțiune.

Carduri de acces pentru galerii comune

Vă permite să creați coduri QR pentru galerii comune, cum ar fi fotografiile de grup. Acest lucru vă permite să sortați galeriile comune în același mod ca și galeriile individuale. Pentru mai multe informații, consultați articolul Workflow - Ghid pas cu pas.

Atunci când este selectat, va apărea următorul meniu:

Meniul QR Common Cards (Cărți comune QR)

Number of galleries (Număr de galerii): Alegeți numărul de galerii comune care urmează să fie create.
Grup sau clasă: Selectați grupul sau clasa în care vor fi create cardurile comune QR.
După ce informațiile sunt completate, faceți clic pe Creați în colțul din dreapta sus. Acestea vor fi disponibile în tabelul de mai jos. Faceți clic pe butonul de descărcare din tabel pentru a-l descărca.

Carduri de acces cu imagini

Această opțiune vă permite să descărcați carduri QR din galeriile cu imagini deja încărcate. Atunci când este selectat, va apărea un meniu din care puteți alege:

Meniu Carduri cu imaginiGrup sau clasă: Selectați grupul sau clasa pe care doriți să o descărcați.
Participant: Alegeți între fără autentificare, fără comandă sau Toate.
Layout: Selectați o opțiune de prezentare pentru PDF.
Odată completat, faceți clic pe Descărcare. Se va descărca fișierul PDF corespunzător. Acest card QR conține instrucțiuni privind modul de accesare și de comandă din galerie, termenul limită, datele dumneavoastră de contact și câteva dintre fotografiile incluse în galerie pentru a motiva accesul.

Card QR cu un eșantion de imagini

Carduri de acces cu contact

Această opțiune vă permite să descărcați carduri QR care au fost deja atribuite unui participant prin intermediul înscrierii online. Rețineți că trebuie să le imprimați și să le aduceți cu dvs. în ziua ședinței foto pentru sortarea automată. Când este selectat, va apărea un meniu pe care îl puteți selecta:

Meniu Carduri cu contacte

Grup sau clasă: Selectați grupul sau clasa pe care doriți să o descărcați.
Participant: Alegeți între fără autentificare, fără comandă sau Toate.
Layout: Selectați o opțiune de prezentare pentru PDF.

Odată completat, faceți clic pe Descărcare. Fișierul PDF corespunzător va fi descărcat. Fiecare card QR va conține numele participantului, al clasei sau al grupului, tipul de fotografii înregistrate, codul QR pentru accesare și un link către galerie cu instrucțiuni de accesare și de comandă din aceasta.
Este necesar să fotografiați acest cod QR înainte de a fotografia participantul pentru sortarea automată. Sunteți apoi liber să le distribuiți participanților, dacă doriți. Pentru mai multe informații, citiți articolul Flux de lucru - Ghid pas cu pas.