Galeria de feedback

Galeria de feedback

Puteți transforma galeriile dvs. în galerii de feedback, unde clienții dvs. pot evalua fiecare fotografie cu ajutorul unei scale de culori din galerie. Acest lucru vă simplifică fluxul de lucru și centralizează comunicarea cu clienții dvs.

Activați Galeria de feedback

Pentru a activa această opțiune, deschideți Gallery Settings (Setări galerie ) a galeriei selectate. În cadrul acestui meniu trebuie să activați opțiunea Feedback Gallery (Galerie de feedback ) și să faceți clic pe Save (Salvare). Acest lucru va transforma galeria dvs. într-o galerie de feedback.

Afișați opțiunea de galerie de feedback în setările galeriei

Puteți dezactiva această opțiune în orice moment.

Galerie de feedback partajată

Odată ce galeria a fost configurată ca o galerie de feedback, clienții pot evalua imaginile din ea. Făcând clic pe orice imagine, vor apărea trei cercuri colorate în colțul din stânga jos al imaginii, permițându-le clienților dvs. să evalueze imaginea după cum urmează:
Verde, pentru selectat.
Portocaliu, pentru incert.
Roșu, pentru respinsă.
Imagine marcată cu feedback

Odată ce au fost evaluate, imaginile din Galeria de linkuri partajate vor fi marcate cu un cerc colorat în colțul din stânga sus pentru a indica selecția. De asemenea, este posibil să filtrați imaginile afișate în galeria partajată făcând clic pe cercurile colorate din colțul din dreapta sus.

Galeria de feedback partajat cu selecții

Vizualizarea feedback-ului

Feedback-ul clienților poate fi vizualizat în contul dvs. în meniul Galerie. Veți observa că fiecare imagine este marcată cu un cerc roșu, portocaliu sau verde în colțul din stânga sus, reflectând alegerea clientului.

Imagini marcate cu feedback în cadrul meniului Galerie

Pentru un flux de lucru eficient, vă recomandăm să activați comentariile pentru galerie, astfel încât clienții să poată lăsa comentarii la imagini și să solicite modificări, dacă este necesar. Pentru mai multe informații, consultați următorul articol despre cum să activați comentariile.

Rețineți că această funcție va afecta și lista de dorințe a clienților dvs.; odată activată această funcție, aceștia nu numai că vor putea marca fotografiile ca fiind verzi, portocalii sau roșii, dar vor putea, de asemenea, să selecteze fotografiile dorite pentru lista lor de dorințe și să vă trimită selecția lor. Pentru mai multe informații, consultați articolul Wish List (Lista de dorințe).