Comentarii

Comentarii

Puteți configura și permite comentarii pe galerii, permițându-vă să primiți feedback de la clienți direct pe fotografiile dvs. Pentru a activa comentariile pe o galerie, trebuie să deschideți setările galeriei. După ce le activați, vor apărea noi opțiuni.

Gallery settings

În mod implicit, opțiunea Publish comments manually (Publicare manuală a comentariilor ) este dezactivată, ceea ce înseamnă că comentariile făcute la galeria dvs. sunt publicate automat. Dacă activați această opțiune, veți primi un e-mail pentru fiecare comentariu făcut și va trebui să validați fiecare comentariu pentru ca acesta să fie publicat.
Puteți permite ca comentariile să fie făcute pe comentariile în sine și puteți permite ca comentariile să fie apreciate. După ce ați ales opțiunile care vi se potrivesc cel mai bine, faceți clic pe Save (Salvare). Rețineți că galeria trebuie să fie partajată pentru ca utilizatorii să poată lăsa comentarii. Dacă deschideți linkul partajat al galeriei dvs. și selectați o fotografie, veți vedea că este disponibil un buton de comentarii.

Comments button in gallery

În Galerii, dacă deschideți galeria în care ați activat comentariile, veți vedea dintr-o privire ce fotografii au fost comentate.

Comment notification icons

Dacă selectați o fotografie cu un comentariu și faceți clic pe butonul de comentarii, veți putea să le citiți și să le ștergeți, dacă este necesar.

Comment on photo

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: