Lista de dorințe

Lista de dorințe

Atunci când clienții dvs. vizitează o galerie, utilizatorii își pot selecta fotografiile preferate pentru a le adăuga la lista de dorințe. În acest fel, utilizatorii își pot crea propria colecție și pot cumpăra oricând doresc. Pentru a salva imaginile în lista lor de dorințe, utilizatorii trebuie să furnizeze informațiile lor de contact. Acest lucru garantează că selecțiile lor sunt stocate în siguranță pentru referințe viitoare.

Exemplu de galerie

Pentru a adăuga fotografii la lista de dorințe, faceți clic pe inima care apare pe fiecare fotografie atunci când treceți cu mouse-ul peste ea. Dacă faceți clic pe aceeași inimă, fotografia va fi eliminată din lista de dorințe. Lista de dorințe se află în colțul din dreapta sus al galeriei și este însoțită de un număr care indică numărul de fotografii care au fost adăugate. Atunci când clientul dvs. face clic pe această inimă, va vedea toate imaginile care au fost adăugate la lista de dorințe, inclusiv cele selectate în subgalerii.

Exemplu de listă de dorințe

De aici, clientul dvs. poate achiziționa imagini și poate elimina din lista de dorințe imaginile pe care nu le dorește. În plus, atunci când utilizatorii adaugă imagini la lista de dorințe, în galerie este afișată o pictogramă cu o inimă pentru o identificare ușoară. Dacă faceți clic pe fotografia marcată cu o inimă, se va afișa o coloană din dreapta cu informații despre fotografie și o listă a utilizatorilor care au adăugat-o la lista de dorințe. În această coloană, lângă numele fiecărui utilizator se află un buton cu trei puncte cu două opțiuni suplimentare. Dacă faceți clic pe " Edit" (Editare ), puteți adăuga acest utilizator la contactele dvs. Dacă faceți clic pe delete (șterge ), contactul va fi eliminat din coloana din dreapta. Este important de reținut că ștergerea unui contact din coloana din dreapta nu afectează lista de dorințe a utilizatorului. Fotografia va rămâne pe lista de dorințe a utilizatorului chiar și după ce informațiile de contact au fost eliminate din coloana din dreapta.

Utilizatorul listei de dorințe afișat

Atunci când sunt selectate mai multe fotografii în cadrul unei galerii, opțiunea Download CSV file (Descărcare fișier CSV ) este disponibilă în meniul din dreapta. Aceasta vă permite să selectați fotografiile adăugate în lista de dorințe a utilizatorului și să descărcați fișierul CSV pentru a le găsi rapid în software-ul extern pe care îl utilizați, cum ar fi Lightroom.

Notificare cu pictograma listei de dorințe

Buton de feedback

Lista de dorințe poate fi utilizată ca instrument de feedback. În setările Gal eriei există o opțiune numită Feedback Gallery (Galerie de feedback).

Show feedback gallery button in gallery settings (Afișare buton de galerie de feedback în setările galeriei)

Dacă este activat, utilizatorii vor găsi un buton Trimite selecție în Lista de dorințe.

Butonul Trimite selecție în lista de dorințe

Dacă se face clic pe acest buton, se va deschide o fereastră în care utilizatorul va fi rugat să introducă datele sale personale împreună cu un mesaj. Odată completate și după ce faceți clic pe Trimitere, veți primi un e-mail cu mesajul clientului.

Fereastra de selectare a trimiterii

Fotografiile selectate de clientul dvs. vor fi afișate în galeria corespunzătoare, marcate cu o pictogramă cu o inimă.

Pictograma inimii în galerie