Setări pentru vânzări și facturi

Setări de vânzări și facturi

Saal Digital se ocupă în mod complet gratuit de întregul proces de vânzare, lăsându-vă liber să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră. Este important să rețineți că implicarea noastră în facturare și producție nu poate fi ascunsă. Cu toate acestea, în acest meniu veți găsi diverse opțiuni legate de procesul de vânzare și facturare pentru o mai mare personalizare și control al afacerii și brandului dvs.

Panoul de setări pentru vânzări și facturare

Setări de facturare

Dacă doriți, puteți adăuga logo-ul dvs. pentru a apărea în colțul de sus al facturii. Logo-ul încărcat va apărea pe factura trimisă utilizatorului final după ce a fost plasată o comandă.

Butonul de încărcare a imaginii

Nu trebuie decât să faceți clic pe butonul Upload image (Încărcați imaginea ) și să încărcați logo-ul dvs. folosind parametrii care au fost specificați. Odată încărcată, imaginea dvs. va fi disponibilă aici.

Logo în setările facturii

Puteți înlocui logo-ul făcând clic pe Upload image (Încărcați imaginea ) sau îl puteți elimina făcând clic pe Delete (Ștergeți). Dacă dați clic pe Edit image (Editare imagine), veți putea să setați cultura specifică pe care doriți să o utilizați și să faceți unele ajustări, dacă este necesar.

Editor de logo-uri

Odată încărcat și setat, faceți clic pe Save Changes (Salvare modificări). Astfel, logo-ul încărcat va fi afișat pe factură, așa cum se arată în exemplul de mai jos.

Exemplu de factură

Eliberarea manuală a comenzilor

Dacă doriți să dețineți un control total asupra comenzilor dvs. prin aprobarea manuală a fiecăreia înainte de a intra în producție, puteți face acest lucru activând această opțiune.

Opțiunea de eliberare manuală a comenzilor

Toate comenzile plasate de clienții dvs. vor apărea în panoul de gestionare a comenzilor, așteptând să le aprobați manual. Veți primi, de asemenea, o notificare prin e-mail pentru fiecare comandă plasată.

Panoul de gestionare a comenzilor cu comanda în așteptare

Tot ce trebuie să faceți este Eliberarea comenzii pentru ca producția să o finalizeze sau Anularea comenzii, dacă este necesar.

Comandă în așteptare pentru aprobare

Colectarea în magazin

Dacă doriți ca comenzile să fie trimise la o anumită adresă și nu la destinația selectată de clientul dumneavoastră, puteți activa această opțiune. Acest lucru este foarte util dacă aveți un magazin fizic sau dacă doriți să livrați comenzile clienților dvs. în persoană.

Opțiunea de colectare în magazin

Odată activată, completați pur și simplu adresa și toate comenzile din galeriile și proiectele dvs. vor fi trimise la această adresă.

Funcția de partajare - Link neutru de partajare

Această opțiune vă permite să trimiteți clienților dvs. linkuri partajate într-un mod complet neutru, fără nicio referire la Saal Digital. Opțiunea Saal Digital este selectată în mod implicit. Acest lucru înseamnă că toate linkurile partajate către galeriile și proiectele dvs. vor fi sub domeniul saal-digital.net.
Dacă selectați opțiunea Photo Portal, linkurile partajate vor fi sub domeniul photo-portal.shop. Acest lucru înseamnă că clienții dvs. nu vor vedea nicio referire la Saal Digital atunci când vă vor vizita conținutul, dar vor cumpăra de la Saal Digital.

Funcția de partajare

Această funcție afectează tot conținutul dvs., atât galeriile și proiectele, cât și pagina dvs. de profil.
Produsele care sunt livrate direct clienților dvs. au ca expeditor Saal Digital. Dacă doriți să livrați dumneavoastră pachetul, puteți activa opțiunea de colectare în magazin.

Galerie cu link neutru