Filigran

Pentru a adăuga o protecție suplimentară la munca dvs., puteți adăuga un filigran personalizat la fotografiile dvs.

Creați un filigran

Mai întâi trebuie să decideți care va fi filigranul dvs. Pentru a face acest lucru, mergeți la Sales Panel și faceți clic pe Watermark (Filigran). Veți găsi diferite opțiuni.

Text type watermark

Puteți alege ca filigranul dvs. să fie sub formă de text. Acest text va fi afișat într-o grilă cu dimensiunile specificate. De asemenea, puteți varia opacitatea, dimensiunea fontului și chiar culorile, dacă doriți.
Sau puteți alege ca filigranul dvs. să fie o imagine. Trebuie să selectați Image (Imagine ) la Type (Tip). Și va apărea opțiunea de a încărca o imagine ca filigran. Această imagine va fi repetată ca o tablă de șah în funcție de setările pe care le-ați stabilit. Trebuie să faceți clic pe Upload image (Încărcați imaginea ) și să selectați imaginea pe care doriți să o utilizați ca filigran. Imaginea încărcată va apărea în acest panou.

Image type watermark

Puteți previzualiza cum va arăta filigranul pe fotografiile dumneavoastră. Trebuie să faceți clic pe Upload image (Încărcare imagine ) în Preview (Previzualizare ) și să selectați o fotografie pe care să testați filigranul.

Watermark preview

Când sunteți mulțumit de rezultat, faceți clic pe Save (Salvare).

Aplicați un filigran pe o galerie

Pentru a aplica filigranul pe o galerie, accesați panoul Galleries (Galerii ). Aici va trebui să deschideți setările galeriei la care doriți să aplicați filigranul. Vor apărea mai multe opțiuni, trebuie să activați filigranul și să faceți clic pe Save (Salvare).

Watermark activated in gallery settings

Dacă deschideți galeria, veți vedea că filigranul a fost aplicat.

Watermark applied in gallery

Aplicați un filigran la un proiect

Pentru a aplica filigranul la un proiect, mergeți la panoul Projects (Proiecte ) și deschideți setările proiectului la care doriți să aplicați filigranul. Vor apărea mai multe opțiuni, trebuie să coborâți Show advanced settings (Afișare setări avansate), să activați filigranul și să faceți clic pe Save (Salvare).

Watermark activated in projects settings

Dacă deschideți proiectul, veți vedea că filigranul a fost aplicat.

Watermark applied in project