Setările galeriei

Setările galeriei

În acest meniu puteți configura prezentarea galeriei dumneavoastră.
În primul rând, veți găsi setările de bază, unde puteți modifica titlul, adăuga o descriere cu stiluri personalizate, cum ar fi bold, subliniere, italic și bullets, și alege un tip de fotografie pentru galeria dvs. Vă rugăm să rețineți că aceste detalii sunt pentru uz intern. În mod implicit, informațiile sunt transferate ca Titlu și Descriere ale linkului partajat, dar puteți suprascrie aceste informații în linkul partajat din meniul Share Settings (Setări de partajare).
Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți articolul Share settings (Setări de partajare).

Tipul de fotografie: selectați tipul de fotografii din galeria dvs.
Data ședinței foto: puteți introduce data la care au fost făcute fotografiile.
Începeți publicarea: Puteți introduce data la care doriți să începeți partajarea galeriei.
Finalizarea publicării: Introduceți când doriți ca galeria să nu mai fie partajată.
Flux de lucru prin e-mail: Puteți selecta un flux de lucru prin e-mail pe care l-ați configurat anterior. Pentru mai multe informații, consultați articolul Flux de lucru prin e-mail.

Meniul de setări al galeriei

Mai jos veți găsi diferite setări pentru galeria dvs. Aveți opțiunea de a afișa o imagine ca antet al galeriei dvs., care va fi vizibilă în partea de sus a linkului partajat al galeriei.

Galerie

Dacă doriți, puteți activa opțiunea de a utiliza această imagine de antet exclusiv pentru această funcție și de a nu o afișa în interiorul galeriei dvs.

Opțiunea Show title image (Afișați imaginea de titlu)

Fotografiile din cadrul unei galerii pot include un titlu și o descriere. Aceste informații pot fi adăugate la selectarea unei fotografii, pe coloana din dreapta. Puteți activa opțiunea pentru a afișa titlul și descrierea fotografiei în galeria partajată.

Opțiunea Titlul fotografiei pe galerie

De asemenea, în această secțiune puteți activa funcțiile Filigran, Comentarii și Afișare buton de feedback. Pentru mai multe detalii despre aceste opțiuni, vă rugăm să consultați conținutul corespunzător.
După aceste opțiuni, veți găsi instrumentele de modificare a aspectului galeriei dumneavoastră.

Opțiuni de afișare

Aveți chiar și posibilitatea de a selecta independent modul de afișare pe dispozitivele mobile.

Vizualizare mobilă

După ce ați terminat de configurat setările galeriei, faceți clic pe Save (Salvare).

Importați setările

Dacă doriți să copiați aceleași setări dintr-o altă galerie, puteți face acest lucru făcând clic pe butonul Import, situat în coloana din dreapta, lângă titlul Setări din cadrul galeriei.

Butonul Import settings (Importă setări)

La apăsarea butonului Import, va apărea un meniu care va afișa toate galeriile pe care le aveți deja. Trebuie să selectați galeria din care doriți să importați setările și apoi să faceți clic pe Import.

Setările galeriei vor fi modificate în funcție de setările importate.

Setări pentru imagini

Atunci când selectați o fotografie dintr-o galerie, va apărea o coloană din dreapta cu informații și funcții referitoare la fotografia respectivă, împărțite în file după cum urmează:

Setări imagine în coloana din dreapta

Funcții
Comentarii: Deschideți o fereastră de comentarii pentru a vizualiza comentariile existente și pentru a adăuga comentarii noi. Setările galeriei trebuie să permită comentarii, iar galeria trebuie să fie partajată pentru ca alți utilizatori să poată adăuga comentarii.
Copiere: Acest buton vă permite să duplicați fotografia selectată într-o altă galerie sau subgalerie deja creată.
Treceți la: Utilizați această funcție pentru a muta imaginea selectată într-o altă galerie sau subgalerie deja creată, eliminând-o din cea curentă.
Copiați link-ul de imagine: Dacă faceți clic pe acest buton, copiați link-ul partajat pentru fotografia respectivă, pe care îl puteți apoi lipi și partaja la nevoie. Rețineți că galeria trebuie să permită partajarea pentru ca acest link să funcționeze.
Creați o legendă (pentru expoziții): Utilizați această opțiune pentru a crea un card QR imprimabil care va avea un link către fotografia specifică atunci când este scanat. Rețineți că setările de partajare trebuie să fie activate pentru ca această opțiune să funcționeze. În plus, dacă galeria este setată pentru vânzare, fotografia poate fi pusă direct la dispoziție pentru cumpărare prin scanare, în funcție de configurația stabilită.
Ștergeți: Acest lucru va elimina fotografia din galerie.

Detalii
Informații generale: Data creării, dimensiunea fișierului, dimensiunile și informațiile despre ultima comandă sunt afișate în partea de sus a coloanei. Puteți modifica numele de fișier al fotografiei făcând clic pe pictograma cu cheie. Rețineți că punctele nu sunt permise în numele de fișier.
Titlu: Acest câmp vă permite să dați un titlu fotografiei dumneavoastră.
Descriere: În acest câmp puteți introduce o descriere pentru fotografia dvs.

Vânzări
Statistici comerciale: Afișează informații despre numărul de ori în care fotografia a fost achiziționată și veniturile (dacă este cazul).
Lista de prețuri de vânzare: Opțiunea Use price list from gallery (Utilizare listă de prețuri din galerie ) este bifată în mod implicit. Aceasta înseamnă că, dacă galeria este configurată pentru vânzare, fotografia va moșteni lista de prețuri a galeriei. Cu toate acestea, puteți utiliza această casetă pentru a selecta o listă de prețuri alternativă pentru fotografia respectivă.

Nu uitați să faceți clic pe Save changes (Salvare modificări ) atunci când ați terminat.

Configurarea imaginii principale a galeriei

În cadrul unei galerii, veți vedea că există o imagine preselectată în coloana din dreapta. Această imagine, în mod implicit, va funcționa ca antet al galeriei dvs. odată partajată.

Imaginea principală a galeriei

Puteți alege o altă imagine făcând clic pe Change main image (Schimbare imagine principală). Va apărea o fereastră în care puteți selecta o altă imagine din galerie sau puteți opta pentru a încărca o altă imagine care să funcționeze ca imagine principală a galeriei dvs.

Opțiuni pentru imaginea principală a fotografiei

De asemenea, puteți face ajustări la imaginea principală a galeriei dvs. făcând clic pe butonul Modifică imaginea.

Editarea imaginii principale a galeriei

Dacă galeria dvs. este deja partajată și deschideți linkul partajat, veți vedea imaginea principală a galeriei care funcționează ca antet al galeriei dvs.

Galerie cu imaginea principală

Aveți opțiunea de a elimina antetul galeriei dvs. dacă doriți. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți setările gal eriei dvs. și să dezactivați opțiunea Show Main image (Afișare imagine principală). În setările galeriei, puteți, de asemenea, să activați opțiunea Imagine principală doar ca antet, astfel încât imaginea principală să funcționeze doar ca antet al galeriei dvs.

Opțiunea Imagine principală doar ca antet