Setările galeriei

Setările galeriei

În acest meniu puteți configura prezentarea galeriei dumneavoastră.

Meniul

În primul rând, veți găsi setările de bază, unde puteți modifica titlul, adăuga o descriere cu stiluri personalizate, cum ar fi bold, subliniere, italice, numere și puncte, și alege un tip de fotografie pentru galeria dvs. Vă rugăm să rețineți că aceste detalii sunt pentru uz intern. În mod implicit, acestea vor fi copiate ca Titlu și Descriere ale linkului partajat, dar puteți suprascrie aceste informații în linkul partajat din meniul Share Settings (Setări de partajare).
Mai jos veți găsi diferite setări pentru galeria dumneavoastră. Aveți opțiunea de a afișa o imagine ca antet al galeriei dumneavoastră, care va fi vizibilă în partea de sus a linkului partajat al galeriei.

Galerie

Dacă doriți, puteți activa opțiunea de a utiliza această imagine de antet exclusiv pentru această funcție și de a nu o afișa în interiorul galeriei dumneavoastră.

Opțiunea Show title image (Afișați imaginea de titlu)

Fotografiile din cadrul unei galerii pot include un titlu și o descriere. Acestea pot fi adăugate la selectarea unei fotografii, pe coloana din dreapta. Puteți activa opțiunea pentru a afișa titlul și descrierea fotografiei în galeria dvs. partajată.

Opțiunea Titlul fotografiei pe galerie

De asemenea, în această secțiune puteți activa funcțiile Filigran, Comentarii și Afișare buton de feedback. Pentru mai multe detalii despre aceste opțiuni, vă rugăm să consultați conținutul corespunzător.
După aceste opțiuni, veți găsi instrumentele de modificare a aspectului galeriei dumneavoastră.

Opțiuni de afișare

Aveți chiar și opțiunea de a selecta independent modul de afișare pe dispozitivele mobile.

Vizualizare mobilă

După ce ați terminat de configurat setările galeriei, faceți clic pe Save (Salvare).

Setări pentru imagini

Atunci când selectați o fotografie într-o galerie, va apărea o coloană din dreapta cu informații și funcții referitoare la acea fotografie specifică, împărțite în file după cum urmează:

Setări imagine în coloana din dreapta

Funcții
Comentarii: Deschideți o fereastră de comentarii pentru a vizualiza comentariile existente și pentru a adăuga comentarii noi. Setările galeriei trebuie să permită comentarii, iar galeria trebuie să fie partajată pentru ca alți utilizatori să poată adăuga comentarii.
Copiere: Acest buton vă permite să duplicați fotografia selectată într-o altă galerie sau subgalerie deja creată.
Treceți la: Utilizați această funcție pentru a muta imaginea selectată într-o altă galerie sau subgalerie deja creată, eliminând-o din cea curentă.
Copiați link-ul de imagine: Dacă faceți clic pe acest buton, copiați link-ul partajat pentru fotografia respectivă, pe care îl puteți apoi lipi și partaja la nevoie. Rețineți că galeria trebuie să permită partajarea pentru ca acest link să funcționeze.
Creați o legendă (pentru expoziții): Utilizați această opțiune pentru a crea un card QR imprimabil care va avea un link către fotografia specifică atunci când este scanat. Rețineți că setările de partajare trebuie să fie activate pentru ca această opțiune să funcționeze. În plus, dacă galeria este setată pentru vânzare, fotografia poate fi pusă direct la dispoziție pentru cumpărare prin scanare, în funcție de configurația stabilită.
Ștergeți: Acest lucru va elimina fotografia din galerie.

Detalii
Informații generale: Data creării, dimensiunea fișierului, dimensiunile și informațiile despre ultima comandă sunt afișate în partea de sus a coloanei. Puteți modifica numele de fișier al fotografiei făcând clic pe pictograma cu cheie. Rețineți că punctele nu sunt permise în numele de fișier.
Titlu: Acest câmp vă permite să dați un titlu fotografiei dumneavoastră.
Descriere: În acest câmp puteți introduce o descriere pentru fotografia dvs.

Vânzări
Statistici comerciale: Afișează informații despre numărul de ori în care fotografia a fost achiziționată și veniturile (dacă este cazul), împreună cu vizualizarea pentru fotografia respectivă.
Lista de prețuri de vânzare: Opțiunea Use price list from gallery (Utilizare listă de prețuri din galerie ) este bifată în mod implicit. Aceasta înseamnă că, dacă galeria este configurată pentru vânzare, fotografia va moșteni lista de prețuri a galeriei. Cu toate acestea, puteți utiliza această casetă pentru a selecta o listă de prețuri alternativă pentru fotografia specifică.

Nu uitați să faceți clic pe Save changes (Salvare modificări ) atunci când ați terminat.

Configurarea imaginii principale a galeriei

În cadrul unei galerii, veți vedea că există o imagine preselectată în coloana din dreapta. Această imagine, în mod implicit, va funcționa ca antet al galeriei dvs. odată partajată.

Imaginea principală a galeriei

Puteți alege o altă imagine făcând clic pe Change main image (Schimbare imagine principală). Va apărea o fereastră în care puteți selecta o altă imagine din galerie sau puteți opta pentru a încărca o altă imagine care să funcționeze ca imagine principală a galeriei dvs.

Opțiuni pentru imaginea principală a fotografiei

De asemenea, puteți face ajustări la imaginea principală a galeriei dvs. făcând clic pe butonul Modifică imaginea.

Editarea imaginii principale a galeriei

Dacă galeria dvs. este deja partajată și deschideți linkul partajat, veți vedea imaginea principală a galeriei care funcționează ca antet al galeriei dvs.

Galerie cu imaginea principală

Aveți opțiunea de a elimina antetul galeriei dvs. dacă doriți. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți setările gal eriei dvs. și să dezactivați opțiunea Show Main image (Afișare imagine principală). În setările galeriei, puteți, de asemenea, să activați opțiunea Imagine principală doar ca antet, astfel încât imaginea principală să funcționeze doar ca antet al galeriei dvs.

Opțiunea Imagine principală doar ca antet