Setări de partajare

Setări de partajare

În acest meniu veți găsi instrumentele necesare pentru a partaja imaginile și galeriile dvs. cu contactele și clienții dvs. De asemenea, este necesar să activați această opțiune dacă doriți să vă vindeți imaginile. Prima dată când faceți clic pe Share settings(Setări de partajare), un ecran vă va cere să activați partajarea.

Activați partajarea

Odată activată, vor apărea diverse opțiuni care vă vor permite să personalizați modul în care este partajată galeria dvs. Linkul Shared (Partajare ) creat care duce la galeria dvs. va fi vizibil aici. Puteți să copiați și să lipiți manual acest link sau pur și simplu să faceți clic pe Open (Deschidere ) pentru a deschide link-ul Shared (Partajat ) către galeria dvs. În acest fel, puteți vedea cum vor vedea utilizatorii galeria.

Meniul de partajare a galeriei

Există și alte opțiuni pentru a configura modul în care este partajată galeria dumneavoastră. Veți vedea că titlul scris în setările gal eriei dvs. a fost copiat ca titlu implicit pentru link-ul partajat al galeriei dvs. Dacă doriți, puteți suprascrie titlul care să apară în link-ul partajat ca titlu al galeriei dvs. În plus, puteți suprascrie și descrierea galeriei dvs. dacă doriți.

Suprascrieți descrierea galeriei

Dacă ați activat anterior limbile în Vânzări, puteți adăuga aici titlul și descrierea traduse pentru link-ul partajat al galeriei dvs. făcând clic pe Translate (Traducere). Limbile activate vor fi afișate pentru a fi completate.

Traduceri

În cele din urmă, puteți activa opțiunea de a publica galeria pe pagina dvs. de profil. În acest fel, pe lângă accesarea galeriei prin intermediul linkului partajat, utilizatorii o vor putea vizita prin intermediul paginii dvs. de profil, împreună cu alte galerii pe care le-ați publicat acolo.

Publicare pe pagina de profil

Protejați cu o parolă

Dacă doriți, puteți să vă protejați galeria cu o parolă. În acest fel, doar utilizatorii care cunosc parola o pot accesa. Va trebui să le comunicați manual utilizatorilor parola pentru a accesa galeria.

Protejați cu parolă

De asemenea, puteți activa opțiunea Cere înregistrare. Astfel, utilizatorul care accesează link-ul partajat va trebui să se înregistreze.

Require registration (Solicită înregistrare)

De îndată ce un utilizator se înregistrează pentru galerie, acesta va fi listat în meniul de informații al galeriei.

Utilizator listat în galerie

Iar dacă utilizatorul este nou, acesta va fi adăugat la contactele dvs.

Utilizator în contacte

Veți vedea că, dacă opțiunea Require registration (Solicită înregistrare ) este activă, va apărea opțiunea First user assigns password (Primul utilizator atribuie parola ). Puteți activa această opțiune, ceea ce înseamnă că primul utilizator care se conectează la această galerie stabilește parola pentru galerie.

Send shared link to contacts (Trimite link partajat către contacte)

Sub Shared link (Legătură partajată), veți găsi diferite opțiuni pentru a trimite și partaja galeria dvs. cu utilizatorii. Puteți Copia linkul de partajare pentru a o trimite către utilizatorii pe care îi alegeți prin metoda sau platforma preferată. Faceți clic pe Send by e-mail (Trimitere prin e-mail ) pentru a trimite link-ul prin e-mail. Acest lucru va deschide automat software-ul implicit pe care l-ați selectat pe dispozitivul dvs. pentru a trimite e-mailuri. Sau puteți trimite link-ul partajat contactelor dvs. prin e-mail direct din Photo Portal, făcând clic pe Share with contacts (Partajare cu contactele).

Opțiuni de partajare a linkului

Atunci când selectați această opțiune, veți vedea contactele și grupul de contacte pe care le-ați adăugat anterior. Le puteți selecta pe cele cărora doriți să le trimiteți linkul partajat. Dacă doriți, puteți adăuga mai multe contacte aici, făcând clic pe Add (Adăugare).

Selectați contactele

După ce ați selectat contactele care vor primi e-mailul cu linkul partajat către galeria dvs., trebuie să faceți clic pe Continue (Continuare). Va apărea o nouă fereastră în care puteți scrie textul care va însoți link-ul partajat. Dacă ați creat deja șabloane de e-mail în Sales, puteți selecta unul din meniul derulant disponibil. Veți observa, de asemenea, că sunt deja incluse contactele pe care le-ați selectat anterior. Când ați terminat, faceți clic pe Send Message (Trimitere mesaj ) și aceste contacte vor primi mesajul scris alături de link-ul partajat al galeriei dvs.

Trimiteți mesajul

După ce ați configurat setările de partajare a galeriei, faceți clic pe Save (Salvare). Veți vedea că statutul galeriei dvs. s-a schimbat.

Starea galeriei

Partajarea unei singure imagini

Pe lângă partajarea unui link către o galerie, puteți partaja și un link către o singură imagine din cadrul galeriei dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, accesați meniul Galleries (Galerii ) și deschideți galeria care conține imaginea pe care doriți să o partajați. Selectați imaginea pentru a afișa un meniu din dreapta cu instrumente și informații despre fotografia selectată. Sub titlul Functions (Funcții ) se află butonul Copy image link (Copiere link imagine ). Dacă faceți clic pe acest buton, veți copia linkul către imaginea respectivă, pe care îl puteți apoi lipi oriunde doriți să o partajați.
Asigurați-vă că galeria care conține imaginea a fost partajată anterior pentru ca linkul imaginii să fie partajat cu succes.

Butonul

Dacă în galerie este activată opțiunea " Allow ordering" (Permiteți comenzi ), link-ul imaginii partajate va permite utilizatorilor să comande imaginea respectivă în conformitate cu lista de prețuri asociată.