Obțineți 35% reducere cu un cont profesional Saal Digital Professional

Pentru fotografi, agenții și liber-profesioniști

Pentru fotografi, agenții și liber-profesioniști

Sunteți un fotograf, o agenție sau o companie? Doriți să vindeți clienților dvs. produse fotografice profesionale de cea mai bună calitate? Atunci Saal Digital este partenerul potrivit pentru dumneavoastră. Tocmai ți-ai început propria afacere? Vă vom sprijini încă de la început și vă vom acorda o reducere de 35 % la toate produsele.

Prezentare generală a condițiilor

Prezentare generală a condițiilor

  • Reducerea dvs. personală este stocată direct în contul dvs. după înregistrarea cu succes
  • Nu există comisioane și nici o limită de timp
  • Nu se poate combina cu alte oferte și vouchere
  • Netransferabil

Avantajele dumneavoastră cu un cont profesional

Zona profesională

Zona profesională

În zona profesională, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre gestionarea culorilor, pregătirea datelor, dimensiuni și rezoluții. Folosiți șabloanele noastre pentru Photoshop și InDesign pentru a vă proiecta produsele în propriul software.

Profiluri ICC

Profiluri ICC

Lucrați în conformitate cu specificațiile ICC pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile. Utilizați profilurile noastre ICC pentru calibrare pentru un rezultat optim al culorilor.

50 % off Produse de probă

50 % off Produse de probă

Creați un instrument de vânzări profesionist cu produsele de probă Saal Digital și prezentați cele mai importante imagini ale dvs. într-un mod elegant și sofisticat. Creați-vă propriul portofoliu personal și prezentați clienților dvs. produse de înaltă calitate, cum ar fi albume foto, decorațiuni de perete și felicitări.

Linia profesională

Linia profesională

Albumul foto de calitate superioară, cu un anumit factor de uimire. Oferiți clienților dvs. acel ceva în plus. Realizată manual, cu copertă din piele și, ca întotdeauna, fără logo-ul producătorului. Produsele noastre Professional Line, cu acrilic de lux și copertă din piele întoarsă, oferă o experiență cu totul specială. Prezentarea atractivă este completată de cutia de cadou exclusivă.

Portalul foto Saal

Portalul foto Saal

Soluția dvs. online personalizată pentru fotografii profesioniști. Portalul nostru este conceput special pentru fotografi, agenții și companii pentru a facilita încărcarea, partajarea și vânzarea comercială a fotografiilor și proiectelor dumneavoastră. Cu acest instrument sigur și eficient, vă puteți optimiza fluxul de lucru și vă puteți crește vânzările - fără costuri ascunse sau comisioane.

Prin ce se diferențiază Saal Digital

Calitate superioară

Calitate superioară

Produse fotografice de înaltă calitate în calitate strălucitoare - asta înseamnă Saal Digital.

Nicio siglă de producător

Nicio siglă de producător

Niciunul dintre produsele noastre nu conține sigla producătorului. Drept rezultat, primiți un produs complet neutru, fără simboluri sau ștampile care să distragă atenția.

Direct de la producător

Direct de la producător

Primiți toate comenzile direct de la producătorul Saal Digital. Acest lucru garantează o livrare mai rapidă și o comunicare fără probleme.

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Cu un timp de producție de doar câteva zile lucrătoare, veți primi rapid produsele dvs. foto. Livrarea este și mai rapidă cu livrarea expres.

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Oferim o varietate de opțiuni de plată sigure pentru comenzile dumneavoastră.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

La Saal Digital comandați fără riscuri, deoarece satisfacția dumneavoastră este în centrul filozofiei companiei noastre.

Creați acum