50% reducere la mostre

Prezentați portofoliul dvs.

Sunteți un fotograf sau artist grafic profesionist ori activați în domeniul artelor creative? Sunteți în căutarea unei modalități de a prezenta portofoliul dvs. într-o manieră sofisticată și doriți să puneți la dispoziția clienților munca dvs. cu mostre tangibile?

Creați un instrument profesional pentru vânzări cu mostrele Saal Digital și prezentați cele mai importante imagini ale dvs. într-o manieră elegantă și sofisticată. Trimiteți o solicitare acum folosind formularul de mai jos și veți primi un cod de voucher pentru mostrele dvs.

Personalizați designul produselor dvs.

Descoperiți diferitele produse, cum ar fi Cărți foto, Artă de perete și Felicitări! Faceți cunoștință cu diferitele suprafețe și creați portofoliul care vă reflectă cel mai bine stilul dintr-o varietate de opțiuni. Explorați gama largă de posibilități pentru clienții dvs. și folosiți produsele ca referință pe care clienții dvs. nu numai că le pot vedea, ci le pot și experimenta pe viu! În acest fel, vă bucurați de libertatea absolută de proiectare, pe care software-ul Saal Design v-o oferă prin diversele sale funcții.Datele dumneavoastră de contact au fost trimise cu succes. Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră.

Condiții pentru voucherul pentru produse de probă

  • Pe partea din față a produsului eșantion, cuvântul "eșantion" trebuie să fie clar vizibil și lizibil
  • Produsele de probă pot fi comandate numai separat de alte produse
  • Voucherul de 50% nu poate fi combinat cu alte vouchere sau promoții
  • Transportul nu este inclus în reducere
  • Cutiile cadou pot fi comandate ca eșantion doar dacă sunt asociate cu un album foto de eșantionare
  • Voucherul nu este valabil pentru setul nostru de mostre

Cum să etichetați mostra

Trebuie să fie evident că fotocărțile sunt mostre. Cu alte cuvinte, trebuie să figureze cuvântul „mostră” sau altă expresie similară pe coperta față, cum ar fi „fotocarte mostră” sau „portofoliu mostră”. Fontul trebuie să aibă o dimensiune de cel puțin 30 pt.

Creați acum