50% reducere la mostre

Prezentați portofoliul dvs.

Sunteți un fotograf sau artist grafic profesionist ori activați în domeniul artelor creative? Sunteți în căutarea unei modalități de a prezenta portofoliul dvs. într-o manieră sofisticată și doriți să puneți la dispoziția clienților munca dvs. cu mostre tangibile?

Creați un instrument profesional pentru vânzări cu mostrele Saal Digital și prezentați cele mai importante imagini ale dvs. într-o manieră elegantă și sofisticată. Trimiteți o solicitare acum folosind formularul de mai jos și veți primi un cod de voucher pentru mostrele dvs.

Personalizați design-ul produselor dvs.

Descoperiți oferta variată de produse, cum ar fi fotocărțile, decorațiunile de perete și felicitările! Informați-vă în ceea ce privește diferitele suprafețe și creați portofoliul care reflectă cel mai bine stilul dvs., alegând dintr-o gamă variată de opțiuni. Explorați gama vastă de posibilități pentru clienții dvs. și utilizați produsele drept referință pe care clienții dvs. nu numai că o pot vedea, dar o și pot experimenta pe viu! Procedând astfel, vă veți bucura de libertatea absolută în materie design oferită de softul Saal Design prin multitudinea sa de funcții.Datele de înregistrare au fost trimise cu succes. Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră.

Condițiile pentru voucherul de mostre

  • Pe partea din față a produsului eșantion, cuvântul „mostră” trebuie să fie clar vizibil și lizibil.
  • Mostrele pot fi comandate numai separat de alte produse
  • Voucherul de 50% nu poate fi combinat cu alte vouchere sau promoții
  • Transportul nu este inclus în reducere
  • Cutiile cadou pot fi comandate numai ca mostră când sunt asociate cu o fotocarte mostră
  • Voucherul nu este valid pentru seturile mostră (adică pachete de hârtie, coperți și piele)

Cum să etichetați mostra

Trebuie să fie evident că fotocărțile sunt mostre. Cu alte cuvinte, trebuie să figureze cuvântul „mostră” sau altă expresie similară pe coperta față, cum ar fi „fotocarte mostră” sau „portofoliu mostră”. Fontul trebuie să aibă o dimensiune de cel puțin 30 pt.

Creați acum