Proiectați cartea foto perfectă

Doriți să vă concepeți albumul foto perfect? Personalizați fiecare aspect al experienței de design și descoperiți materialele noastre de înaltă calitate

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită.
Personalizați cartea foto perfectă

Personalizați cartea foto perfectă

Personalizarea începe atunci când selectați caracteristicile albumului dvs. foto. Cărțile noastre foto cartonate sunt un pariu sigur: sunt disponibile în mai multe formate și puteți personaliza complet coperta, fie alegând unul dintre materialele noastre premium, fie proiectând o copertă fotografică lucioasă sau mată.

Oferim o mare varietate de materiale de înaltă calitate, astfel încât să puteți concepe Cartea Foto perfectă: imitație de piele, aspect de lemn, in natural, plastic oceanic reciclat, ...
Dacă preferați să faceți dintr-o fotografie piesa centrală a copertei albumului dvs. foto (sau să experimentați cu un colaj), puteți face și acest lucru! Coperțile noastre din acrilic pentru Cărțile Foto din linia Professional, de exemplu, sunt realizate manual și reprezintă o opțiune unică și specială.

De asemenea, puteți concepe un Album Portofoliu, care vă permite să schimbați ordinea paginilor și să comandați altele noi, sau o Carte Foto cu copertă moale, dacă doriți o copertă mai ușoară și flexibilă. Bineînțeles, veți putea alege formatul preferat (pătrat, peisaj sau portret) și suprafața pentru paginile interioare, alegând dintre hârtiile noastre foto Fujifilm de înaltă calitate.

Ud9qUaZPguA

Cum să creați o carte foto folosind Saal Design Software

Descoperiți diferitele opțiuni de design pe care software-ul Saal Design vi le oferă pentru a vă crea albumul foto complet personalizat.

În acest tutorial util, vă vom prezenta diferitele opțiuni de configurare și unele dintre funcțiile disponibile, astfel încât să vă puteți crea albumul foto în funcție de specificațiile dvs. exacte.

Creați cartea foto perfectă cu software-ul Saal Design!

Creați cartea foto perfectă cu software-ul Saal Design!

Fiecare pagină a albumului foto poate fi adaptată la nevoile și stilul dumneavoastră. Personalizați fundalul, aspectul imaginilor dvs. și adăugați accente personale cu cliparts și text. Cartea dvs. foto, designul dvs.!

Pentru o personalizare maximă, vă recomandăm să folosiți software-ul desktop Saal Design sau magazinul online. Veți putea fie să vă concepeți albumul foto de la zero cu modul de proiectare a șablonului gol, fie să primiți ajutor când vine vorba de aspect cu celelalte două moduri de proiectare. Puteți găsi toate informațiile aici. Pentru o proiectare mai rapidă în deplasare, puteți folosi întotdeauna aplicația iOS sau Android.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să vă concepeți albumul foto într-un software extern, descărcând șabloanele noastre și încărcând apoi cu ușurință proiectul dvs. ca PDF. Veți găsi mai multe informații în Zona noastră profesională.

Legătură Layflat

Legătură Layflat

Cu legarea Layflat, puteți plasa fotografiile pe o întreagă pagină dublă fără a pierde niciun detaliu.

Fără logo-ul producătorului

Fără logo-ul producătorului

Toate produsele noastre foto sunt realizate fără logo-ul producătorului care să distragă atenția. De asemenea, codul de bare al producției poate fi îndepărtat.

Culoare de lungă durată

Culoare de lungă durată

Garantăm rezistența culorii timp de 75 de ani: bucurați-vă de culori vii ca în prima zi pentru mult timp.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

Satisfacția dumneavoastră este o parte centrală a filozofiei companiei noastre.

Alegeți un material de înaltă calitate pentru albumul foto

Doriți să vedeți personal toate materialele noastre de înaltă calitate pentru coperțile albumelor foto? Puteți comanda setul nostru de mostre pentru a primi toate materialele pentru coperte plus toate suprafețele pentru paginile interioare!

Alegeți un material de înaltă calitate pentru albumul foto

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Adăugați o notă de eleganță cu cutiile noastre de cadouri Premium

Adăugați o notă de eleganță cu cutiile noastre de cadouri Premium

Cu Saal Digital, puteți personaliza și o cutie cadou Premium unică, care va adăuga o notă elegantă și va păstra albumul foto bine protejat.

În funcție de materialul pe care îl alegeți, veți putea include o imagine (de exemplu, dacă alegeți Cutia cadou premium acrilică) sau adăugați texte sau clipart-uri la materialele noastre de înaltă calitate, cum ar fi imitația de piele sau inul natural. Când vine vorba de conceperea Cutiei cadou Premium, cel mai important lucru este să alegeți același format ca și albumul foto, deoarece acestea au fost concepute pentru a se potrivi perfect cu acest format.

Alegeți cărți foto durabile

Produs cu energie solară

Produs cu energie solară

Cu peste 3.000 m² de module solare, nevoile noastre de energie sunt acoperite în majoritatea zilelor.

Carbon neutru

Carbon neutru

Compensăm emisiile inevitabile de CO₂ prin investiții în proiecte globale de mediu

Transport maritim responsabil

Transport maritim responsabil

Ori de câte ori este posibil, expediem coletele noastre cu emisii neutre de carbon

Creați acum
Creați acum