Moduri de design pentru cărți foto

Moduri de design pentru cărți foto

Atunci când concepeți o album foto, software-ul pentru desktop oferă diferite moduri de proiectare din care puteți alege. Fiecare mod are un mod specific de a începe proiectarea produsului și oferă diferite instrumente automate pentru a vă proiecta rapid și ușor cartea foto în funcție de nevoile dumneavoastră. Rețineți că modurile de proiectare sunt disponibile și atunci când proiectați calendare.

Odată ce produsul a fost selectat și opțiunile de material au fost configurate, software-ul vă oferă trei moduri de proiectare diferite. În funcție de timpul pe care îl aveți sau doriți să îl petreceți pentru proiectare, puteți alege între:
Modul One Minute (Un minut ), care proiectează automat produsul și vă permite să faceți modificări după ce produsul este proiectat.
Modul Comfort Designer, în care imaginile sunt plasate pe pagini una câte una cu ajutorul programului.
Modul șablon gol, pentru a proiecta produsul de la zero, fără niciun ajutor sau program.
Moduri de proiectare

Carte foto de un minut

Acest mod este ideal dacă doriți să concepeți albumul foto cât mai repede posibil. După ce ați selectat acest mod, va apărea o fereastră cu diferite linii de design. Le puteți filtra în funcție de categorie cu ajutorul meniului derulant din colțul din stânga sus. Fiecare linie de design aplică obiecte, cum ar fi cliparts și fundaluri, pe albumul dvs. foto în conformitate cu un stil specific. Faceți clic pe una dintre ele pentru a o selecta.

Linii de design

Următorul pas este să selectați toate fotografiile care vor compune albumul dvs. foto. Observați că există o casetă Sort by (Sortare după ) în colțul din dreapta jos. Aceasta vă permite să alegeți ordinea în care fotografiile dvs. vor fi adăugate la Cartea foto. După ce ați adăugat toate fotografiile și ați selectat opțiunea de sortare preferată din casetă, faceți clic pe Next (Următorul ) pentru a continua.

Se va deschide un meniu care vă va permite să alegeți numărul de pagini. Software-ul va face o recomandare pe baza numărului de fotografii selectate anterior. Un număr specific de pagini poate fi selectat în caseta din partea de jos. După ce numărul de pagini este setat, faceți clic pe Select (Selectare). Dacă este necesar, paginile pot fi adăugate sau șterse ulterior în designer.

Fereastra de selecție a paginilor

Software-ul desktop va procesa parametrii selectați și va crea automat albumul foto în mod corespunzător. După ce a fost creată, este necesar să verificați toate paginile pentru a vă asigura că totul este așa cum doriți și pentru a face orice modificări necesare.

Carte foto creată cu opțiunea One Minute

Deși Albumul foto este deja proiectat, este posibil să modificați toate obiectele și imaginile deja plasate, să adăugați mai multe elemente sau să le eliminați. De asemenea, puteți adăuga text făcând clic pe butonul Add Text (Adaugă text ) din meniul de sus și puteți modifica aspectul, deschizând meniul Layout (aspect) din dreapta și selectând unul diferit. Este posibil chiar să schimbați linia de design a machetelor afișate, deschizând caseta Linie de design și selectând una diferită.

Meniul Pages (Pagini ) din partea de jos vă permite să navigați printre pagini. Paginile marcate cu roșu indică faptul că nu au fost încă verificate. Toate paginile trebuie să fie verificate. Din acest meniu Pages (Pagini ) puteți adăuga și șterge pagini făcând clic pe butoanele corespunzătoare din stânga. De asemenea, puteți modifica ordinea paginilor selectând o pagină din meniul din partea de jos și trăgând-o în poziția dorită fără a elibera butonul mouse-ului.

Designer de confort

În acest mod, produsul este proiectat pagină cu pagină cu ajutorul ajutorului software-ului. Acesta oferă diverse opțiuni pentru plasarea imaginilor pe pagini, precum și sugestii de aspect care ajustează obiectele deja plasate. Odată selectat acest mod, va trebui să selectați o linie de proiectare pe care să se bazeze sugestiile de aspect. În continuare, selectați numărul de pagini pentru albumul foto. Paginile pot fi adăugate sau eliminate ulterior în designer. După ce ați selectat numărul de pagini, faceți clic pe butonul Select (Selectare ). Designerul va deschide albumul foto cu specificațiile furnizate și cu paginile goale, gata de a fi proiectate.

Opțiuni de plasare a imaginilor afișate utilizând modul Comfort designer

Tragerea unei imagini din coloana din stânga va afișa trei opțiuni de inserare a imaginii în pagini. Pentru a selecta una dintre aceste opțiuni, trageți imaginea în opțiunea dorită.

1. Layout nou. Imaginea va fi inserată în albumul foto utilizând o machetă sugerată. Aceasta va lua în considerare toate imaginile și elementele deja plasate pe pagină. În ciuda aspectului sugerat, odată ce această opțiune a fost aplicată, se poate selecta un alt aspect din meniul Layouts (Aranjamente ). Imaginile se vor adapta automat la noul layout.

Noua opțiune de aspect selectată cu ajutorul designerului Comfort

2. Ca fundal. Imaginea este plasată ca fundal în albumul foto și acționează ca atare, acoperind complet ambele pagini.

Imagine plasată ca fundal utilizând Comfort designer

3. Adăugare fără a modifica aspectul. Imaginea este plasată în albumul foto acolo unde este lăsată, fără a modifica elementele deja plasate. Trebuie să fie plasată corect, fie manual, fie prin selectarea unui layout din meniul din dreapta.

Imagine adăugată fără a modifica aspectul cu ajutorul Comfort designer

Dacă trageți o imagine din meniul din stânga pe paginile cu imagini deja plasate, deasupra acestora va apărea opțiunea Replace image (Înlocuire imagine ). Prin plasarea imaginii pe această opțiune, imaginea existentă va fi înlocuită cu cea nouă.

Șablon gol

În acest mod, albumul foto este proiectat de la zero. Cu ajutorul numeroaselor instrumente oferite de program, este posibil să adăugați imagini, casete de umplere, texte, cliparts, fundaluri și să le configurați în funcție de necesitățile de design. Vă rugăm să rețineți că acest mod nu oferă sugestii sau ajutor din partea programului. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați unul dintre celelalte moduri pentru a beneficia de sugestii și ajutor în plasarea imaginilor pe pagini, precum și pentru a exploata tot potențialul oferit de diferitele instrumente de design oferite de program.

Coperte speciale

Puteți adăuga imagini și logo-uri pe coperte lucioase, mate și albe din piele artificială. Cu toate acestea, pentru alte coperte speciale, pot fi adăugate doar text și clipart; fișierele de imagine nu pot fi utilizate din cauza naturii materialului. Alternativ, puteți alege un album foto Professional Line cu copertă acrilică sau cu copertă cu imprimare din metal periat pentru a vă personaliza coperta.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: