Cliparts

O selecție extinsă de cliparts este disponibilă pentru a fi utilizată în desenele dumneavoastră. Acestea pot fi vizualizate făcând clic pe butonul Cliparts din meniul din dreapta.

Cliparts menu in right column

Cliparts pot fi filtrate în funcție de categorie, derulând în jos caseta Categorie și selectând una dintre categoriile oferite. De asemenea, acestea pot fi filtrate prin introducerea unui cuvânt cheie în caseta de căutare.

Cliparts Category and Search Box

Faceți clic pe pictograma cu inima din partea de jos a fiecărui clipart pentru a-l salva ca favorit. Atunci când inima este activată, clipart-ul este afișat în partea de sus a meniului. Aceasta poate fi utilizată pentru a selecta cele mai utilizate clipart-uri, astfel încât acestea să poată fi găsite rapid.

Favourite Cliparts selected by heart icon

Pentru a adăuga clipart-ul la produsul foto, selectați clipart-ul ținând apăsat butonul mouse-ului și glisându-l pe produsul foto. Clipart-ul va fi plasat pe produs cu setările implicite. Va trebui să îi ajustați dimensiunea și poziția pentru a se potrivi nevoilor dvs. de design.

Atunci când clipart-ul este selectat, deasupra acestuia va apărea un meniu cu instrumente pentru a-l întoarce. Dacă faceți clic pe Mirror orizontal sau Mirror vertical (Oglindire pe orizontală sau Oglindire pe verticală ), clipul va fi întors în mod corespunzător.

Clipart selected with tools on top and right column

Ca și în cazul celorlalte obiecte, atunci când clipart-ul este selectat, în dreapta vor apărea butoane cu instrumentul său. Culorile clipart-ului pot fi modificate prin aplicarea de filtre. Pentru mai multe informații, consultați articolul Apply filters (Aplicarea filtrelor ). Rețineți că meniul Position (Poziție ) conține instrumentele de aliniere, strat și opacitate.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: