Caseta de umplere

Caseta de umplere

Puteți personaliza toate casetele de umplere dintr-un produs foto pentru a se potrivi cu designul dvs. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Add fill (Adăugare umplutură ) din meniul de sus al Designerului sau utilizați un aspect preexistent. După ce ați selectat o casetă de umplere, puteți modifica setările acesteia făcând clic pe butonul Edit fill (Editare umplere ) de deasupra ei sau utilizând butonul Fill box (Caseta de umplere ) din meniul din dreapta. Aceste opțiuni vă permit să personalizați caseta de umplere în funcție de preferințele dumneavoastră.

Fill box added and tools displayed in right menu

Odată ce este afișat meniul de configurare a casetei de umplere, puteți alege între culoare, gradient sau textură.

Culoare

Există mai multe modalități de a selecta o culoare solidă pentru caseta de umplere:

1. Faceți clic pe una dintre culorile afișate în acest meniu.

2. Dacă faceți clic pe butonul Colour (Culoare ), se va afișa un meniu cu mai multe culori și diverse instrumente. Aici veți găsi instrumentul pipetă. Dacă faceți clic pe această pictogramă, mouse-ul dumneavoastră se va transforma într-o pipetă. Dacă faceți clic pe orice culoare, aceasta va fi selectată ca și culoare pentru caseta de umplere. Acest lucru este foarte util pentru a selecta o culoare dintr-o fotografie și a o seta ca și culoare pentru caseta de umplere.

Fill box colour options

3. După ce faceți clic pe butonul Colour ( Culoare ), veți găsi butonul Colour selection (Selectare culoare ) lângă instrumentul pipetă. Aici puteți selecta culoarea dorită din paleta de culori oferită, introduceți valoarea sa HSB, RGB sau codul său. Caseta de umplere va fi umplută cu culoarea selectată.

Colour selection tool

Ultimele 4 culori utilizate sunt afișate în primul rând sub titlul Most recently used (Cele mai recent utilizate). Acestea pot fi găsite și selectate cu ușurință în următoarele casete de umplere create.

Fill box Most recently used colour

În dreapta butonului Colour (Culoare ) se află câmpul Opacity (Opacitate ). Modificarea valorii acestuia schimbă transparența casetei de umplere.

Gradient

Dacă faceți clic pe una dintre opțiunile de gradient din acest meniu, caseta de umplere se va umple automat cu aceasta.

Fill box gradient options

Culorile pentru gradient pot fi selectate în căsuțele Colour 1 și Colour 2 ( Culoare 1 și Culoare 2 ). Dacă faceți clic pe una dintre aceste casete de culori, se va afișa un meniu în care puteți selecta o culoare dintre cele afișate, puteți utiliza instrumentul pipetă pentru a selecta o culoare sau puteți face clic pe Colour selection (Selectare culoare ) pentru a selecta o anumită culoare din acest meniu.

Gradient colour selection

Caseta Rotation (Rotire ) vă permite să setați gradul de rotație al gradientului, cu o culoare la un capăt și cealaltă la capătul opus. Caseta Opacity (Opacitate ) vă permite să setați gradul de transparență al umpluturii gradientului.

Rotated gradient fill box

La fel ca în secțiunea de culori, ultimele 4 gradiente utilizate vor fi vizibile în primul rând, sub titlul Most recently used (Cele mai recent utilizate).

Textură

Acest meniu afișează o varietate de texturi din care puteți alege pentru caseta de umplere. Dacă faceți clic pe una dintre ele, textura respectivă va fi setată ca umplutură.

Fill box texture options

Opacitatea poate fi ajustată în caseta Opacity (Opacitate ). Instrumentul Colourization (Colorare ) nuanțează tonurile texturii selectate cu culoarea selectată în această casetă. Intensitatea acesteia poate fi ajustată în butonul Colourization (Opacity). Dacă faceți clic pe Reset (Resetare ), se restabilesc valorile implicite.

Fill box with colourized texture

Ultimele 3 texturi utilizate vor fi afișate sub titlul Most recently used (Cele mai recent utilizate).