Fundaluri

Fundalurile pot fi adăugate la produsele dvs. foto. Spre deosebire de casetele de umplere, fundalurile nu sunt obiecte care pot fi mutate sau redimensionate, ci sunt încorporate ca fundal al produsului foto. Diferitele opțiuni de setare a fundalului sunt afișate făcând clic pe butonul Background (Fundal ) din meniul din dreapta.

Meniul Fundal în coloana din dreapta

În partea de sus a meniului Background (Fundal) veți găsi butonul Delete (Șterge ) pentru a șterge fundalul din produsul foto. În cazul produselor cu mai multe pagini, cum ar fi albumele foto, dacă faceți clic pe Apply to all pages (Aplicați la toate paginile ), fundalul se va aplica pe toate paginile produsului foto. Dacă faceți clic pe Delete all (Ștergeți toate ), veți elimina toate fundalurile utilizate.
Este important de reținut că fundalurile sunt aplicate pe ambele fețe ale unui produs foto multipagină. Dacă doriți să personalizați fundalul pentru o singură pagină, va trebui să adăugați o casetă de umplere și să o configurați după bunul dumneavoastră plac.

Caseta de umplere ca fundal pentru o singură pagină

La fel ca și casetele de umplere, fundalurile pot fi selectate și configurate ca Gradient de culoare și Textură. De asemenea, puteți selecta Image (Imagine ) pentru fundaluri. Atunci când această opțiune este selectată din meniul Background (Fundal), apare butonul Select photo (Selectare fotografie ). Dacă faceți clic pe acest buton, se deschide un dosar de pe dispozitivul dvs. pentru a selecta o imagine de fundal.

Meniul Image as background (Imagine ca fundal)

Odată selectată, fotografia va fi plasată ca fundal. Fila Image (Imagine ) din meniul Background (Fundal ) oferă opțiuni pentru configurarea imaginii de fundal.

Exemplu de imagine ca fundal

Cu ajutorul câmpului Opacity (Opacitate ) puteți seta cât de transparentă sau opacă apare imaginea. Dacă faceți clic pe butonul Adjust cropping (Reglați decuparea), se afișează un meniu cu instrumente de decupare pentru imaginea de fundal. La fel ca în cazul altor imagini, puteți efectua diverse acțiuni:

  • Repoziționați imaginea făcând clic pe butonul cu cruce.
  • Amplasați sau reduceți imaginea cu ajutorul pictogramelor lupă.
  • Activați sau dezactivați îmbunătățirea imaginii cu ajutorul butonului cu bagheta magică.
  • Oglindiți imaginea pe orizontală sau verticală.
  • Rotiți imaginea cu 90 de grade făcând clic pe butoanele corespunzătoare.
  • Ștergeți imaginea, dacă este necesar.
  • De asemenea, în acest meniu puteți verifica starea calității imaginii. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să setați calitatea imaginii la foarte bună.

Metodă alternativă pentru utilizarea imaginilor ca fundal

Este posibil să adăugați imagini direct din coloana din stânga ca fundal. Dacă faceți clic dreapta pe orice imagine din acest meniu, se vor afișa mai multe opțiuni. Dacă faceți clic pe As background (Ca fundal ), imaginea selectată va fi adăugată ca fundal la produsul foto.

Introduceți o imagine ca fundal din coloana din stânga

Dacă imaginea a fost deja plasată în produsul foto, faceți clic dreapta pe ea pentru a vedea toate opțiunile disponibile. Faceți clic pe Use image as background image (Utilizare imagine ca fundal ) pentru a face din imagine fundalul produsului foto.

Use image as background from already placed image (Utilizați imaginea ca fundal din imaginea deja plasată)

Pentru a accesa meniul instrumentelor de decupare, faceți dublu clic pe imaginea de fundal sau deschideți meniul Background (Fundal ) din coloana din dreapta, selectați fila Image (Imagine ) și faceți clic pe butonul Adjust cropping (Ajustare decupare ).

Instrumente de imagine afișate peste imaginea de fundal