Galerii comune de grup

Galerii comune de grup

Pe lângă crearea de galerii individuale, puteți crea și galerii de grup comune care pot fi accesate din toate galeriile QR individuale. Acest lucru înseamnă că oricine poate comanda fotografii de grup fără a fi nevoit să le adauge manual în fiecare galerie. Există două moduri de a crea galerii comune:

1. Crearea manuală

Pentru a crea una, deschideți galeria din cadrul grupului Photo Job în care doriți să creați Galeria comună. Faceți clic pe Add (Adăugare ) și selectați Adăugați o nouă galerie de grup comună (de exemplu, fotografii de grup). Va apărea un meniu în care veți introduce Titlu, Descriere și selectați Tipul de fotografie. După ce acestea sunt completate, faceți clic pe butonul Creați. În mod implicit, galeria grupului comun creată se va deschide pentru ca dumneavoastră să încărcați fotografiile dorite, făcând clic pe butonul Adăugare imagini.

Adăugarea galeriei comune de grup

2. Crearea automată cu ajutorul codului QR

Puteți crea carduri cu cod QR pe care le puteți utiliza la ședința foto pentru a face mai întâi codul QR și apoi fotografia de grup. Acest lucru vă permite să creați automat galerii de grup comune în același mod ca și galeriile individuale.
Pentru mai multe informații despre cum să creați carduri pentru galerii de grup comune, citiți articolul din meniul Coduri QR.

Pentru mai multe informații despre modul în care se realizează fluxul de lucru de sortare automată, citiți ghidul Photo Job - Workflow.

Lista de prețuri pentru Galerii de grup comune

În mod implicit, Galeriile de grup comune moștenesc lista de prețuri de la Photo Job. Rețineți că dacă lista de prețuri include opțiunea File download: Toate imaginile în mărime naturală, trebuie să activați și opțiunea Includeți toate galeriile de grup (numai pentru joburi foto). Acest lucru asigură faptul că fișierele digitale din galeriile de grup comune sunt incluse alături de imaginile individuale ale fiecărei galerii. Pentru mai multe informații, citiți Listele de prețuri: Articolul Descărcare fișiere.

Atunci când configurați Photo Job, este afișată o opțiune pentru a seta o listă de prețuri diferită pentru galerii de grup comune, pe care să o activați. Puteți activa această opțiune în orice moment deschizând Setări pentru sarcini foto și activând Opțional: Lista de prețuri pentru fotografii de grup. Astfel, se va afișa o casetă în care veți putea selecta lista de prețuri dorită pentru toate galeriile de grup comune din cadrul Jobului foto. După ce ați selectat, faceți clic pe Save (Salvare).

Adăugarea unei galerii de grup comune

De asemenea, este posibil să setați o listă de prețuri specifică pentru o anumită galerie de grup comună. Pentru a face acest lucru, deschideți galeria de grup comună și faceți clic pe butonul Setările galeriei afișat pe coloana din dreapta. În mod implicit, setările sunt moștenite de la Photo Job (Lucrare foto). Prin dezactivarea Moștenirea setărilor pentru sarcini foto, veți putea selecta o listă de prețuri specifică și activa promovarea, dacă doriți.

Galerii de grup comune publicate

Galeriile comune de grup sunt accesibile din toate galeriile individuale din cadrul grupului. Atunci când un client intră în galeria sa individuală, galeriile comune vor fi afișate în partea de sus. Clienții le pot accesa făcând clic pe ele și vor putea adăuga fotografiile din galeria comună la comanda lor.

Galerie cu galerie comună de grup

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: