Liste de prețuri: Descărcare fișier

Liste de prețuri: Descărcare fișier

Pe lângă produsele foto, puteți vinde și fișiere de descărcat din imaginile dvs. sau puteți permite ca acestea să fie descărcate gratuit din galeria dvs. Va trebui să activați opțiunea de descărcare de fișiere în Listele de prețuri. Opțiunile de descărcare de fișiere sunt afișate în partea de jos.

Setări pentru descărcarea fișierelor

Vânzarea și stabilirea prețurilor

Când această opțiune este selectată, vor fi afișate diferite opțiuni pe care le puteți activa. Va trebui să le activați pe cele pe care doriți să le vindeți și să stabiliți prețul absolut pentru acestea.

De asemenea, este posibil să oferiți un pachet de descărcare la un preț stabilit, care include toate imaginile din galerie, activând Descărcare fișiere: Toate imaginile în mărime naturală.După ce ați stabilit prețurile pentru fișierele descărcabile, faceți clic pe Salvați. Fișierele digitale vor fi apoi disponibile pentru vânzare în Galerie cu prețul configurat.

Fișiere digitale în galerie

În cazul în care sunt achiziționate fișiere digitale, clientul primește rapid și comod link-ul de descărcare a fotografiilor prin e-mail după primirea plății. Linkul de descărcare va fi valabil pentru o perioadă de până la 30 de zile. Dacă este necesar, puteți retrimite linkul de descărcare către client, deschizând comanda cu descărcările de fișiere în panoul de gestionare a comenzilor și făcând clic pe Reîntoarceți linkul de descărcare către client.

Butonul Reîntoarceți linkurile de descărcare

Descărcare gratuită

Dacă selectați această opțiune, imaginile dvs. vor fi disponibile pentru descărcare gratuită direct din galeria dvs.

Descărcare gratuită selectată

Dacă această opțiune este activată în lista de prețuri a unei galerii, lângă imagine este afișat un simbol de descărcare. Dacă faceți clic pe această pictogramă, se va iniția descărcarea fișierului. De asemenea, este posibil să descărcați toate imaginile deodată, făcând clic pe pictograma cu trei butoane din colțul din dreapta sus și selectând Download all images (ZIP). Vă rugăm să rețineți că nu sunt incluse subgrădinițele. Fiecare subgalerie trebuie descărcată separat.

Galerie cu descărcare gratuită disponibilă