Liste de prețuri: Descărcare fișier

Liste de prețuri: Descărcare fișier

Pe lângă produsele foto, puteți vinde și fișiere de descărcat din imaginile dvs. sau puteți permite ca acestea să fie descărcate gratuit din galeria dvs. Va trebui să activați opțiunea de descărcare de fișiere în Listele de prețuri. Opțiunile de descărcare de fișiere sunt afișate în partea de jos.

Setări pentru descărcarea fișierelor

Vânzarea și stabilirea prețurilor

Când această opțiune este selectată, vor fi afișate diferite opțiuni pe care le puteți activa. Va trebui să le activați pe cele pe care doriți să le vindeți și să stabiliți prețul absolut pentru acestea.

De asemenea, este posibil să oferiți un pachet de descărcare la un preț stabilit, care include toate imaginile din galerie, activând Descărcare fișiere: Toate imaginile în mărime naturală. Aceasta vă permite să activați următoarele opțiuni:
Includeți subgalerii. Include toate fișierele digitale din subgalerii.
Includeți toate galeriile de grup (numai pentru joburi foto). Include toate fișierele digitale din galerii de grup comune. Această opțiune afectează numai lucrările foto.

Toate imaginile în mărime naturală activate

După ce ați setat prețurile pentru fișierele descărcabile, faceți clic pe Salvați. Fișierele digitale vor fi apoi disponibile pentru vânzare în Galerie cu prețul configurat. Rețineți că, chiar dacă prețul este setat la 0, procesul de comandă trebuie finalizat.

Fișiere digitale în galerie

În cazul în care sunt achiziționate fișiere digitale, clientul primește rapid și comod link-ul de descărcare a fotografiilor prin e-mail după primirea plății. Linkul de descărcare va fi valabil pentru o perioadă de până la 30 de zile. Dacă este necesar, puteți retrimite linkul de descărcare către client, deschizând comanda cu descărcările de fișiere în panoul de gestionare a comenzilor și făcând clic pe Resend download links to customer (retrimiterea linkului de descărcare către client).

Butonul Reîntoarceți linkurile de descărcare

Descărcare gratuită

Dacă selectați această opțiune, imaginile dvs. vor fi disponibile pentru descărcare gratuită direct din galeria dvs. fără a fi nevoie să le adăugați în coșul de cumpărături. Prin urmare, descărcările gratuite efectuate prin această metodă nu vor apărea în meniul de gestionare a comenzilor.

Descărcare gratuită selectată

Dacă această opțiune este activată în lista de prețuri a unei galerii, în dreptul imaginii este afișat un simbol de descărcare. Făcând clic pe această pictogramă se va iniția descărcarea fișierului. De asemenea, este posibil să descărcați toate imaginile deodată, făcând clic pe butonul Download all images (Descărcare toate imaginile ). Vă rugăm să rețineți că subgaleriile nu sunt incluse. Fiecare subgalerie trebuie descărcată separat.

Galerie cu descărcare gratuită disponibilă

Descărcări suplimentare

Puteți oferi descărcări suplimentare de fișiere pe seturile de produse. Acest lucru vă permite să oferiți fișiere digitale ale fotografiilor comandate care sunt incluse în setul de produse, sau toate fișierele digitale din galerie și subgalerie, fie gratuit, fie ca o vânzare suplimentară, în funcție de preferințele dvs. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți articolul Set de produse.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: