Seturi de produse

Seturi de produse

Pe lângă vânzarea de produse foto individuale, puteți crea seturi de produse și le puteți adăuga la lista de prețuri. Acest lucru vă permite să le oferiți clienților dvs. o gamă de produse foto și fișiere digitale la un preț unic.
Toate seturile de produse pe care le creați pot fi găsite în meniul Seturi de produse din panoul Vânzări. La fel ca în cazul listelor de prețuri, le puteți modifica în orice moment și puteți crea oricât de multe aveți nevoie.

Panoul Seturi de produse

Puteți crea un set de produse din acest panou făcând clic pe Add (Adăugare). Sau din meniul de configurare al unei liste de prețuri. Sub Seturi de produse (Your Product sets ) veți vedea opțiunea de a crea unul nou.

Butonul Set nou de produse în editorul listei de prețuri

Dacă faceți clic pe nou, se va afișa un meniu în care puteți crea setul de produse.

Meniul seturi de produse nou

Va trebui să îi dați un Titlu, care este doar pentru uz intern și va fi vizibil doar pentru dvs. Un Titlu de publicare, care este numele pe care îl va avea în galeria în care îl activați, îl puteți introduce la fel dacă doriți. Și o Descriere, care va fi, de asemenea, publică în galeria în care îl activați.
După ce ați completat setările de bază, puteți adăuga produse la setul dvs. de produse făcând clic pe Add (Adăugare). Va fi afișată o listă cu toate produsele foto disponibile. Puteți adăuga oricâte produse doriți, specificând caracteristicile acestora.

Lista de produse de adăugat

Fiecare produs selectat este adăugat sub formă de listă în meniul setului de produse corespunzător. Aici selectați cantitatea fiecărui produs care urmează să fie inclusă în setul de produse.

Produse adăugate la setul de produse

Când ați terminat, faceți clic pe Save (Salvare). Setul de produse pe care l-ați creat va fi disponibil pentru a fi activat atunci când configurați o listă de prețuri.

Activarea unui set de produse într-o listă de prețuri

Atunci când configurați lista de prețuri pentru una dintre galeriile dvs. veți avea opțiunea de a activa orice set de produse pe care l-ați creat. La activare, veți vedea două casete cu următoarele informații:

Set de produse adăugat la lista de prețuri cu preț

Preț de achiziție: Această casetă afișează costul de achiziționare a setului de produse. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când stabiliți prețul.
Preț în {0}: Introduceți prețul setului de produse în această listă de prețuri specifică.
Prețul dumneavoastră: Acest câmp arată costul total de producție a setului de produse.
Taxa de serviciu: Aceasta este taxa pentru portalul foto, care este întotdeauna 0 €, deoarece nu percepem taxe sau comisioane pentru vânzările dumneavoastră.
Profitul dumneavoastră: Profitul pe care îl veți obține pe baza prețului pe care l-ați stabilit.
Afișați informații despre economiile totale de preț: Prin activarea acestei opțiuni, va apărea o casetă în care veți introduce prețul pe care produsele incluse în setul de produse l-ar avea dacă nu ar fi comandate prin intermediul setului de produse. Această informație va fi vizibilă pentru clientul dvs. final pe galerie în timpul comenzii, asigurându-vă că acesta este conștient de reducerea aplicată prin comandarea setului de produse.

Galeria nu mai face economii cu setul de produse