Seturi de produse

Seturi de produse

Pe lângă vânzarea de produse foto individuale, puteți crea seturi de produse și le puteți adăuga la lista de prețuri. Acest lucru vă permite să le oferiți clienților dvs. o gamă de produse foto și fișiere digitale la un preț unic.
Toate seturile de produse pe care le creați pot fi găsite în meniul Seturi de produse din panoul Vânzări. La fel ca în cazul listelor de prețuri, le puteți modifica în orice moment și puteți crea oricât de multe aveți nevoie.

Product sets panel

Puteți crea un set de produse din acest panou făcând clic pe Add (Adăugare). Sau din meniul de configurare al unei liste de prețuri. Sub Seturi de produse (Your Product sets ) veți vedea opțiunea de a crea unul nou.

New product set button in price list editor

Dacă faceți clic pe nou, se va afișa un meniu în care puteți crea setul de produse.

Product sets new menu

Va trebui să îi dați un Titlu, care este doar pentru uz intern și va fi vizibil doar pentru dvs. Un Titlu de publicare, care este numele pe care îl va avea în galeria în care îl activați, îl puteți introduce la fel dacă doriți. Și o Descriere, care va fi, de asemenea, publică în galeria în care îl activați.
După ce ați completat setările de bază, puteți adăuga produse la setul dvs. de produse făcând clic pe Add (Adăugare). Va fi afișată o listă cu toate produsele foto disponibile. Puteți adăuga oricâte produse doriți, specificând caracteristicile acestora.

List of products to add

Fiecare produs selectat este adăugat sub formă de listă în meniul setului de produse corespunzător. Aici selectați cantitatea fiecărui produs care urmează să fie inclusă în setul dvs. de produse.

Products added to product set

Când ați terminat, faceți clic pe Save (Salvare). Setul de produse pe care l-ați creat va fi disponibil pentru a fi activat atunci când configurați o listă de prețuri.

Product set added to price list with price

Atunci când configurați lista de prețuri și activați un set de produse, veți vedea costul setului de produse. Aici puteți stabili un preț unic pentru întregul set și puteți verifica rapid profitul pe care îl veți obține de pe urma acestuia pe baza prețului pe care i l-ați acordat.