Vindeți-vă proiectul

Vindeți-vă proiectul

Din panoul Proiecte, selectați-l pe cel pe care doriți să-l vindeți. În partea dreaptă va apărea un meniu cu diverse opțiuni.

Project selected in Project panel

În cazul în care proiectul nu a fost încă partajat, va fi vizibil un buton Vindeți proiectul. Dacă proiectul dvs. este deja partajat, deschideți pur și simplu setările proiectului. În ambele cazuri, va apărea meniul Setări proiect. Pentru a vinde produsul, trebuie să activați Permiteți comenzile.

Allow ordering in projects settings

Se vor afișa setările comerciale pentru vânzarea proiectului dvs. Aici puteți seta prețul de vânzare al produsului dvs. și puteți verifica profitul pe care îl veți obține pentru acesta.

Commercial settings

Dacă aveți în plan un proiect mai mare, puteți solicita condiții speciale.

Special conditions

Puteți atașa imagini pentru a vă optimiza vânzările. Și dacă derulați în jos Afișați setările avansate vor apărea mai multe opțiuni.

Projects settings menu

Puteți activa filigranul în proiectul dvs., puteți activa promoții și vouchere selectând durata și suma și puteți adăuga proiectul dvs. la o galerie. Când ați terminat, faceți clic pe Salvare.Dacă proiectul dvs. nu a fost încă partajat, va trebui să faceți clic pe Partajare acum. Va trebui să activați opțiunea Activare partajare pentru a vinde proiectul.

Când ați terminat, mergeți la panoul Proiecte și veți vedea că starea galeriei s-a schimbat.

Project status

Dacă deschideți linkul partajat, veți vedea că proiectul este de vânzare la prețul pe care l-ați stabilit.

Project view