Condiții speciale pentru proiecte

Condiții speciale pentru proiecte

Dacă planificați un proiect cu o cantitate mai mare și doriți să vindeți o cantitate minimă de cinci unități, puteți solicita condiții speciale pentru a beneficia de o ofertă personalizată. Pentru a face acest lucru, deschideți fereastra Setări de vânzări a proiectului pentru care doriți să beneficiați de reducerea specială. Aici veți găsi un buton Solicită condiții speciale.

Setări de vânzare

Dacă faceți clic pe acesta, se va afișa formularul Condiții speciale. Va trebui să furnizați următoarele informații:
Cantitate personalizată: Introduceți cantitatea de care aveți nevoie; rețineți că cantitatea minimă pentru condițiile speciale este de 5 unități.
Data de începere: Alegeți data la care doriți să începeți vânzarea.
Data de încheiere: Alegeți data la care doriți să încetați vânzarea.
Comercial sau non-profit: Selectați dacă condițiile speciale pe care le solicitați sunt în scopuri comerciale sau non-profit.
Descriere: Furnizați informații detaliate despre solicitarea dumneavoastră de condiții speciale.
Pentru a trimite formularul, trebuie să bifați căsuța pentru a confirma că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
După ce ați completat toate câmpurile obligatorii, faceți clic pe Creare.

Condiții speciale

Starea din Setări de vânzări se va schimba în În așteptare pentru procesare și veți primi un e-mail de confirmare din partea noastră prin care vom confirma primirea solicitării dvs. privind condițiile speciale.

Condiții speciale aprobate

Vom verifica ce condiții speciale vă putem oferi. După aprobare, veți primi un e-mail cu condițiile speciale pentru acest proiect specific. Veți beneficia apoi de un preț redus în funcție de condițiile aprobate. Odată ce condițiile speciale sunt salvate în proiectul dvs., puteți stabili prețul de vânzare și puteți vedea veniturile. Acum sunteți gata să partajați și să vă vindeți proiectul. Rețineți că ștergerea proiectului va elimina condițiile speciale și va trebui să le solicitați din nou.