Managementul comenzilor

Managementul comenzilor

În acest meniu veți găsi o prezentare generală a tuturor comenzilor plasate pentru imaginile și proiectele dvs., împreună cu starea acestora. Informațiile sunt afișate după cum urmează:
Data: Indică data la care a fost plasată comanda.
Numărul comenzii: Acesta este identificatorul unic atribuit fiecărei comenzi a clientului, permițându-i acestuia să își urmărească comanda.
Numărul facturii: Afișează numărul de referință atunci când este generată o factură.
Status (Stare): Oferă informații despre starea actuală a comenzii, cum ar fi Livrat, În producție, Anulat sau În așteptarea imaginii de producție. În acest din urmă caz, va trebui să luați măsuri pentru a finaliza comanda.
Type (Tip): Indică metoda de expediere selectată de client.
Total: Indică suma pe care clientul a cheltuit-o pentru comandă.
Profitul dumneavoastră: Indică suma pe care ați câștigat-o în urma comenzii.
Nume: Afișează numele clientului dumneavoastră.
Gestionarea comenzilor

În colțul din dreapta sus veți găsi câteva instrumente utile:
Descărcare: Dând clic pe acest buton, puteți descărca un fișier CSV care conține toate informațiile despre comenzile dumneavoastră.
Căutare: Această funcție vă permite să căutați o anumită comandă introducând informații relevante.
Filtru: Dacă faceți clic pe acest buton, se vor afișa diverse opțiuni de filtrare, permițându-vă să filtrați comenzile afișate în funcție de stare sau de dată.
Refresh (Actualizare): Acest buton reîmprospătează informațiile afișate aici.
Pentru a vizualiza detaliile unei comenzi, dați pur și simplu clic pe aceasta. În interiorul fiecărei comenzi veți găsi informații detaliate despre comanda în sine, precum și despre client.

În așteptarea imaginii de producție

Dacă ați activat anterior opțiunea Eliberare manuală a comenzilor din meniul Setări de vânzări și factură sau ați activat opțiunea Înlocuire imagini înainte de comandă în setările de vânzări ale unei galerii, este posibil să vedeți această stare pentru anumite comenzi.

Acest statut indică faptul că este necesară o acțiune manuală din partea dvs. pentru a iniția producția. Pentru a continua, faceți clic pe comanda cu acest statut și urmați pașii necesari.