Carduri goale cu cod QR

Carduri goale cu cod QR

Această opțiune vă permite să creați un număr selectat de carduri QR care să fie distribuite participanților înainte sau în ziua ședinței foto. Fiecare QR va avea un link către o galerie individuală și va include acordul de confidențialitate pe care participantul îl va semna. Puteți activa această opțiune atunci când vă configurați lucrarea foto și apoi faceți clic pe Continuați.

Cartonașe goale cu coduri QR

1. Creați grupuri

Se va afișa un meniu pentru crearea grupurilor. Introduceți numele grupului (de exemplu, clase) în caseta Numele grupului. Pentru a include grupuri suplimentare, faceți clic pe Add (Adăugare), ceea ce va crea o altă casetă Numele grupului. Grupurile pot fi șterse prin selectarea pictogramei coș de gunoi. Este necesar cel puțin un grup pentru a crea o lucrare foto. După ce ați terminat, faceți clic pe Continuați.

Crearea grupurilor

2. Configurați grupurile

În continuare, configurați fiecare dintre grupurile pe care le-ați creat, după cum urmează:

Număr de participanți: Selectați numărul de participanți pentru fiecare grup. Rețineți că puteți adăuga mai multe dacă este necesar mai târziu.

Grup sau clasă: Alegeți grupul de configurat.

Tip de fotografii: Determinați diferitele tipuri de fotografii care pot fi făcute ulterior grupului.

După configurarea unui grup, faceți clic pe butonul Creați din colțul din dreapta sus pentru a salva setările. Setările grupului vor fi afișate într-un tabel în partea de jos. Puteți descărca codul QR din acest meniu făcând clic pe butonul Download (Descărcare ).
După ce toate grupurile sunt configurate, faceți clic pe butonul Continuați.

Configurarea grupurilor

3. Verificați lucrarea foto

Job-ul foto creat se va deschide așa cum a fost configurat. Toate informațiile despre fiecare grup creat sunt afișate într-un tabel. Dacă doriți, puteți crea un nou grup introducând numele în căsuța Grup nou din partea de sus și făcând clic pe butonul Add (Adăugare ).

Coloana din dreapta afișează toate meniurile din cadrul Photo Job. În mod implicit, este afișat meniul Generale. De aici puteți modifica setările Photo Job. Pentru mai multe informații, citiți articolul General menu (Meniu general).

Sarcină foto creată

4. QR Carduri goale

Trebuie să imprimați cardurile QR blank și să le distribuiți înainte de ședința foto. Trebuie să vă asigurați că fiecare participant semnează GDPR și păstrează codul QR pentru acces la galerie. Puteți găsi mai multe informații în articolul Coduri QR.

Fiecare card QR trebuie să fie fotografiat pentru fiecare participant pentru a asigura sortarea automată a fotografiilor.

5. După ziua de fotografiere

După ziua de fotografiere, va trebui să încărcați fotografia cu codul QR a fiecărui participant împreună cu fotografiile selectate pe care doriți să le partajați sau să le vindeți. Pentru mai multe informații despre următorii pași și caracteristici, vă rugăm să citiți articolul Flux de lucru - Ghid pas cu pas.