Moduri de design pentru cărți foto

Moduri de design pentru cărți foto

Atunci când creați o album foto utilizând Online Designer, puteți alege între diferite moduri de design. Aceste moduri oferă modalități specifice de a începe proiectarea produsului dvs. și oferă instrumente automate pentru un proces de proiectare rapid și convenabil. Merită menționat faptul că modurile de proiectare sunt disponibile și pentru calendare. După selectarea produsului dvs. și configurarea opțiunilor de material, vi se vor prezenta trei moduri de proiectare din care puteți alege, în funcție de timpul și preferințele dvs. de proiectare:
Modul One Minute Photo Book (Album foto într-un minut ) proiectează automat produsul și vă permite să faceți modificări după ce designul inițial este finalizat.
Modul AutoLayout vă permite să plasați imaginile pe pagini, una câte una, cu ajutorul designerului online.
Modul PDF Upload vă permite să încărcați o album foto care a fost deja proiectat cu ajutorul unui software extern. Pentru mai multe informații, vizitați Zona profesională.

Moduri de proiectare

Carte foto de un minut

Acest mod este perfect pentru cei care doresc să își conceapă Albumul foto rapid și ușor. Selectarea acestui mod va afișa o fereastră cu mai multe linii de design din care puteți alege. Le puteți filtra după categorie în colțul din stânga sus. Fiecare linie de design aplică clipart-uri și fundaluri la Cartea foto pentru a crea un stil coerent. Faceți clic pe una dintre ele pentru a o selecta.

Linii de design pentru nunți

În continuare, va trebui să selectați fotografiile pe care doriți să le includeți în albumul dvs. foto. Făcând clic pe Add images (Adăugare imagini), puteți încărca fotografii de pe dispozitivul dvs. local sau din alte surse online. Rețineți că imaginile sunt inserate în aceeași ordine în care sunt adăugate. Așadar, asigurați-vă că le adăugați în ordinea în care doriți să apară în albumul dvs. foto. După ce ați făcut selecțiile, faceți clic pe Next (Următorul).

Opțiuni de adăugare a imaginilor

Va apărea o fereastră care vă sugerează un număr recomandat de pagini în funcție de numărul de fotografii pe care le-ați selectat. Puteți modifica manual numărul de pagini în partea de jos. Paginile suplimentare pot fi adăugate sau eliminate ulterior în designerul online. După ce ați setat numărul de pagini dorit, faceți clic pe Select (Selectare). Designerul online va crea automat albumul dvs. foto în funcție de parametrii pe care i-ați selectat. După ce a fost creată, este necesar să verificați toate paginile pentru a vă asigura că totul este așa cum doriți și pentru a face orice modificări necesare.

Album foto creat cu opțiunea One Minute

Este posibil să modificați toate obiectele și imaginile deja plasate, să adăugați mai multe sau să le eliminați. De asemenea, puteți adăuga text făcând clic pe butonul Add Text (Adaugă text ) din meniul de sus sau în coloana Layout (Layout) din dreapta și selectând un alt layout care îl conține. Este posibil chiar să modificați linia de design a machetelor afișate, deschizând caseta Design line (Linie de design ) și selectând una diferită.
Pentru a naviga prin pagini, utilizați meniul Pages (Pagini ) din partea de jos. Paginile colorate în roșu indică faptul că nu au fost încă revizuite, așa că asigurați-vă că ați examinat toate paginile cu atenție. Puteți adăuga sau șterge pagini folosind butoanele din stânga și puteți rearanja ordinea selectând o pagină și trăgând-o în poziția dorită.

AutoLayout

În acest mod, albumul foto este proiectat pagină cu pagină cu ajutorul designerului online. După ce ați selectat acest mod, va trebui să selectați o linie de design pe care să se bazeze machetele sugerate. Selectați apoi numărul de pagini pe care doriți să le aveți în carte, reținând că puteți adăuga sau elimina pagini ulterior în designer. După ce ați selectat numărul de pagini, faceți clic pe butonul Select (Selectare ) pentru a continua. Designerul online va deschide albumul foto conform specificațiilor dvs. și vă va prezenta paginile goale, gata de a fi proiectate.

Album foto cu pagini goale

Pentru a adăuga fotografii în albumul foto, trebuie mai întâi să le adăugați la proiect. Faceți clic pe Add images (Adăugare imagini ) și selectați fotografiile de pe dispozitivul dvs. local sau din resursa online. Aceste fotografii vor apărea în coloana din stânga, gata să fie adăugate la produsul dvs. foto. Consultați articolul conex pentru mai multe informații. După ce fotografiile au fost adăugate, există două moduri de a le plasa în albumul foto.

1. Introduceți imaginile

Pentru a insera imagini în produsul dvs. foto, selectați imaginile dorite din coloana din stânga. În partea de jos va apărea un meniu cu opțiunea Insert image (Inserare imagine). Făcând clic pe această opțiune, imaginile vor fi plasate în albumul foto folosind un layout sugerat. Puteți insera oricâte fotografii doriți, iar designerul online va actualiza automat macheta în mod corespunzător. În timp ce a fost aplicată o machetă automată, aveți flexibilitatea de a alege o altă machetă din coloana din dreapta și chiar de a schimba linia de design.

Trei imagini plasate cu AutoLayout

Toate obiectele și imaginile plasate pot fi mutate și modificate în mod liber. De asemenea, puteți adăuga text făcând clic pe Add Text. Cu toate acestea, odată ce oricare dintre aceste acțiuni a fost efectuată, funcția AutoLayout va fi dezactivată, permițându-vă să proiectați și să poziționați manual obiectele în funcție de preferințele dumneavoastră.

2. Tragerea imaginilor

Atunci când trageți o imagine în albumul foto, veți vedea opțiunea As background (Ca fundal ). Aruncând imaginea acolo, aceasta va fi plasată ca fundal în albumul foto, acoperind ambele pagini. Dacă există deja fotografii plasate, veți vedea opțiunea Replace image (Înlocuire imagine ) deasupra lor. Prin plasarea imaginii pe această opțiune, imaginea existentă va fi înlocuită cu cea nouă.

Opțiuni de glisare a imaginii

Alternativ, dacă trageți imaginea direct pe pagină, aceasta va fi plasată acolo unde ați aruncat-o, fără a afecta elementele existente. Aceasta trebuie să fie plasată corect, fie manual, fie prin selectarea unui layout din meniul din dreapta.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: