Proiectați cartea foto perfectă pentru nuntă

Creați un album foto de înaltă calitate și personalizat pentru a vă păstra amintirile speciale pentru totdeauna.

Alegeți formatul și suprafața perfectă pentru albumul foto pentru ziua nunții dvs.

Alegeți formatul și suprafața perfectă pentru albumul foto pentru ziua nunții dvs.

Ne dorim ca albumul foto de nuntă să reflecte atingerea dvs. personală și farmecul special al nunții dvs. De aceea, vă oferim opțiuni de personalizare nelimitate! În primul rând, puteți alege între multe tipuri de albume foto, formate, opțiuni de copertă și opțiuni de suprafață diferite, inclusiv frumoasele hârtii fotografice Fujifilm și imprimarea digitală de înaltă calitate. Apoi, vei putea să proiectezi fiecare pagină și să o personalizezi cu detalii precum cliparts de nuntă și text, precum și să alegi din gama noastră mare de aranjamente de pagină.

Indiferent de albumul foto de nuntă pe care îl concepeți, materialele noastre de înaltă calitate vă vor asigura că fiecare detaliu al zilei dvs. speciale este surprins cu o claritate uimitoare, permițându-vă să retrăiți acele momente prețioase în anii următori.

Ieșiți în evidență cu Professional Line

Ieșiți în evidență cu Professional Line

Cea mai specială zi a ta ar trebui să fie asortată cu cea mai specială Carte Foto. Cărțile foto Professional Line sunt realizate manual și combină imitația rafinată de piele artificială cu acrilicul pentru a crea o copertă complet impresionantă. Luminozitate, strălucire a culorilor și profunzime: imaginea pe care o alegeți pentru copertă va deveni o operă de artă și nici măcar nu va fi nevoie să deschideți albumul foto pentru a fi imediat transportat înapoi la ziua specială.

O notă specială: o cutie de cadou premium pentru albumul tău foto

O notă specială: o cutie de cadou premium pentru albumul tău foto

Ridicați experiența albumului foto de nuntă cu Cutia cadou Premium asortată! Concepută pentru a completa și proteja amintirea ta prețioasă, această cutie cadou rafinată va adăuga o notă finală de eleganță și rafinament. Cutia realizată manual se va asigura că amintirile dvs. vor rămâne păstrate în stare impecabilă pentru generațiile următoare. Piele artificială superbă, pânză naturală frumoasă de in... Puteți alege materialul care se potrivește cel mai bine cu designul albumului dvs. foto.

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Pentru comenzile dvs. vă oferim diverse modalități de plată sigure. Puteți alege să plătiți prin debitare directă, prin card de credit sau prin PayPal.

Primiți-o în 48 ore

Primiți-o în 48 ore

Timpul de producție fiind de doar o zi, nu va trebui să așteptați mult. Pentru o livrare și mai rapidă, puteți alege opțiunea de expediere expres.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

Satisfacția dvs. reprezintă elementul central al filosofiei noastre. Dacă intervine vreo problemă, vă vom oferi o soluție în totală siguranță.

Fără logo-uri ale producătorului sau simboluri deranjante

Fără logo-uri ale producătorului sau simboluri deranjante

Cu Saal Digital, nu veți primi niciodată un album foto de nuntă care să prezinte un logo sau alte simboluri. Cărțile noastre foto conțin doar un mic cod de bare pe verso și pe ultima pagină, pe care îl puteți face să fie îndepărtat dacă doriți. Momentele și amintirile tale minunate de la nunta ta ar trebui să fie în centrul albumului nostru foto, fără nicio distragere a atenției.

Proiectați Cărțile foto de nuntă în doar câțiva pași!

Indiferent dacă preferați să folosiți un computer, o tabletă sau un telefon, noi vă ajutăm să concepeți rapid și ușor. În primul rând, vă recomandăm să adunați toate fotografiile pe care doriți să le includeți în albumul foto și să creați un dosar pentru ele. Astfel, nu veți uita nicio amintire de la nuntă în albumul foto!

După alegerea caracteristicilor (suprafața, materialul copertei etc.), vei putea alege modul de design, în funcție de cât de mult ajutor dorești să primești la design. Puteți afla mai multe despre Modurile de design aici.

Proiectați Cărțile foto de nuntă în doar câțiva pași!

Alegeți cărți foto durabile

Produs cu energie solară

Produs cu energie solară

Cu peste 3.000 m² de module solare, nevoile noastre de energie sunt acoperite în majoritatea zilelor.

Carbon neutru

Carbon neutru

Compensăm emisiile inevitabile de CO₂ prin investiții în proiecte globale de mediu

Transport maritim responsabil

Transport maritim responsabil

Ori de câte ori este posibil, expediem coletele noastre cu emisii neutre de carbon

Creați acum
Creați acum