Fotocartea de înaltă calitate de la Saal Digital

Retrăiți-vă momentele speciale

Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită. Fotografiile prezintă detalii fantastice, cu un nivel extraordinar de claritate și fidelitate a culorilor. Saal Digital obține puncte suplimentare prin contrastele excelente și manopera deosebită. Fotocărțile au cea mai bună calitate din câte am văzut vreodată.
Legătură Layflat

Legătură Layflat

Cu legarea Layflat, puteți plasa fotografiile pe o întreagă pagină dublă fără a pierde niciun detaliu.

Fără logo-ul producătorului

Fără logo-ul producătorului

Toate produsele noastre foto sunt realizate fără logo-ul producătorului care să distragă atenția. De asemenea, codul de bare al producției poate fi îndepărtat.

Culoare de lungă durată

Culoare de lungă durată

Garantăm rezistența culorii timp de 75 de ani: bucurați-vă de culori vii ca în prima zi pentru mult timp.

Descoperiți acum produsele noastre foto Professional Line

Din dragoste pentru fotografie: Noua Professional Line de Saal Digital. Un produs premium de înaltă calitate, cu o copertă acrilică, și cutia noastră premium de cadou, realizată manual.

Formate de fotocarte

Legare plată

Photos

Dispunere perfect plată a paginii

Datorită legării plate, puteți amplasa fotografiile pe întreaga suprafață a paginilor duble întinse, fără a pierde nicio parte a imaginii. Pentru a vă oferi suficient spațiu, fotocărțile noastre variază de la 26 la 160 de pagini, în funcție de tipul de pagină ales. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință mai multe pagini la orice fotocarte, în incremente de câte două pagini.

Coperți premium pentru fotocarte

necăptușite
Mată
piele artificială albă
piele artificială albă
piele artificială neagră
piele artificială neagră
piele artificială titan
piele artificială titan
ardezie cu aspect de lemn
ardezie cu aspect de lemn
petit-gris cu aspect de lemn
petit-gris cu aspect de lemn
plută
plută
pânză naturală
pânză naturală
in albastru deschis
in albastru deschis
lenjerie roz deschis
lenjerie roz deschis
lenjerie de in alb-deschis
lenjerie de in alb-deschis
lenjerie albă
lenjerie albă
Mată
Mată
Lucios
Lucios
căptușită
căptușită
necăptușite
necăptușite

Unică și elegantă

Fiți creativi și alegeți coperta perfectă pentru fotocartea dvs. Puteți opta pentru un finisaj lucios sau mat sau puteți alege una dintre diferitele noastre coperți speciale. Dacă alegeți coperțile noastre lucioase și mate, le puteți personaliza cu fotografii, text și elemente clipart.

Personalizate

Coperțile noastre speciale din piele artificială, pânză sau plută conferă fotocărții dvs. un aspect deosebit de elegant. Fiecare copertă specială este disponibilă în culori diferite: puteți fie include inscripții și elemente clipart personalizate, fie opta pentru o copertă proaspătă și curată.

Opțiuni pentru paginile Fotocarte

Photos

Hârtie fotografică lucioasă

Această suprafață generează rezultate de înaltă calitate. Este adecvată în special pentru imagini luminoase și colorate.

  • culori radiante
  • profunzime fascinantă
Photos

Hârtie fotografică mată

Suprafața semilucioasă are o structură fină, dar uniformă. Astfel, amprentele sunt reduse la minimum.

  • finisaj semilucios
  • mai puține reflexii
Photos

Imprimare mată de înaltă calitate

Hârtie texturată cu o senzație naturală a suprafețelor. Aceasta creează o impresie de culoare mată în profunzime.

  • fără reflexii
  • mai puțin sensibilă la umezeală
Photos

Hârtie fotografică mătăsoasă/de portret

Această hârtie fotografică cu suprafață mătăsoasă este adecvată în special pentru portrete impresionante.

  • nuanțe blânde și naturale ale tenului
  • rezistentă la zgârieturi
  • senzație unică datorită structurii de tip fagure


Cutii de cadou premium pentru Fotocarte

Cutiile noastre de cadou premium, realizate manual, sunt modalitatea perfectă de a vă proteja fotocarte și de a crea o prezentare excelentă. Acestea sunt disponibile cu diferite finisaje de lux, cum ar fi imitația de piele și inul natural, pe care le puteți personaliza cu text personalizat și clipart sau chiar adăugați un capac acrilic, unde puteți adăuga și fotografii. Personalizați-o pe a dvs. acum și oferiți fotocarte o potrivire perfectă. Totul fără logo-ul producătorului.

Cutii de cadou premium pentru Fotocarte

Niciun element nedorit care să distragă atenția

Photos

Cod de bare care poate fi eliminat

Fotocărțile noastre conțin un mic cod de bare pe coperta verso și pe ultima pagină. Puteți alege să le eliminați, pentru un aspect mai curat.

Nicio siglă de producător

Noi nu ne includem sigla pe niciunul dintre produsele noastre fotografice. Codurile de bare nu conțin nicio referire la noi în calitate de producător sau la dvs. în calitate de client.

O copertă căptușită pentru Fotocartea dvs.

Photos

O căptușeală moale pentru coperta dvs.

Îmbunătățiți coperta tare a fotocărții dvs. premium, prin alegerea opțiunii „căptușită”. Coperta este umplută cu un strat suplimentar de căptușeală moale (3 mm), conferind o notă superbă de eleganță oricărei fotocărți.

O diferență notabilă

De îndată ce veți ține cartea în mână, nu numai că veți vedea diferența, dar o veți și simți! Această opțiune este disponibilă pentru toate tipurile de copertă, de la lucioasă sau mată la piele artificială și pânză.

Fotocarte XT (extra groasă)

Photos

O senzație specială

Diferența este greutatea și numărul de pagini. În fotocărțile noastre obișnuite, două pagini sunt lipite împreună. Paginile fotocărții XT sunt susținute de un substrat suplimentar din carton de 600 g/m² și conferă o senzație tactilă specială.

Mai puține pagini

Paginile mai groase ale fotocărții XT reduc numărul maxim de pagini la 36. Începând de la un minimum de 10 pagini, puteți crește dimensiunea fotocărții dvs. XT în incremente de câte două pagini.

Întrebări frecvente

Toate fotocărțile dvs. oferă legare plată?

Da, legarea plată, de tip layflat, este inclusă în toate fotocărțile noastre. Nu trebuie să o selectați separat.

Cum schimb formatul fotocărții mele?

Salvați-vă fotocartea. Apoi, la Articol, selectați „Convertire articol“ și alegeți un format. Păstrați același număr de pagini și salvați proiectul cu o denumire nouă.

Câte pagini poate avea fotocartea mea?

Gama noastră standard de fotocărți variază de la 26 la 160 de pagini în toate formatele, în funcție de suprafața paginilor interioare. Singura excepție este fotocartea noastră de 42 x 28, unde numărul maxim de pagini este de 100, precum și fotocartea noastră XT (de la 10 la 36 de pagini).

Pot pune texte sau elemente clipart pe coperțile din piele artificială sau pânză?

Da, puteți amplasa text și elemente clipart pe coperțile din pânză și piele artificială. Acestea pot fi realizate și color.

Există un instrument de verificare a ortografiei?

Software-ul nostru include și o funcție de verificare a ortografiei. Erorile detectate sunt subliniate cu roșu. De asemenea, puteți adăuga cuvinte la dicționarul dvs. personal.

Pot scrie pe cotorul fotocărții?

Da, puteți eticheta cotorul prin crearea unui câmp de text și selectând „Pe cotorul cărții” din meniu în fila de poziție.

 Tutorial Fotocarte

Tutorial Fotocarte

Dacă doriți să vă creați fotocartea în doar câțiva pași, acest videoclip este exact ceea ce aveți nevoie. În doar 5 minute, vă vom prezenta o mulțime de funcții pe care vi le oferă software-ul Saal Design, astfel încât să vă puteți configura fotocartea în funcție de nevoile dvs.

Creați acum
Creați acum