Conversia unui articol

Conversia unui articol

Este posibil să convertiți un articol foto după ce a fost proiectat. Acest lucru poate fi foarte util dacă doriți să creați variante în diferite dimensiuni. De exemplu, dacă creați o Linie profesională 30 x 30 și doriți să aveți o variantă mai mică de 21 x 21 pentru a o oferi cadou. Un alt exemplu este atunci când proiectați un calendar, poate fi util să creați diferite variante pentru a include date diferite.

Atunci când proiectul care urmează să fie convertit este deschis în Designer, în coloana din dreapta apare un buton denumit Article (Articol ). Dacă faceți clic pe acesta, se vor afișa diferiți parametri care pot fi modificați în articol, în funcție de produsul pe care îl proiectați. De exemplu, dacă proiectați o Carte foto, veți putea modifica suprafața copertei, dimensiunile și adăugați o cutie cadou.

Article menu in designer

Pentru a converti un articol într-unul diferit, de exemplu pentru a schimba dimensiunea albumului foto, faceți clic pe butonul Convert article (Conversie articol ) din colțul din dreapta jos. Va apărea un mesaj de avertizare care vă va informa că modificările pe care urmează să le faceți nu pot fi anulate. Prin urmare, este recomandabil să salvați proiectul înainte de a continua.

Product selection window

Conversia unui articol va afecta poziția și dimensiunea fotografiilor. Cel mai bine este să selectați un articol cu același raport de aspect.

Converted article with Article right menu displayed

După ce articolul care urmează să fie convertit a fost selectat, se va deschide proiectul. Noul articol trebuie verificat pentru a vă asigura că totul este așa cum doriți. Odată verificat, nu uitați să îl salvați cu un nume diferit. Acest lucru îl va deosebi de articolul pe care l-ați creat anterior.