Fotografie într-un cadru schimbabil

O ramă de durată

5/5
din 1 opiniile clienților
Ramă rezistentă

Ramă rezistentă

Ramă rezistentă cu un design simplu

Adaptabilă

Adaptabilă

Schimbați-vă fotografiile oricât de des doriți

Fotografie într-un cadru schimbabil

Fotografie într-un cadru schimbabil

Vă prezentăm un design de ramă extrem de durabil, flexibil și practic, care se adaptează la orice spațiu. Rama este ușor de demontat, astfel încât puteți schimba fotografia din interior de câte ori doriți.

Rama schimbabilă este realizată din aluminiu rezistent, oferind un design curat, ideal pentru orice casă. De asemenea, reprezintă o alternativă sustenabilă pentru o prezentare profesională într-o galerie de artă sau pentru orice altă instalație de artă similară.

O ramă care vă protejează fotografia

O ramă care vă protejează fotografia

Tema dvs. este protejată din față cu ajutorul unei folii acrilice stabile și transparente. Am amplasat o placă din aluminiu compozit chiar în spatele fotografiei dvs., pentru a ne asigura că niciuna dintre fotografiile dvs. nu creează indentații.

Deșurubare facilă a ramei

Deșurubare facilă a ramei

Fiecare latură a ramei poate fi deșurubată ușor prin scoaterea a doar două șuruburi. Ulterior, ea poate fi reasamblată rapid.

photoproduct

Opțiuni de design fără limite

Imprimați-vă poza preferată, creați un colaj foto, proiectați-vă propriul passe-partout sau imprimați-vă citatul preferat. Puteți alege între patru dintre culorile noastre versatile: Negru, alb, antracit și aspectul nostru metalic periat.

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Descoperiți hârtiile noastre premium

Creați acum
Creați acum