Fotografie într-un cadru schimbabil

O ramă de durată

5/5
din 1 opiniile clienților
Ramă rezistentă

Ramă rezistentă

Ramă rezistentă cu un design simplu

Adaptabilă

Adaptabilă

Schimbați-vă fotografiile oricât de des doriți

Fotografie într-un cadru schimbabil

Fotografie într-un cadru schimbabil

Vă prezentăm un design de ramă extrem de durabil, flexibil și practic, care se adaptează la orice spațiu. Rama este ușor de demontat, astfel încât puteți schimba fotografia din interior de câte ori doriți.

Rama schimbabilă este realizată din aluminiu rezistent, oferind un design curat, ideal pentru orice casă. De asemenea, reprezintă o alternativă sustenabilă pentru o prezentare profesională într-o galerie de artă sau pentru orice altă instalație de artă similară.

O ramă care vă protejează fotografia

O ramă care vă protejează fotografia

Tema dvs. este protejată din față cu ajutorul unei folii acrilice stabile și transparente. Am amplasat o placă din aluminiu compozit chiar în spatele fotografiei dvs., pentru a ne asigura că niciuna dintre fotografiile dvs. nu creează indentații.

Ușor de agățat, ușor de schimbat

Ușor de agățat, ușor de schimbat

Fotografia din cadrul interschimbabil este foarte asemănătoare cu cadrul secundar din aluminiu, ceea ce face ca aceasta să fie foarte ușor de agățat cu șuruburi, cârlige sau cu un sistem de agățare cu frânghie.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră Opțiuni de montare.

Dacă doriți să schimbați imaginea, este rapid și ușor de făcut acest lucru prin simpla îndepărtare a două șuruburi, deschiderea ramei și înlocuirea imaginii.

photoproduct

Opțiuni de design fără limite

Imprimați-vă poza preferată, creați un colaj foto, proiectați-vă propriul passe-partout sau imprimați-vă citatul preferat. Când vine vorba de ramă, veți putea alege între culori versatile, care se vor potrivi cu orice stil de decor.

Găsiți inspirație în galeria noastră!

Creați acum
Creați acum