Pur și simplu impresionant: Arta Multipart

Voucherul de descoperire 75.00 Lei *: WB624-EXW

Photos
*75.00 Lei voucher de descoperire pentru Wall Art. Valabil până la 31/10/2023. Valoarea minimă a comenzii 149.75 Lei. Transportul nu este inclus. Nu poate fi combinat cu alte oferte speciale sau vouchere. Răscumpărabil o singură dată pe gospodărie.

Punctul de atracție al fiecărei încăperi

Împărțit pe mai multe panouri de tablouri, mobilul dvs. va arăta impresionant și va deveni automat punctul de atracție al fiecărei camere. Artele de perete în mai multe părți oferă privitorului o întindere infinită și creează astfel o atmosferă cu totul specială.
Numeroase motive individuale pot fi combinate și cu arta de perete în mai multe părți pentru a crea o compoziție deosebit de armonioasă. Cu ajutorul configuratorului nostru Wall Art puteți testa diferite combinații și crea astfel un obiect de design unic.

Opțiuni multiple de spațiere

Ce spațiere să alegeți pentru arta de perete Multipart Wall Art depinde atât de motiv, cât și de designul camerei. Pentru formatele mari, o spațiere mai mare între părți poate crea un efect panoramic unic.
Pentru arta murală mai mică și pentru motive detaliate, este mai bine să alegeți o distanță mai mică. Motivul trebuie plasat astfel încât elementele importante ale imaginii să rămână vizibile pe panoul de tablou.
Creați acum
Creați acum