De-a dreptul impresionant: decor de perete din mai multe părți

Voucherul dvs. discovery de 75.00 Lei*: WB624-EXW

Photos
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 31/12/2022. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.

Punctul de atracție al fiecărei încăperi

Fiind împărțit în mai multe panouri cu imagini, motivul dvs. va arăta impresionant și va deveni automat punctul de atracție al fiecărei încăperi. Decorul de perete din mai multe părți îi oferă privitorului o extindere fără sfârșit, creând astfel o atmosferă deosebită.
Se pot combina numeroase motive individuale cu decorul de perete din mai multe părți, pentru a crea o compoziție deosebit de armonioasă. Cu ajutorul configuratorului nostru pentru decorul de perete, puteți testa diferite combinații, pentru un rezultat final cu design unic.

Diverse modele și suprafețe

Toate modelele sunt disponibile cu suprafețe diferite. Nu doar că puteți asorta perfect decorul de perete din mai multe părți cu motivul dvs., ci îi puteți accentua caracterul cu suprafața perfectă.

Opțiuni multiple de spațiere

Spațierea aleasă pentru decorul de perete din mai multe părți depinde de motiv și de designul camerei. În cazul formatelor mari, o spațiere mai mare între părți poate crea un efect panoramic unic.
În cazul decorurilor de perete de dimensiuni mai mici și motive cu detalii, e recomandat să alegeți o spațiere mai mică. Motivul trebuie plasat astfel încât elementele importante ale imaginii să rămână vizibile pe panou.
Sample Set

Setul de eșantioane pentru decorațiuni de perete

Descoperiți diversele materiale pentru decorațiunile de perete, comandând un set de eșantioane de 75.00 Lei Împreună cu setul de eșantioane, veți primi și un voucher în valoare de 75.00 Lei, care poate fi valorificat la următoarea dvs. comandă. În esență, aceasta înseamnă că setul de eșantioane este gratuit.

Comparați diferitele materiale și calitatea imprimării ca să găsiți cea mai bună variantă pentru fotografiile dvs. Sunt incluse următoarele eșantioane de 10 x 10 cm:

  • Imprimare pe metal (3 mm)
  • Imprimare pe metal periat (3 mm)
  • Placă din spumă de PVC (5 mm)
  • Acrilic (5 mm)
  • Tablou fotografic
  • GalleryPrint, lucios și mat
Creați acum
Creați acum