De-a dreptul impresionant: decor de perete din mai multe părți

Voucherul dvs. discovery de 75.00 Lei*: WB624-EXW

Photos
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 30/04/2023. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.

Punctul de atracție al fiecărei încăperi

Împărțit pe mai multe panouri de tablouri, mobilul dvs. va avea un aspect impresionant și va deveni automat punctul de atracție al fiecărei camere. Decorurile de perete în mai multe părți oferă privitorului o întindere infinită și creează astfel o atmosferă cu totul specială.
Se pot combina numeroase motive individuale cu decorul de perete din mai multe părți, pentru a crea o compoziție deosebit de armonioasă. Cu ajutorul configuratorului nostru pentru decorul de perete, puteți testa diferite combinații, pentru un rezultat final cu design unic.

Diverse modele și suprafețe

Toate modelele sunt disponibile cu suprafețe diferite. Nu doar că puteți asorta perfect decorul de perete din mai multe părți cu motivul dvs., ci îi puteți accentua caracterul cu suprafața perfectă.

Opțiuni multiple de spațiere

Spațierea aleasă pentru decorul de perete din mai multe părți depinde de motiv și de designul camerei. În cazul formatelor mari, o spațiere mai mare între părți poate crea un efect panoramic unic.
În cazul decorurilor de perete de dimensiuni mai mici și motive cu detalii, e recomandat să alegeți o spațiere mai mică. Motivul trebuie plasat astfel încât elementele importante ale imaginii să rămână vizibile pe panou.
Creați acum
Creați acum