Setări de vânzări

Setări de vânzări

Acest meniu vă permite să vă vindeți imaginile ca produse sau fișiere digitale. Este esențial să activați această opțiune dacă doriți să vă vindeți imaginile. Puteți accesa setările de vânzare făcând clic pe butonul cu 3 puncte al unei galerii din meniul/ /Galleries (Galerii).

Opțiuni din panoul galeriei

Și în interiorul galeriei, în coloana din dreapta

Opțiuni în interiorul unei galerii

Când faceți clic pe Sales Settings (Setări de vânzare), primul ecran vă va cere să activați opțiunea Allow ordering (Permiteți comanda ) pentru a permite ca imaginile să fie comandate.

Activați permiterea comenzii

Odată activată, vor fi afișate mai multe opțiuni care vă vor permite să personalizați vânzarea imaginilor dvs.

Setări de vânzare

Lista de prețuri

Primul lucru pe care îl veți găsi este lista de prețuri. Este preselectată lista de prețuri selectată ca implicită atunci când au fost configurate listele de prețuri. Puteți alege una diferită folosind meniul listei de prețuri. Și, dacă este necesar, puteți face ultimele ajustări la lista de prețuri făcând clic pe Edit (Editare).

Selectați lista de prețuri

Promoții

Spre deosebire de vouchere, care se aplică tuturor galeriilor, promoțiile vă permit să stabiliți reduceri specifice pentru galerii individuale și chiar să permiteți diferite niveluri de reducere în cadrul aceleiași galerii. Această versatilitate vă oferă posibilitatea de a vă personaliza reducerile și de a vă stimula eficient vânzările.
Pentru a adăuga o promoție la o galerie, deschideți Setări de vânzări a acesteia Asigurați-vă că opțiunea Permiteți comenzi este activată. Odată ajuns în Sales Settings (Setări de vânzări), activați Promoția pentru a vedea opțiunile de personalizare a acesteia. Puteți limita promoția la o singură utilizare per client, bifând caseta de selectare corespunzătoare.

Setări de vânzare cu promoția activă care urmează să fie completată

Promoțiile necesită o anumită dată de încheiere, pe care o puteți seta în câmpul End date (Data de încheiere ). Puteți alege dacă doriți să specificați promoția ca fiind o reducere absolută sau procentuală, selectând opțiunea corespunzătoare în caseta Tip. Alegerea Absolute (Absolut ) înseamnă că specificați valoarea reducerii în termeni absoluți, în timp ce Percentage (Procentual ) înseamnă că specificați reducerea ca procent din valoarea comenzii clientului.
Puteți crea până la trei niveluri de reducere diferite în cadrul unei promoții. Pentru fiecare nivel, puteți seta Suma și Valoarea minimă a comenzii necesare pentru a-l activa. Acest lucru îi stimulează pe clienți să atingă reducerea maximă disponibilă, încurajându-i să cumpere mai multe produse. La fel ca și în cazul voucherelor, pentru fiecare nivel de reducere, aveți opțiunea de a acoperi costurile de expediere pentru achizițiile clienților dvs. prin bifarea căsuței de expediere. Rețineți că acest lucru nu afectează conturile Saal Prio, deoarece acestea beneficiază deja de transport gratuit. Cu un cont Saal Prio, nici dvs. și nici clienții dvs. nu vor suporta costuri de expediere.

Setări de vânzări cu promovare activă

După ce ați configurat promoția pentru galerie, faceți clic pe Save (Salvare). Când deschideți link-ul partajat al galeriei, veți vedea toate detaliile promoției dintr-o privire. Data de expirare a promoției și suma necesară pentru a solicita reducerea vor fi afișate în colțul din dreapta sus. Odată ce un client atinge un nivel de reducere, suma necesară pentru a ajunge la următorul nivel de reducere este ajustată automat.

Galerie partajată cu o promoție în curs de desfășurare

Reducerea va fi aplicată automat în coșul de cumpărături al clientului dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că promoțiile și voucherele nu pot fi utilizate în același timp.

Filtrați produsele în funcție de raportul de aspect al imaginii

Acest lucru vă va permite să comandați numai acele produse din lista de prețuri selectată care corespund raportului de aspect al imaginii.

Exemple de opțiuni de filtrare a raportului de aspect

Permiteți editarea/croirea imaginii

Puteți oferi clientului posibilitatea de a decupla și reîncadra imaginea prin activarea acestei opțiuni. Un buton de editare a imaginii va fi disponibil pe linkul galeriei partajate atunci când este selectat un produs foto.

Buton de editare pe galerie

Făcând clic pe acesta, clientul va putea face ultimele ajustări ale imaginii în funcție de formatul produsului foto selectat.

Tăiați imaginea

Înlocuiți imaginea înainte de comandă

Prin activarea acestei opțiuni, veți putea încărca fișierul final după ce o comandă este efectuată și înainte ca aceasta să fie transmisă la producție. Vă rugăm să consultați conținutul aferent pentru mai multe informații.

Galerie de vânzare

După ce ați terminat, trebuie să faceți clic pe Salvare. Veți vedea că statutul galeriei s-a schimbat.

Starea galeriei

Atunci când deschideți galeria, veți vedea că opțiunea Cumpără acum este acum disponibilă în galerie.

Butonul Cumpără acum

Imaginile pot fi achiziționate în conformitate cu configurația stabilită în lista de prețuri selectată.

Produse de cumpărat

Pe lângă galerii, pot fi puse în vânzare și toate produsele foto, cum ar fi albumele foto, calendarele și felicitările.