Promoții

Spre deosebire de vouchere, care se aplică tuturor galeriilor, promoțiile vă permit să stabiliți reduceri specifice pentru galerii individuale și chiar să permiteți diferite niveluri de reducere în cadrul aceleiași galerii. Această versatilitate vă oferă posibilitatea de a vă personaliza reducerile și de a vă stimula eficient vânzările.
Pentru a adăuga o promoție la o galerie, deschideți Setările de vânzări ale acesteia și asigurați-vă că este activată opțiunea Permiteți comenzi. Odată ajuns în Sales Settings (Setări de vânzări), activați promoția pentru a vedea opțiunile de personalizare a acesteia.

Setări de vânzări cu promoția activă care urmează să fie completată

Promoția poate fi utilizată o singură dată pentru fiecare client. Prin bifarea acestei căsuțe, limitați utilizarea reducerii la o singură dată pe client.
Data de încheiere, aici trebuie să specificați data de sfârșit a promoției.
Tip, puteți alege dacă promoția este absolută sau procentuală. Dacă alegeți Absolut înseamnă că specificați valoarea reducerii în termeni absoluți, în timp ce Procentual înseamnă că specificați reducerea ca procent din valoarea comenzii clientului.
Nivelul de reducere 1 Puteți crea până la trei niveluri de reducere diferite în cadrul unei promoții. Pentru fiecare nivel, puteți seta Suma și Valoarea minimă a comenzii necesare pentru a-l activa. Acest lucru îi stimulează pe clienți să atingă reducerea maximă disponibilă, încurajându-i să cumpere mai multe produse.
Costurile de expediere sunt incluse în promoție (costurile de expediere sunt suportate de dumneavoastră) La fel ca în cazul voucherelor, pentru fiecare nivel de reducere, aveți opțiunea de a acoperi costurile de expediere pentru achizițiile clienților dvs. bifând această casetă de selectare. Rețineți că acest lucru nu afectează conturile Saal Prio, deoarece acestea beneficiază deja de transport gratuit. Cu un cont Saal Prio, nici dvs. și nici clienții dvs. nu vor suporta costuri de expediere în cazul comenzilor cu o valoare minimă de 50.00 Lei.
După ce ați configurat promoția pentru galerie, faceți clic pe Salvați.

Setări de vânzare cu promoție activă

Când deschideți linkul partajat al galeriei, veți vedea toate detaliile promoției dintr-o privire. Data de expirare a promoției și suma necesară pentru a solicita reducerea vor fi afișate în colțul din dreapta sus. Odată ce un client atinge un nivel de reducere, suma necesară pentru a ajunge la următorul nivel de reducere este ajustată automat.

Galerie partajată cu o promoție în curs de desfășurare

Reducerea va fi aplicată automat în coșul de cumpărături al clientului dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că promoțiile și voucherele nu pot fi utilizate în același timp.