Idei unice de cadouri de Crăciun cu fotografie

Lasă-te inspirat...

Lasă-te inspirat...

Crăciunul este chiar după colț, iar dacă încă ești în căutarea unor idei de cadouri de Crăciun, ai ajuns la locul potrivit! Cadourile personalizate de Crăciun sunt foarte speciale și sunt garantat că îi vor încânta pe cei dragi, deoarece noi transformăm fotografiile tale în produse de înaltă calitate de care se vor bucura mult timp! Ce zici, de exemplu, de un calendar de perete cu cele mai frumoase fotografii ale anului? Sau un puzzle foto pe care îl puteți asambla împreună sub bradul de Crăciun? Acestea și multe alte idei de cadouri le puteți găsi aici. Sperăm că vă veți distra descoperindu-le!

Calendarul de Advent personalizat pentru fotografii

Calendarul de Advent personalizat pentru fotografii

Un cadou care încântă în fiecare zi! Personalizați un calendar de advent cu fotografii și modele festive la alegere. Puteți alege între o umplutură de ciocolată Lindt sau Rausch sau îl puteți comanda gol și umpleți singur calendarul de advent. Un cadou foto personalizat care îndulcește așteptarea Crăciunului!

Cutie cadou de Crăciun și voucher

Cutie cadou de Crăciun și voucher

Ați prefera să lăsați alegerea fotografiilor în seama destinatarilor cadoului dumneavoastră? Atunci cutia noastră de Crăciun este alegerea ideală! Această cutie cadou conține un voucher pentru o carte foto personalizată a cărei copertă o puteți concepe cu ușurință chiar dumneavoastră. De asemenea, puteți comanda cuponul cadou în mod individual - cadoul de Crăciun perfect în ultimul moment! Trebuie doar să alegeți suma pe care doriți să o oferiți și să descărcați voucherul.

Carte foto personalizată

Carte foto personalizată

Momentele speciale merită să fie sărbătorite și nimic nu se compară cu o carte foto de înaltă calitate pentru a păstra aceste amintiri prețioase. Cu atât de multe dimensiuni, materiale, șabloane și formate diferite din care puteți alege, suntem siguri că veți crea cadoul perfect de album foto pentru cei dragi!

Fără logo

Fără logo

Produsul dvs. foto personalizat Saal Digital nu va fi distrus de logo-ul unui producător.

Ușor de comandat

Ușor de comandat

Proiectați și comandați de pe smartphone, tabletă sau computer într-un mod simplu și confortabil

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Prezentare generală simplă a timpilor noștri de expediere și de livrare pentru Crăciun.

Calitate profesională

Calitate profesională

Credem în producerea de produse foto de înaltă calitate pentru a vă oferi întotdeauna excelență.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

Satisfacția dumneavoastră este o parte centrală a filozofiei companiei noastre.

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Oferim o varietate de opțiuni de plată sigure pentru comenzile dumneavoastră.

Un calendar foto unic

Un calendar foto unic

Se termină un an, începe altul! Un calendar personalizat îi însoțește pe cei cărora le oferiți cadouri pe tot parcursul anului și cu siguranță le va aduce un zâmbet pe chip. Descoperiți selecția noastră excelentă și concepeți un calendar de perete, un calendar de familie sau un calendar de birou personalizat!

Frumoasă artă de perete

Frumoasă artă de perete

Surprindeți-i pe cei dragi cu o artă de perete personalizată pe pânză, acrilic, metal sau alt material. Descoperiți numeroasele noastre opțiuni diferite de artă de perete, postere și printuri și transformați o fotografie specială în cadoul perfect!

Cărți de Crăciun cu fotografia ta

Cărți de Crăciun cu fotografia ta

Arată-le celor dragi că te gândești la ei, trimițându-le o felicitare de Crăciun personalizată cu cuvinte frumoase. Fiți creativi și alegeți fotografii, modele, șabloane și clipart-uri în funcție de gustul dvs. pentru a răspândi veselia festivă.

Descoperiți mai multe cadouri festive de Crăciun!

Creați acum