Ce să vinzi în Photo Portal: Seturi de produse, albume foto, printuri...

Vindeți mai mult cu produse foto de înaltă calitate

Descoperiți gama de produse foto de înaltă calitate pe care le puteți oferi prin galeriile dvs. În calitate de sistem de galerii all-in-one și de laborator de înaltă calitate, noi, cei de la Saal Digital, ne asigurăm că clienții dvs. primesc doar ce e mai bun. De la printuri foto tangibile și albume foto până la descărcări digitale și seturi de produse curatoriate, noi ne ocupăm de producție, ambalare și expediere, garantând o excelență constantă. Explorați posibilitățile și definiți-vă ofertele Saal!

Vindeți mai mult cu produse foto de înaltă calitate

Descărcări de fișiere

Maximizați-vă câștigurile oferind descărcări de fișiere direct din galeria dvs. Vindeți imagini individuale în diferite rezoluții sau galerii întregi cu un singur clic. Stabiliți propriile prețuri - fiecare cent merge direct la dvs., fără comisioane. Chiar și pentru tranzacțiile directe în afara platformei, oferiți descărcări instantanee fără plată suplimentară, oferind comoditate pentru dvs. și pentru clienții dvs.

Seturi de produse

Creați seturi de produse unice pentru a satisface nevoile clienților dvs., combinând produse foto fizice și descărcări digitale. Oferiți pachete personalizate cu produse fizice care pot include un număr selectat de descărcări digitale sau oferiți acces la întreaga galerie, oferindu-le clienților dvs. flexibilitatea de a alege pachetul de amintiri perfect.

Cărți foto

Creați și partajați proiecte de albume foto personalizate, adaptate la sesiunile dvs. foto, disponibile într-o gamă largă de formate și hârtii. Alegeți din liniile noastre standard sau profesionale, completate cu opțiuni de coperți rafinate și cutii de cadou elegante, pentru a vă prezenta lucrările cu rafinament. Includeți-le în galerii și subgalerii.

Artă de perete

Permiteți clienților dvs. să își transforme momentele preferate în artă murală atrăgătoare. Oferiți în galeria dvs. o selecție de suprafețe, cum ar fi metal standard sau periat, acrilic, PVC sau pânză. Alegeți să prezentați opțiuni precum suporturi de perete, rame sau umerașe din lemn, permițându-le clienților să își personalizeze spațiul cu printuri de artă durabile și de înaltă calitate.

Tipărituri

Oferiți clienților dvs. o gamă largă de opțiuni pentru printurile foto, de la finisajele clasice lucioase, mate sau de mătase la opțiuni creative precum RetroPrints, autocolante, magneți sau afișaje acrilice. Selectați formatele și finisajele pe care să le oferiți în galeriile dvs., asigurându-vă un control complet asupra gamei de produse de imprimare și a prețurilor.

Postere / FineArt

Oferiți printuri de mari dimensiuni pe hârtie foto clasică lucioasă, mată sau de mătase sau alegeți hârtii artistice Hahnemühle FineArt pentru galeriile dvs. de artă. Includeți opțiuni pentru rame și umerașe din lemn pentru a spori prezentarea și valoarea. Produsele pot fi vândute ca simple printuri de imagini sau concepute ca proiecte personalizate cu prețuri specifice, adăugând versatilitate ofertelor dumneavoastră.

Cărți

Creați proiecte de felicitări personalizate, perfecte pentru anunțuri pentru copii, nunți, comuniuni sau felicitări de sărbători. Cu liniile noastre de design ușor de utilizat, adaptate fiecărei teme, crearea proiectului dvs. unic este rapidă și simplă. Oferiți aceste atingeri speciale clienților dvs., permițându-le să împărtășească ocaziile lor de bucurie cu felicitări frumos concepute.

Cadouri foto

Permiteți clienților dvs. să dea viață amintirilor lor dragi cu o selecție variată de cadouri foto. De la căni și puzzle-uri până la genți de cumpărături și preșuri, gama noastră extinsă oferă ceva pentru fiecare. Aceasta este o oportunitate fantastică pentru dvs. de a vă extinde oferta de produse și de a le oferi clienților dvs. articole personalizate de care se pot bucura singuri sau pe care le pot împărți ca daruri grijulii cu prietenii și familia.

Calendare foto

Transformați sesiunile foto speciale în amintiri pentru tot anul cu ajutorul proiectelor de calendare foto personalizate. Fie că este vorba de calendare de perete, de birou sau de familie, instrumentele noastre de design ușor de utilizat, varietatea de modele de tabele de date și opțiunile de hârtie vă permit să adaptați fiecare calendar la nevoile clienților dvs. Oferirea de calendare este o oportunitate sezonieră de a adăuga valoare și de a vă menține clienții implicați în activitatea dvs. pe tot parcursul anului.

Obțineți 35 % în calitate de profesionist

Înscrieți-vă pentru un cont profesional și primiți o reducere de 35 % din prețul de listă Saal Digital pentru toate vânzările de produse foto realizate prin galeriile dumneavoastră. Fără taxe, fără expirare și cu aplicarea automată a reducerii la înscriere.