Prima dvs. fotocarte, începând de la 49.95 Lei

Voucher Discovery* în valoare de 75.00 Lei: FB834-EXP

*75.00 Lei voucher pentru o carte foto, valabil până la 30/06/2024. Valoarea minimă a comenzii 124.75 Lei. Costurile de livrare nu sunt incluse. Nu poate fi combinat cu alte oferte speciale sau cupoane. Răscumpărabil doar o singură dată pe gospodărie.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită.

Cartea foto de înaltă calitate de la Saal Digital

O privire de ansamblu asupra punctelor de atracție

 • 75.00 Lei voucher pentru album foto
 • Finisaj mat sau lucios
 • Legătură LayFlat fără pliuri
 • Fără logo
 • Garanție de satisfacție de 100% - Achiziționați fără riscuri
 • Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Voucherul de descoperire

Faceți descoperirea dvs.

 • Descoperiți selecția largă de dimensiuni disponibile
 • Finisaje mate și lucioase atât pentru copertă, cât și pentru spread-uri.
 • Datorită legării layflat, puteți plasa imagini panoramice pe toate foile de tipar fără a pierde niciun element în mijloc.
 • Fiecare gospodărie poate valorifica voucherul o singură dată, indiferent dacă ați comandat deja albume foto sau alte produse înainte
 • Voucherul de descoperire nu poate fi combinat cu alte promoții

Cum pot răscumpăra cuponul?

Cartea dvs. foto, pas cu pas

Descărcați software-ul gratuit și începeți să vă creați albumul foto de vis. Selectați formatul, finisajul și numărul de pagini preconizate.

Următorul pas este să vă concepeți albumul foto așa cum doriți. Adăugați propriile imagini, margini sau fundaluri și personalizați-o cu efecte, filtre și alte funcții. În cele din urmă, verificați-vă proiectul cu ajutorul indicațiilor din software. Sunteți mulțumit? Dacă da, finalizați procesul de comandă.

După ce ați introdus detaliile comenzii, în pasul următor va apărea un câmp de introducere a codului dvs. promoțional. Introduceți codul în câmpul prevăzut și plasați comanda. Valoarea cuponului va fi apoi dedusă din suma totală.

Photos

Software-ul Saal Design gratuit

Software-ul Saal Design

Descoperiți posibilitățile versatile de proiectare din software-ul gratuit Saal Design Software. Personalizați-vă produsele foto cu fundaluri individuale, margini, clip art și multe altele și plasați textul în poziția dorită cu ajutorul casetelor de text. De asemenea, puteți utiliza diverse efecte și filtre pentru o prezentare mai eficientă a fotografiilor dumneavoastră.

Descărcați și instalați

Software-ul Saal Design poate fi descărcat aici, în mod gratuit. Descărcarea va începe imediat. Se va deschide o nouă pagină cu un tutorial detaliat pentru descărcare și instalare. După ce finalizați descărcarea, urmați instrucțiunile din browser-ul dvs. și instalați software-ul. Introduceți în software codul de cupon pentru fotocartea dvs., la sfârșitul procesului de comandă.

Tutorial fotocarte

Cum creez o fotocarte în software-ul Saal Design?

Acest tutorial vă va oferi informații despre software-ul Saal Design - de la deschiderea software-ului până la comandarea fotocărții. Descoperiți universul produselor Saal Digital și multiplele configurații și posibilități de design disponibile. Pas cu pas, diferitele funcții de design sunt prezentate și explicate cu ajutorul exemplelor, până la etapa finală, de comandare a fotocărții.

De ce să cumpărați de la Saal Digital?

Satisfacem exigențele - calitate și timp de livrare

Ne-am impus cele mai ambițioase obiective: calitate optimă și servicii excelente. Producția rapidă, timpii de livrare reduși și cel mai înalt nivel de calitate sunt atributele care caracterizează și disting oferta Saal Digital. O dovedesc atât numeroasele teste din revistele de specialitate, cât și evaluările clienților. De regulă, în interval de 1-2 zile lucrătoare, produsele dvs. sunt gata de expediere. Puteți verifica online timpii noștri actuali de livrare, în timp real, în orice moment.

Plată și livrare

Raportul preț-performanță al Saal Digital este de neegalat. Toate modalitățile de plată oferite sunt comode și sigure, iar comenzile sunt livrate de transportatori de încredere.

Promisiunea noastră față de dvs.

Satisfacția dvs. privind produsele și serviciile noastre reprezintă componenta cheie a misiunii noastre declarate.

Prin urmare, vă garantăm:

 • Produse fotografice premium cu calitate excelentă
 • Expediere, de regulă, în interval de 1-2 zile lucrătoare
 • Plată sigură prin PayPal
 • Direct de la producător, Saal Digital

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de fotocarte, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să rezolvați problema. Ne vom strădui să găsim o soluție satisfăcătoare, care să vă îndeplinească exigențele. Vă rugăm să contactați cu încredere și în orice moment echipa noastră de asistență pentru clienți.

Creați acum
Creați acum