Cutie cadou premium realizată manual

Realizată manual

Realizată manual

Cutie pentru cadouri realizată manual din materiale de înaltă calitate

Complet personalizabilă

Complet personalizabilă

Disponibilă cu text, fotografii și piele artificială sau pânză de in

Fără sigle

Fără sigle

Fără sigle de producător care să distragă atenția

Amintirile care înseamnă cel mai mult

Amintirile care înseamnă cel mai mult

Familia ta unică, acea persoană specială sau ultima dată când ai izbucnit în râs - sunt atât de multe momente care merită să fie păstrate și amintite. Confecționată manual cu grijă și timp, cutia noastră de cadou premium este un accesoriu ideal pentru a completa albumul foto de înaltă calitate și printurile foto pentru păstrarea în siguranță sau pentru a prezenta un cadou celor dragi.

Adaptată necesităților dvs.

Adaptată necesităților dvs.

Cutia premium pentru cadouri nu are sigle sau simboluri de marcă aplicate în prealabil. Fiind complet neutră, cutia pentru cadouri se pretează perfect pentru a fi revândută de orice profesionist către clienții săi. Lăsăm la latitudinea dvs. ce siglă sau design doriți să alegeți pentru cutia premium.

Spune-o cu o imagine

Spune-o cu o imagine

De asemenea, puteți imprima una dintre fotografiile dvs. preferate pe cutia cadou, deoarece este disponibilă cu un capac acrilic personalizabil. Acrilicul cu grosimea de 4 mm combinat cu imitația noastră de piele naturală durabilă este opțiunea perfectă dacă sunteți în căutarea a ceva ieșit din comun. Suprafața lucioasă a sticlei acrilice oferă o luminozitate intensă și un efect impresionant de profunzime fotografiei dvs.

Discover our Photo Books

Creați acum