Cutie cadou premium realizată manual

Realizată manual

Realizată manual

Cutie pentru cadouri realizată manual din materiale de înaltă calitate

Complet personalizabilă

Complet personalizabilă

Disponibilă cu text, fotografii și piele artificială sau pânză de in

Fără sigle

Fără sigle

Fără sigle de producător care să distragă atenția

Amintirile care contează cel mai mult

Amintirile care contează cel mai mult

Familia ta unică, acea persoană specială sau ultima dată când ai izbucnit în râs - sunt atât de multe momente care merită să fie păstrate și amintite. Confecționată manual cu grijă și timp, cutia noastră cadou Premium este completarea perfectă pentru albumul foto și printurile de înaltă calitate, pentru păstrare sau ca un cadou pentru cei dragi.

Adaptat la nevoile dumneavoastră

Adaptat la nevoile dumneavoastră

Cutia cadou premium nu are niciun logo sau marcă. Deoarece este complet neutră, este produsul perfect pentru ca orice profesionist să o revândă propriilor clienți. Puteți decide ce logo sau design doriți pe cutia cadou premium.

Spune-o cu o imagine

Spune-o cu o imagine

De asemenea, puteți imprima una dintre fotografiile dvs. preferate pe cutia cadou, deoarece aceasta este disponibilă cu un capac acrilic personalizabil. Acrilicul de 4 mm grosime, combinat cu imitația noastră durabilă din piele artificială, este opțiunea perfectă dacă sunteți în căutarea a ceva ieșit din comun. Suprafața lucioasă a acrilicului conferă fotografiei dvs. o luminozitate intensă și un efect de profunzime impresionant.

Discover our Photo Books

Creați acum
Creați acum