Cutie cadou premium realizată manual

Realizată manual

Realizată manual

Cutie pentru cadouri realizată manual din materiale de înaltă calitate

Complet personalizabilă

Complet personalizabilă

Disponibilă cu text, fotografii și piele artificială sau pânză de in

Fără sigle

Fără sigle

Fără sigle de producător care să distragă atenția

Amintirile care înseamnă cel mai mult

Amintirile care înseamnă cel mai mult

Familia ta unică, acea persoană specială sau ultima dată când ai izbucnit în râs - sunt atât de multe momente care merită să fie păstrate și amintite. Confecționată manual cu grijă și timp, cutia noastră de cadou premium este un accesoriu ideal pentru a completa albumul foto de înaltă calitate și printurile foto pentru păstrarea în siguranță sau pentru a prezenta un cadou celor dragi.

Adaptată necesităților dvs.

Adaptată necesităților dvs.

Cutia premium pentru cadouri nu are sigle sau simboluri de marcă aplicate în prealabil. Fiind complet neutră, cutia pentru cadouri se pretează perfect pentru a fi revândută de orice profesionist către clienții săi. Lăsăm la latitudinea dvs. ce siglă sau design doriți să alegeți pentru cutia premium.

Exprimați-vă printr-o fotografie

Exprimați-vă printr-o fotografie

Puteți, de asemenea, să imprimați una dintre fotografiile dvs. preferate pe cutia pentru cadouri, aceasta fiind disponibilă cu capac acrilic care poate fi personalizat. Materialul acrilic gros de 4 mm combinat cu piele artificială durabilă este opțiunea perfectă dacă doriți ceva ieșit din comun. Suprafața lucioasă a sticlei acrilice asigură luminozitate intensă și conferă un impresionant efect de adâncime fotografiilor dvs.

Discover our Photo Books

Creați acum