Cărți foto Layflat

Ce este legătura Layflat?

Layflat este un tip de legare cu o deschidere de 180º, care permite ca albumul foto să fie așezat pe masă. Datorită acestui tip de legare, albumul foto este mult mai plăcut de privit, fără falduri nedorite între cele două pagini. Cu alte tehnici de legare, se pierde vizibilitatea în centru.

Ce este legătura Layflat?
Cum arată legarea obișnuită

Cum arată legarea obișnuită

Legătura convențională creează pliuri în centrul paginilor albumului foto, ceea ce duce la o pierdere de vizibilitate. Acest lucru înseamnă că nu puteți vedea corect întreaga imagine și înseamnă, de asemenea, că trebuie să fiți mai atent la locul în care vă plasați fotografiile atunci când creați. Cu o Carte Foto care are legare Layflat, nu veți mai avea această problemă.

Legare Layflat - Flexibilitate ridicată a layout-ului

Legare Layflat - Flexibilitate ridicată a layout-ului

Legătura Layflat vă oferă posibilitatea de a plasa imagini între două pagini fără a pierde vizibilitatea. Acest lucru înseamnă că aveți o mare flexibilitate atunci când vă concepeți albumul foto, putând să plasați fotografiile mai liber. Nu veți pierde niciun detaliu.

O vedere panoramică a fotografiilor dvs.

De asemenea, puteți profita de legătura Layflat pentru a plasa fotografiile pe două pagini întregi și a crea o vedere panoramică impresionantă. De aceea, această legătură robustă, din care paginile nu cad, este ideală și pentru fotografii panoramice sau fotografii cu un număr mare de persoane.

O vedere panoramică a fotografiilor dvs.
Coperte interioare personalizabile

Coperte interioare personalizabile

Datorită legării Layflat, puteți, de asemenea, să vă începeți designul albumului foto direct de pe prima pagină din stânga, pentru a profita la maximum de spațiul disponibil. Puteți, de exemplu, să adăugați culori, texturi, imagini și text. Același lucru este valabil și pentru ultima pagină din dreapta (în spatele copertei din spate).

Toate albumele noastre foto sunt Layflat

Toate albumele noastre foto sunt Layflat

Alegeți din gama noastră largă de albume foto: cu copertă tare, cu copertă moale sau Professional Line; alegeți formatul și dimensiunea care vă plac cel mai mult și selectați din varietatea noastră de hârtii foto finisajul care se potrivește cel mai bine fotografiilor dvs. Indiferent de modul în care vă configurați albumul foto, toate vor avea legătură Layflat.

Creați acum