Broșuri foto de la Saal Digital

Descoperiți fotografiile dvs. la o calitate superioară

Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită. Fotografiile prezintă detalii fantastice, cu un nivel extraordinar de claritate și fidelitate a culorilor. Saal Digital obține puncte suplimentare prin contrastele excelente și manopera deosebită. Fotocărțile au cea mai bună calitate din câte am văzut vreodată.
Unic, la fel ca fel ca fotografiile dvs.

Unic, la fel ca fel ca fotografiile dvs.

Paginile albumului foto și coperta de protecție transparentă sunt legate cu o spirală de înaltă calitate. Această legare cu spirală permite întoarcerea ușoară a paginilor și asigură un design plat. Dacă doriți, puteți să întoarceți paginile complet, pentru a vedea o singură imagine deodată.

photoproduct

Suprafețe de hârtie

Alegeți între hârtia mată premium și hârtia pentru tipărituri de artă. Datorită imprimării în șase culori de înaltă calitate, imaginile dvs. vor avea o claritate remarcabilă. Albumul foto cu spirală este disponibil în numeroase formate și fără a avea imprimate pe el o siglă sau un cod de bare.

Formatele albumelor foto cu spirală

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Creați acum
Creați acum