Copertă tare Mini Leporello

Luați amintirile cu dumneavoastră, oriunde ați merge!

Producție rapidă

Producție rapidă

Cu un timp de producție de numai câteva zile lucrătoare, comanda dvs. va ajunge în cel mai scurt timp.

Foarte ușor de personalizat

Foarte ușor de personalizat

Adăugați textele și fotografiile dvs. și personalizați formatul și tipul de hârtie

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Imaginile dumneavoastră, afișate într-un format original

Imaginile dumneavoastră, afișate într-un format original

Hardcover Mini Leporello combină funcționalitatea unei cărți foto cu designul inteligent al unui layout leporello. Rezultatul este un produs compact și durabil, care poate fi complet personalizat. Concepeți-vă propriul mini-portofoliu pe care îl puteți lua cu ușurință cu dumneavoastră, păstrându-vă fotografiile speciale în siguranță și bine protejate în coperta tare.

De asemenea, puteți expune cu ușurință Hardcover Mini Leporello plasându-l pe un raft sau pe orice suprafață. Acesta va rămâne deschis și în poziție verticală datorită formatului său inovator, astfel încât să vă puteți privi mereu amintirile.

Hârtii certificate FSC®

Hârtii certificate FSC®

Folosim în principal hârtii certificate FSC®, care au fost produse în mod durabil.

Produs cu energie solară

Produs cu energie solară

Cu peste 3.000 m² de module solare, nevoile noastre de energie sunt acoperite în majoritatea zilelor.

Carbon neutru

Carbon neutru

Compensăm emisiile inevitabile de CO₂ prin investiții în proiecte globale de mediu

Transport maritim responsabil

Transport maritim responsabil

Ori de câte ori este posibil, expediem coletele noastre cu emisii neutre de carbon

Expuneți-vă cele mai bune fotografii de nuntă și de copil

Expuneți-vă cele mai bune fotografii de nuntă și de copil

Un Mini Leporello Hardcover poate fi o idee de cadou de nuntă excelentă pentru invitații dvs. Pe lângă crearea unei albume foto obișnuite cu fotografiile de nuntă, puteți alege câteva dintre fotografiile dvs. preferate și puteți crea un Mini Leporello cu copertă tare pentru a le pune în valoare. Acesta este, de asemenea, un cadou minunat pentru prietenii, familia și invitații dvs. Va fi o modalitate excelentă pentru ei de a-și aminti ziua minunată pe care ați petrecut-o împreună!

Același lucru este valabil și pentru fotografiile pentru bebeluși. Dacă ați făcut poze noi copiilor dvs., creați un Hardcover Mini Leporello pentru a putea purta aceste poze cu dvs. oriunde mergeți și pentru a le arăta prietenilor și familiei!

Portofoliul tău, mereu cu tine

Portofoliul tău, mereu cu tine

Dacă sunteți un designer sau un fotograf profesionist, o idee excelentă ar fi să aveți la dumneavoastră o reprezentare fizică a muncii dumneavoastră. Hardcover Mini Leporello este perfect pentru acest lucru: nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea, dar este un format mic și compact, ușor de transportat.

În plus, cu coperta tare, fotografiile tale vor fi foarte bine protejate, așa că poți lua cu tine o versiune mini a portofoliului tău oriunde te-ai duce!

Sunt disponibile mai multe tipuri de hârtie

Photoproduct

Structurat

Hârtia "Structured" (300 g/m²) nu numai că dă caracter cardului dumneavoastră, dar îi conferă și o textură distinctă la atingere. Imprimarea digitală asigură culori izbitoare.

Photoproduct

Pearl

Dacă puneți mare preț pe design, hârtia "Pearl" este alegerea potrivită. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare.

Photoproduct

Clasic

Hârtia "Classic" (300 g/m²) se mândrește cu o suprafață mată albă extrem de netedă și strălucitoare. Imprimarea digitală asigură culori strălucitoare la o calitate fotografică realistă.

Creați acum
Creați acum