Spațiu suficient pentru ideile dvs. într-o felicitare pliată de două ori

Fotografiile și mesajele dvs. să întind pe șase pagini

Double folded card
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Double folded card with envelope

Descoperiți spațiul necesar pentru ideile dvs.

Spre deosebire de alte felicitări, cele pliate de două ori oferă chiar mai mult spațiu pentru design-ul dvs. Folosiți șase pagini pe care le puteți personaliza, pentru a introduce imaginile dvs. și un mesaj personal pentru destinatar.

Nu doar că puteți alege din trei finisaje și două formate, ci puteți alege chiar și propriul dvs. design. Aveți la dispoziție numeroase șabloane, dar și opțiunea de a crea o felicitare de la zero.

Prezentare generală

  • sunt disponibile formate de 10 x 15 cm și 14 x 14 cm
  • aveți trei tipuri de hârtie: clasic, perlat, texturat
  • toate cele șase laturi pot fi personalizate
  • dacă este cazul, aveți la dispoziție și plicul
  • este disponibilă o mostră gratuită
Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Texturată

Hârtia texturată (300 g/m²) vă înzestrează felicitarea cu caracter, conferindu-i totodată o textură distinctă și o senzație tactilă aparte. Imprimarea în șase culori garantează culori impresionante.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Double folded card formats

Felicitările dvs. pliate de două ori

Ocupați-vă personal de aspectul felicitării dvs. pliate de două ori. Mai întâi, alegeți dimensiunea și tipul de hârtie dorit. De asemenea, selectați un șablon de design în software sau creați propriul dvs. aspect.

Felicitările Saal Digital nu conțin sigle sau coduri de bare. Drept urmare, veți primi un produs complet neutru. Mai mult, puteți alege propriile cantități și aveți opțiunea de a comanda gratuit o mostră.

Creațiile dvs.

Puteți modifica chiar dvs. design-ul unei felicitări pliate de două ori. Fie alegeți dintre diversele șabloane de design din software, fie creați propria felicitare de la zero. Noi vă oferim o gamă largă de instrumente care vă ajută să puneți în practică ideile pe care le aveți.

Găsiți efecte și filtre, precum și o gamă variată de elemente clipart. În plus, aveți la dispoziție fundaluri și rame, care vă ajută să creați un produs fotografic întru totul unic. Explorați multitudinea de opțiuni oferite!

Creați acum
Creați acum