Imprimați-vă fotografia pe pânză de înaltă calitate

Voucherul dvs. Discovery* în valoare de 75.00 Lei: WB624-EXW

5/5
din 1 opiniile clienților
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 30/04/2023. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.

Obțineți un aspect exclusivist, de galerie de artă!

Imprimarea fotografiei pe o pânză naturală, fină, îi conferă un aspect elegant, stilat, de galerie. Cea mai înaltă rezoluție și calitatea maximă asigură o strălucire impresionantă, precum și imagini clare.

Realizată manual, pânza imprimată este întinsă cu grijă pe o ramă solidă din lemn veritabil cu pană și fixată pe spate. Instalarea este ușoară; pânza dvs. poate fi agățată imediat, fără un cadru separat. Aveți nevoie doar de două șuruburi sau cuie în perete pe care să agățați rama din lemn.

  • Culoare naturală, pânză fină (260 g/m²)
  • Imprimare din latex de înaltă calitate cu o rezoluție de 300 dpi
  • Strălucire ridicată a culorilor și claritate maximă
  • Cadru cu pană din lemn masiv, din lemn adevărat (2 cm)
  • Confecționată dintr-o țesătură amestecată din 35% bumbac și 65% poliester

Înnobilați-vă decorațiunea de perete cu o ramă flotantă

Doriți să conferiți un aspect special decorațiunii dvs. de perete? Comandați rama noastră flotantă! Acest tip de ramă vine în completarea fotografiei dvs., conferindu-i un aspect profesional, de galerie de artă. Alegeți între alb și negru pentru rama cea mai potrivită tematicii dvs.
Rama flotantă creează un spațiu vizual de 8 mm între decorațiunea de perete și rama din lemn, creând senzația că imaginea dvs. plutește. Fotografia dvs. din interiorul ramei este agățată cu ajutorul suporturilor incluse.

Cu și fără oglindirea marginilor

De la noi, vă puteți comanda pânza fotografică în varianta cu sau fără reflectarea marginilor. În versiunea fără oglindirea marginilor, imaginea este pliată în spate peste părțile laterale. Această metodă este adecvată pentru proiectele care dispun de suficient material cu imagine pe margini.
În cazul în care întreaga imagine urmează să fie afișată pe partea din față a decorului de perete, vă recomandăm varianta de oglindire a marginilor. Aici, desenul este oglindit pe toate cele patru laturi. La întinderea pânzei peste ramă, doar partea oglindită a imaginii este răsturnată.
Photos

Rame din lemn cu grosimi diferite

Pânza fotografică este întinsă manual peste o ramă din lemn natural. Puteți alege între grosimi ale ramei de 2 cm sau de 4 cm, conferind astfel pânzelor dvs. un plus de caracter.
Datorită grosimii sale, în cazul ramei cu grosime de 2 cm puteți opta pentru varianta cu sau fără oglindire a marginilor. Pentru a evita pierderea unor elemente importante ale fotografiei pe laturile ramei cu grosimea de 4 cm, această opțiune este disponibilă numai pentru varianta de imprimare cu oglindirea marginilor.
Photos
Creați acum
Creați acum