Imprimați-vă fotografia pe pânză de înaltă calitate

Voucherul dvs. Discovery* în valoare de 75.00 Lei: WB624-EXW

5/5
din 1 opiniile clienților
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 31/12/2022. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.

Obțineți un aspect exclusivist, de galerie de artă!

Imprimându-vă fotografia pe o pânză naturală fină, veți obține un aspect elegant, modern, de exponat de galerie. Rezoluția cea mai înaltă și calitatea maximă asigură o strălucire impresionantă și imagini clare.

Fabricată manual, pânza imprimată este întinsă cu atenție pe o ramă din lemn natural solid și fixată pe spatele acesteia. Instalarea este ușoară; pânzele dvs. pot fi agățate imediat fără o ramă separată. Aveți nevoie doar de două șuruburi sau cuie bătute în perete, de care să agățați rama din lemn.

 • Culoare naturală, pânză fină (260 g/m²)
 • Imprimare din latex de înaltă calitate cu o rezoluție de 300 dpi
 • Strălucire ridicată a culorilor și claritate maximă
 • Cadru cu pană din lemn masiv, din lemn adevărat (2 cm)
 • Confecționată dintr-o țesătură amestecată din 35% bumbac și 65% poliester

Înnobilați-vă decorațiunea de perete cu o ramă flotantă

Doriți să conferiți un aspect special decorațiunii dvs. de perete? Comandați rama noastră flotantă! Acest tip de ramă vine în completarea fotografiei dvs., conferindu-i un aspect profesional, de galerie de artă. Alegeți între alb și negru pentru rama cea mai potrivită tematicii dvs.
Rama flotantă creează un spațiu vizual de 8 mm între decorațiunea de perete și rama din lemn, creând senzația că imaginea dvs. plutește. Fotografia dvs. din interiorul ramei este agățată cu ajutorul suporturilor incluse.
Floating frame

Cu și fără oglindirea marginilor

De la noi, vă puteți comanda pânza fotografică în varianta cu sau fără reflectarea marginilor. În versiunea fără oglindirea marginilor, imaginea este pliată în spate peste părțile laterale. Această metodă este adecvată pentru proiectele care dispun de suficient material cu imagine pe margini.
În cazul în care întreaga imagine trebuie afișată pe partea frontală a decorațiunii de perete, vă recomandăm varianta cu oglindire a marginilor. În acest caz, designul este oglindit pe toate cele patru laturi. Când întindeți pânza peste ramă, numai partea oglindită a imaginii este pliată în spate.
Photos

Rame din lemn cu grosimi diferite

Pânza fotografică este întinsă manual peste o ramă din lemn natural. Puteți alege între grosimi ale ramei de 2 cm sau de 4 cm, conferind astfel pânzelor dvs. un plus de caracter.
Datorită grosimii sale, în cazul ramei cu grosime de 2 cm puteți opta pentru varianta cu sau fără oglindire a marginilor. Pentru a evita pierderea unor elemente importante ale fotografiei pe laturile ramei cu grosimea de 4 cm, această opțiune este disponibilă numai pentru varianta de imprimare cu oglindirea marginilor.
Photos
Sample Set

Setul de eșantioane pentru decorațiuni de perete

Descoperiți diversele materiale pentru decorațiunile de perete, comandând un set de eșantioane de 75.00 Lei Împreună cu setul de eșantioane, veți primi și un voucher în valoare de 75.00 Lei, care poate fi valorificat la următoarea dvs. comandă. În esență, aceasta înseamnă că setul de eșantioane este gratuit.

Comparați diferitele materiale și calitatea imprimării ca să găsiți cea mai bună variantă pentru fotografiile dvs. Sunt incluse următoarele eșantioane de 10 x 10 cm:

 • Imprimare pe metal (3 mm)
 • Imprimare pe metal periat (3 mm)
 • Placă din spumă de PVC (5 mm)
 • Acrilic (5 mm)
 • Tablou fotografic
 • GalleryPrint, lucios și mat
Creați acum
Creați acum