Fotografia dvs. imprimată elegant pe metal periat

Voucherul dvs. Discovery în valoare de 75.00 Lei*: WB624-EXW

*75.00 Lei voucher de descoperire pentru Wall Art. Valabil până la 30/06/2024. Valoarea minimă a comenzii 149.75 Lei. Transportul nu este inclus. Nu poate fi combinat cu alte oferte speciale sau vouchere. Răscumpărabil o singură dată pe gospodărie.

Un aspect sofisticat, de metal periat

Obțineți un aspect extraordinar prin imprimarea fotografiei dvs. pe o suprafață din aluminiu periat. Acest lucru ajută în special părțile mai luminoase ale imaginii dvs. să iasă în evidență.

Imprimarea directă UV specială cu șapte culori (în mod normal, doar patru) oferă o intensitate impresionantă a culorilor la cea mai înaltă rezoluție (fără pixelare) și cu o claritate maximă.

  • Panou compozit din aluminiu cu grosimea de 3 mm
  • Suprafața din aluminiu periat strălucește în zonele luminoase ale imaginii
  • Imprimare directă UV în 7 culori, inclusiv culori deschise
  • Dimensiuni personalizate disponibile
  • În funcție de format, este disponibil un subcadru din aluminiu, montaj standard și standuri de fixare
  • Inclus în setul de mostre
  • Pentru profesioniști: Profil ICC disponibil

Format

Ușor de comandat

Ușor de comandat

Proiectați și comandați de pe smartphone, tabletă sau computer într-un mod simplu și confortabil

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Oferim o varietate de opțiuni de plată sigure pentru comenzile dumneavoastră.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

Satisfacția dumneavoastră este o parte centrală a filozofiei companiei noastre.

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Direct de la producător

Profiluri ICC

Profiluri ICC

Controlați în detaliu rezultatul final: Profiluri ICC disponibile pentru fiecare finisaj

Diferite opțiuni de agățare

Diferite opțiuni de agățare

Gamă largă de suspensii disponibile

Efecte metalice argintii și aurii

Puteți crea efecte uimitoare cu imaginile imprimate pe aluminiu compozit periat. În vreme ce zonele mai închise la culoare ale imaginii par mate, suprafața din aluminiu strălucește în zonele mai deschise la culoare ale imaginii, conferind o strălucire unică în nuanțe argintii sau aurii.
La fotografiile alb-negru detaliate, efectul metalic al suprafeței din aluminiu compozit periat este intensificat, iar designul dvs. va atrage toate privirile.

Rafinează-ți arta de perete cu o ramă plutitoare

Doriți să dați o notă în plus artei de perete? Comandați rama noastră plutitoare! Acest tip de ramă completează imaginea dvs. și oferă un aspect de galerie profesională. Alege între alb și negru pentru rama care se potrivește cel mai bine subiectului tău.
Rama plutitoare creează un spațiu vizual de 8 mm între Wall Art și rama din lemn, ceea ce conferă imaginii dvs. un aspect plutitor. Imaginea dvs. în interiorul ramei este suspendată cu ajutorul unor suporturi închise.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Grație imprimării directe UV, imprimarea noastră pe metal periat este deosebit de rezistentă la radiația solară, la estomparea culorilor și la apă. Aceasta înseamnă că obiectul decorativ poate fi amplasat și în medii umede, precum bucătăria sau baia. Folosim exclusiv cerneluri UV fără COV.
Imprimarea pe metal periat oferită de noi pune în mod deosebit în valoare imaginile alb-negru cu contrast mare. Elementele luminoase din imagine nu sunt imprimate, în locul lor strălucind suprafața din aluminiu periat.
Metal periat Imprimă în dimensiuni personalizate

Metal periat Imprimă în dimensiuni personalizate

În plus față de selecția largă de dimensiuni standard, acum puteți avea printuri din metal periat de dimensiuni personalizate, disponibile de la 10 x 15 până la 90 x 120.

Formatele personalizate sunt disponibile și pe alte suprafețe de artă murală, cum ar fi printuri din metal, sticlă acrilică, panouri de spumă PVC și GalleryPrint.

Opțiuni de agățat disponibile pentru Brushed Metal Print

Opțiuni de agățat disponibile pentru Brushed Metal Print

Dacă comandați o imprimare din metal periat, iată toate opțiunile de agățare disponibile:

iwuwJS0rDE8

Compararea imprimării metalice și a imprimării metalice periate

Alegerea finisajului potrivit este crucială. Diferitele finisaje, cum ar fi aluminiul compozit și aluminiul periat, conferă un aspect și o senzație unică imaginilor dumneavoastră.

În acest videoclip veți afla care sunt principalele diferențe dintre compozitul nostru de aluminiu (cunoscut și sub numele de Dibond sau Alu-Dibond) și compozitul nostru de aluminiu periat (adesea denumit Butlerfinish). Aflați despre proprietățile materialului, calitatea imprimării, reproducerea culorilor și aplicațiile acestor două materiale de imprimare de înaltă calitate.

Principala diferență dintre compozitul din aluminiu și compozitul din aluminiu periat este textura suprafeței. Aluminiul compozit clasic are o suprafață netedă, mată, în timp ce aluminiul compozit periat are o textură fină, perlată, care creează reflexii de lumină unice și un aspect sofisticat. Acest lucru face ca modelele metalice și cele alb-negru să iasă în evidență.

Creați acum
Creați acum