Fotografia dvs. imprimată elegant pe metal periat

Voucherul dvs. Discovery în valoare de 75.00 Lei*: WB624-EXW

5/5
din 1 opiniile clienților
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 30/04/2023. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.

Un aspect sofisticat, de metal periat

Obțineți un aspect extraordinar prin imprimarea fotografiei dvs. pe o suprafață din aluminiu periat. Acest lucru ajută în special părțile mai luminoase ale imaginii dvs. să iasă în evidență.

Imprimarea directă UV specială cu șapte culori (în mod normal, doar patru) oferă o intensitate impresionantă a culorilor la cea mai înaltă rezoluție (fără pixelare) și cu o claritate maximă.

 • Panou din aluminiu compozit cu grosime de 3 mm
 • Suprafața din aluminiu periat strălucește în zonele luminoase ale imaginii
 • Imprimare directă UV în 7 culori, inclusiv culorile deschise
 • Sunt disponibile dimensiuni personalizate
 • În funcție de format, puteți beneficia de cadru secundar din aluminiu, montare standard și distanțiere
 • Pentru profesioniști: profil ICC disponibil

Efecte metalice argintii și aurii

Puteți crea efecte uimitoare cu imaginile imprimate pe aluminiu compozit periat. În vreme ce zonele mai închise la culoare ale imaginii par mate, suprafața din aluminiu strălucește în zonele mai deschise la culoare ale imaginii, conferind o strălucire unică în nuanțe argintii sau aurii.
La fotografiile alb-negru detaliate, efectul metalic al suprafeței din aluminiu compozit periat este intensificat, iar designul dvs. va atrage toate privirile.
Brushed Metal in Silver and Gold

Înnobilați-vă decorațiunea de perete cu o ramă flotantă

Doriți să conferiți un aspect special decorațiunii dvs. de perete? Comandați rama noastră flotantă! Acest tip de ramă vine în completarea fotografiei dvs., conferindu-i un aspect profesional, de galerie de artă. Alegeți între alb și negru pentru rama cea mai potrivită tematicii dvs.
Rama flotantă creează un spațiu vizual de 8 mm între decorațiunea de perete și rama din lemn, creând senzația că imaginea dvs. plutește. Fotografia dvs. din interiorul ramei este agățată cu ajutorul suporturilor incluse.

Versatilă și de durată

Datorită suprafeței sale cu finisaj periat, imprimarea pe metal periat reprezintă opțiunea ideală pentru imprimarea siglelor corporative, acestea putând fi amplasate direct la intrarea în biroul dvs.

Grație imprimării directe UV, imprimarea noastră pe metal periat este deosebit de rezistentă la radiația solară, la estomparea culorilor și la apă. Aceasta înseamnă că obiectul decorativ poate fi amplasat și în medii umede, precum bucătăria sau baia. Folosim exclusiv cerneluri UV fără COV.
Imprimarea pe metal periat oferită de noi pune în mod deosebit în valoare imaginile alb-negru cu contrast mare. Elementele luminoase din imagine nu sunt imprimate, în locul lor strălucind suprafața din aluminiu periat.
Custom sizes

Metal periat Imprimă în dimensiuni personalizate

În plus față de selecția largă de dimensiuni standard, acum puteți avea printuri din metal periat de dimensiuni personalizate, disponibile de la 10 x 15 până la 90 x 120.

Formatele personalizate sunt disponibile și pe alte suprafețe de decorare a pereților, cum ar fi printurile din metal, sticla acrilică, cartonul din PVC și GalleryPrint.

Compararea imprimării metalice și a imprimării metalice periate

Alegerea finisajului potrivit este crucială. Diferitele finisaje, cum ar fi aluminiul compozit și aluminiul periat, conferă un aspect și o senzație unică imaginilor dumneavoastră.

În acest videoclip veți afla care sunt principalele diferențe dintre compozitul nostru de aluminiu (cunoscut și sub numele de Dibond sau Alu-Dibond) și compozitul nostru de aluminiu periat (adesea denumit Butlerfinish). Aflați despre proprietățile materialului, calitatea imprimării, reproducerea culorilor și aplicațiile acestor două materiale de imprimare de înaltă calitate.

Principala diferență dintre compozitul din aluminiu și compozitul din aluminiu periat este textura suprafeței. Aluminiul compozit clasic are o suprafață netedă, mată, în timp ce aluminiul compozit periat are o textură fină, perlată, care creează reflexii de lumină unice și un aspect sofisticat. Acest lucru face ca modelele metalice și cele alb-negru să iasă în evidență.

Soluții de montare diferite pentru decorațiunea dvs. de perete

Aluminium subframe

Cadru secundar din aluminiu

Cadrul secundar din aluminiu este fixat în prealabil pe partea din spate a decorațiunii de perete. Grație spațiului de aproximativ 1 cm rămas între tablou și perete, decorațiunea dvs. de perete va părea că plutește în aer.

 • Cadrul secundar nu este vizibil din față
 • Disponibil în toate dimensiunile
 • Utilizare strict în spații interioare
 • Montat în prealabil pe decorațiune
 • Cuiele/șuruburile nu sunt incluse
 • Detalii suplimentare și asamblare
Standoff

Distanțiere

Imaginea imprimată este deja dotată cu orificii de ghidaj - trebuie doar să atașați șuruburile.

Standard mounting

Montare standard

Cadrul nostru de montare standard vă permite să agățați ușor și fără efort decorațiunea pe perete, întrucât cadrul trebuie doar fixat pe partea din spate a imaginii dvs.

 • Cadrul de montare nu este vizibil din față
 • Este dotat cu distanțiere de perete pentru autofixare
 • Utilizare strict în spații interioare
 • Disponibil pentru formate de decorațiune de perete specifice
 • Detalii suplimentare și asamblare
Creați acum
Creați acum