Saal WallArt

Saal WallArt

Saal WallArt este o platformă online care vă permite să vă vindeți fotografiile și să vă promovați profilul. Încărcați-vă imaginile pe platformă și, odată aprobate, acestea vor fi disponibile pentru a fi cumpărate de potențiali clienți din întreaga lume. De asemenea, le puteți lega la pagina dvs. de profil, ceea ce vă permite să vă prezentați munca, să intrați în contact cu potențiali cumpărători și să câștigați bani din fotografiile dvs.

Site-ul Saal WallArt

Încărcați imagini pe WallArt

Pentru a încărca imagini pe Saal WallArt trebuie să accesați mai întâi site-ul Saal WallArt. Selectați o categorie în care doriți să vă vindeți imaginile. Odată ajuns în categoria aleasă, faceți clic pe butonul de vânzare a imaginilor situat deasupra imaginilor din partea stângă a paginii.

Categoria Peisaj

Vă rugăm să rețineți că trebuie să aveți un cont pentru a putea încărca imagini. Dacă dați clic pe Sell Images (Vindeți imagini ), se va deschide o fereastră Create a new account (Creați un cont nou ) în care vă puteți crea cu ușurință un cont. Dacă aveți deja un cont pentru Portalul foto, vă puteți autentifica.
După conectare, va apărea o fereastră cu informații despre comision și considerații importante înainte de a încărca imagini. Apoi puteți trece la încărcarea imaginilor pe care doriți să le vindeți în cadrul categoriei selectate. Vă rugăm să rețineți că fotografiile încărcate vor trece printr-un proces de aprobare înainte de a fi publicate în galerie. Veți primi o notificare prin e-mail atunci când procesul de aprobare este finalizat.

Gestionarea imaginilor

Imaginile încărcate pe Saal WallArt vă vor fi accesibile din meniul Galerii. Atunci când încărcați prima dvs. fotografie pe Saal WallArt, o nouă galerie numită Saal Digital este creată automat la rubrica Imagini partajate cu WallArt. Această galerie organizează toate fotografiile pe care le-ați încărcat pe Saal WallArt pe categorii. Puteți șterge fotografiile din această galerie în orice moment. Vă rugăm să rețineți că, odată ce o fotografie a fost ștearsă, aceasta nu va mai fi disponibilă pentru vânzare pe Saal WallArt.

Meniul Galeriilor cu Galeria Saal WallArt

Imagini vândute de Saal WallArt

Odată ce imaginile dvs. sunt pe WallArt, veți câștiga un comision pentru fiecare unitate vândută. Pentru a accesa informații despre imaginile dvs. vândute, pur și simplu conectați-vă la Photo Portal și deschideți meniul Imagini vândute de Saal WallArt din Contul. Aici veți găsi un raport lunar complet al imaginilor vândute. Acest raport vă va ține la curent cu succesul vânzărilor dvs. și vă va ajuta să urmăriți performanța afacerii dvs. fotografice.

Imagini vândute de Saal WallArt meniu

Conectează profilul cu Saal WallArt

Dacă aveți un profil public activ pe Photo Portal, îl puteți conecta la Saal WallArt pentru a vă promova munca. Pentru a face acest lucru, deschideți meniul Profile and page settings (Setări profil și pagină ) din contul dvs. Derulați în jos și veți găsi două opțiuni Saal WallArt pe care le puteți activa:

Opțiunile Saal WallArt din Setări profil și pagină

Afișează profilul meu pe Saal WallArt

Prin activarea acestei opțiuni, va fi creat un profil personal de artist și va fi publicat în lista de artiști Saal WallArt. Vă rugăm să rețineți că această pagină nu este identică cu pagina dvs. de profil, ci este creată cu imaginile pe care le-ați încărcat anterior pe Saal WallArt. Această caracteristică vă permite să vă prezentați toate lucrările împreună și să vă stimulați potențial afacerea. Vă rugăm să rețineți că includerea unui profil în lista de artiști este supusă unui proces de aprobare.

Lista de artiști Saal WallArt

Afișați imaginile publicate pe Saal WallArt

Activarea acestei opțiuni va crea un link în pagina dvs. de profil care vă va duce la o pagină Saal WallArt care va arăta toate imaginile pe care le-ați încărcat anterior acolo. Acest lucru permite potențialilor clienți să vă achiziționeze fotografiile direct de pe Saal WallArt.

Pagina de profil cu link către Saal WallArt

După activarea oricăreia dintre aceste opțiuni din meniul Setări profil și pagină, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvare modificări.

Vă rugăm să rețineți că, din păcate, în acest moment nu este posibil să trimiteți imagini către Saal WallArt din conturile din Elveția, Marea Britanie și SUA.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: