Portalul foto Saal: Galerie magazin online și sistem de subgalerii

Galerii

Arată și vinde-ți arta

Galerii și subgalerii nelimitate

Extindeți-vă vitrina fotografică cu galerii principale și subgalerii detaliate, simplificând navigarea utilizatorilor și îmbunătățind experiența generală. Dincolo de simpla organizare, această funcție permite gestionarea fără probleme a portofoliului sau a sesiunii foto; puteți copia, muta sau elimina cu ușurință imagini din galerii, puteți accesa statisticile de vânzări și defini titluri și descrieri unice pentru fiecare fotografie. În plus, acest sistem permite crearea de produse personalizate direct din galerii, oferind expediere manuală către clienți, după cum este necesar, oferind o platformă versatilă atât pentru a vă prezenta cât și pentru a vă vinde lucrările.

Prețuri flexibile

Aveți control deplin asupra structurii de prețuri și a ofertelor de produse în cadrul fiecărei galerii și subgalerii. Nu numai că puteți stabili prețuri unice la fiecare nivel, dar puteți decide exact ce produse să oferiți, dacă să activați sau să restricționați descărcările și să oferiți pachete specifice adaptate galeriei sau imaginii. Această flexibilitate de neegalat vă asigură că puteți satisface diversele preferințe ale publicului dumneavoastră, optimizând strategia de vânzări și sporind satisfacția clienților.

Vânzarea proiectelor

Ridicați nivelul serviciilor dvs. prin oferirea de proiecte fotografice, cum ar fi albumele foto sau calendarele, permițând clienților să achiziționeze colecții personalizate sau designuri create de dvs. Aceste proiecte pot fi prezentate în orice galerie sau subgalerie, cu opțiunea de a activa comentarii sau funcții de feedback. Această abordare interactivă vă permite să adunați feedback-ul clienților în mod eficient înainte de finalizarea și prezentarea proiectului, asigurându-vă că așteptările clienților sunt îndeplinite sau depășite.

URL neutru

Împărtășiți-vă lucrările cu un URL neutru care să mențină accentul pe brandul dvs., cum ar fi https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ pentru galerii și https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ pentru pagina dvs. de profil. Această funcție oferă flexibilitate în ceea ce privește modul în care vă partajați galeriile în siguranță prin intermediul unui link, cu înregistrare opțională sau protecție prin parolă, adaptând accesul la cerințele dvs. specifice și menținând confidențialitatea și securitatea.

Email-uri personalizate

Simplificați comunicarea cu posibilitatea de a trimite e-mailuri și memento-uri personalizate în diferite fluxuri de lucru pentru fiecare galerie sau subgalerie. Împărtășiți galerii în mod eficient cu grupuri selectate sau contacte individuale, utilizând șabloane de e-mail pentru diseminarea rapidă a informațiilor. Această caracteristică economisește timp semnificativ, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe fotografie și mai puțin pe sarcinile administrative.

Design mobil responsiv

Garantați că galeriile dvs. arată impecabil pe orice dispozitiv cu modele care se adaptează pentru o vizualizare optimă pe smartphone-uri. Selectați din diverse opțiuni de aspect, cum ar fi coloane simple sau duble pe dispozitivele mobile, și ajustați stilurile de prezentare a imaginilor pentru a răspunde la până la 90% dintre clienții care preferă să comande de pe dispozitive mobile.

Diferite modele de galerii

Personalizați prezentarea lucrărilor dvs. cu diferite modele de galerii, inclusiv cascadă, pătrate, tablă de artă sau moduri rotunjite potrivite pentru ecrane mai mari. Alegeți între stilurile de fundal întunecat și deschis pentru a vă completa fotografiile, asigurându-vă că lucrările dvs. sunt prezentate în cel mai atractiv mod posibil.

Feedback

Îmbunătățiți-vă fluxul de lucru cu feedback-ul clienților din cadrul galeriei, utilizând un sistem de evaluare cu coduri de culori (verde, portocaliu, roșu) și butoane de feedback. Facilitați comunicarea cu clienții și simplificați procesul de selecție prin convenirea unor semnificații de culoare, cum ar fi verde pentru aprobare, portocaliu pentru modificări și roșu pentru respingere, permițând filtrarea și luarea rapidă a deciziilor.

Comentarii

Promovați o comunitate dinamică în jurul muncii dvs., permițând comentarii la fotografii sau galerii. Cu ajutorul funcțiilor de moderare, puteți revizui comentariile înainte ca acestea să fie publicate, permițând răspunsuri și încurajând implicarea prin like-uri, creând un spațiu interactiv și incluziv pentru publicul dvs.

Lista de dorințe

Îmbunătățiți experiența clienților oferindu-le acestora posibilitatea de a colecta imagini într-o listă de dorințe. Pentru a salva o listă de dorințe, este necesară o scurtă înregistrare a clientului, astfel încât să puteți vedea cine a adăugat imaginile în lista de dorințe. În acest fel, puteți îmbunătăți atât calitatea serviciilor, cât și oportunitățile de creștere a afacerii dumneavoastră.

Opțiuni flexibile de descărcare

Cu Saal Photo Portal, aveți control deplin asupra modului în care pot fi descărcate imaginile dumneavoastră. Puteți pune în vânzare fișiere individuale sau galerii întregi. Aveți, de asemenea, opțiunea de a oferi descărcări gratuite și de a vă partaja imaginile direct cu clienții prin intermediul Portalului foto. Descoperiți diferitele opțiuni și personalizați-vă oferta pentru a vă adapta modelul individual de afaceri.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!