Meniu general

Meniu general

Meniul General este afișat în mod implicit atunci când deschideți o galerie QR și poate fi accesat în orice moment făcând clic pe butonul General din meniul din dreapta. Atunci când configurați o nouă Galerie QR, interfața principală oferă instrucțiuni pas cu pas, precum și linkuri convenabile pentru descărcări rapide de coduri QR și încărcări de imagini. Odată ce imaginile sunt încărcate, galeriile și fotografiile pe care le-ați creat vor fi afișate aici pentru o gestionare ușoară.

Meniul general al galeriei QR

În partea dreaptă, veți vedea coloana Edit gallery (Editare galerie ), care conține toate informațiile legate de galerie, precum și butoanele de setări și funcții. Toate setările trebuie să fie verificate înainte de publicare.

Setări ale galeriei

Aici puteți modifica opțiunile setate la crearea galeriei QR. De asemenea, puteți afișa imaginea principală și titlul imaginii, puteți activa filigranele, butoanele de comentarii și feedback și puteți selecta modul de afișare. Asigurați-vă că faceți clic pe Save (Salvare ) după ce faceți orice modificare.

Setări ale galeriei

Setări de vânzare

În mod implicit, QR Galleries are setată ca implicită lista de prețuri din meniul Liste de prețuri. Cu toate acestea, puteți selecta aici o altă listă de prețuri. De asemenea, puteți activa Promotions (Promoții), Filter products by image aspect ratio (Filtrare produse în funcție de raportul de aspect al imaginii), Allow cropping edits (Permite modificări de decupare) și Replace image before ordering (Înlocuire imagine înainte de comandă). Când ați terminat, faceți clic pe Save (Salvare ) pentru a aplica modificările.

Setări de vânzare

Setări de partajare

În mod implicit, Galeria QR este setată la Necesită înregistrare, ceea ce vă permite să urmăriți accesul la galerie. Puteți dezactiva această caracteristică dacă doriți. În plus, opțiunea First user assigns the password (Primul utilizator atribuie parola ) este activată în mod implicit, permițând clienților să își creeze propria parolă pentru galerie. Acest lucru poate fi, de asemenea, dezactivat aici. Nu uitați să faceți clic pe Save (Salvare ) după ce ați efectuat orice modificare.

Setări de partajare

Funcții

Faceți clic pe butonul Delete (Ștergere ) pentru a elimina galeria și toate imaginile încărcate în ea.