Meniu comenzi

Foto Job - Meniu comenzi

Meniul Comenzi afișează în mod convenabil toate comenzile efectuate în cadrul lucrării foto, permițându-vă să urmăriți și să gestionați eficient vânzările. Acesta poate fi accesat făcând clic pe butonul Comenzi din coloana din dreapta în cadrul unei lucrări foto. O coloană din dreapta oferă o prezentare rapidă a comenzilor și a profitului generat în cadrul Jobului foto. Informațiile detaliate sunt prezentate în format tabelar:

Meniul Comenzi din cadrul Jobului foto

Data: Indică data la care a fost plasată comanda.
Grupuri (galerii): Indică grupul în care a fost plasată comanda. Făcând clic pe el se va deschide galeria corespunzătoare.
Galerie: Afișează galeria QR specifică în care a fost plasată comanda. Un clic pe ea va deschide galeria respectivă.
Denumire: Afișează numele clientului care a plasat comanda.
Numărul de ordine: Acesta este identificatorul unic atribuit comenzii fiecărui client, permițând urmărirea comenzii acestuia.
Numărul facturii: Afișează numărul de referință atunci când este generată o factură.
Stare comandă: Oferă informații despre starea actuală a comenzii, cum ar fi Livrat, În producție, Anulat sau În așteptarea imaginii de producție. În acest din urmă caz, va trebui să luați măsuri pentru a finaliza comanda.
Total: Indică suma pe care clientul dvs. a cheltuit-o pentru comandă.
Profitul dumneavoastră: Indică suma pe care ați câștigat-o în urma comenzii.

Există, de asemenea, o pictogramă cu o cheie care vă va duce la meniul de gestionare a comenzii pentru comanda respectivă. Pentru mai multe informații, consultați articolul Managementul comenzilor.
Rețineți că, atunci când accesați meniul de comenzi în cadrul unui grup în interiorul unei lucrări foto, vor fi afișate numai comenzile din acel grup.