Fond

Fondurile pot fi adăugate la produsele dvs. foto pentru a le spori atractivitatea vizuală. Spre deosebire de casetele de umplere, care pot fi poziționate și redimensionate liber, fundalurile umplu întreaga pagină a produsului foto. Puteți accesa diferite opțiuni de fundal făcând clic pe butonul Background (Fundal ) din meniul din dreapta.

Meniul Fundal în coloana din dreapta

În partea de sus a meniului Background (Fundal) veți găsi butonul Delete (Șterge ) pentru a șterge fundalul din produsul foto. În cazul produselor cu mai multe pagini, cum ar fi albumele foto, dacă faceți clic pe Apply to all pages (Aplicați la toate paginile ), fundalul se va aplica tuturor paginilor din produsul foto. Dacă faceți clic pe Delete all (Șterge tot ), veți elimina toate fundalurile utilizate.
Este important de reținut că fundalurile sunt aplicate pe ambele fețe ale unui produs foto multi-pagină. Dacă doriți să personalizați fundalul pentru o singură pagină, va trebui să adăugați o casetă de umplere și să o configurați după bunul dumneavoastră plac.

Caseta de umplere ca fundal pentru o singură pagină

La fel ca și casetele de umplere, fundalurile pot fi selectate și configurate ca fiind Colour (Culoare), Gradient (Gradient ) și Texture (Textură). De asemenea, puteți selecta Image (Imagine ) pentru fundaluri. Atunci când această opțiune este selectată din meniul Background (Fundal), apare butonul Add image (Adăugare imagine ). Dacă faceți clic pe acest buton, apare opțiunea de a adăuga o imagine de pe dispozitivul dvs. local sau din resursele online.

Meniul Image as background (Imagine ca fundal)

Odată selectată, fotografia va fi plasată ca fundal. În meniul Background (Fundal), în fila Image (Imagine ), veți găsi câmpul Opacity (Opacitate ). Puteți seta cât de transparentă sau opacă apare imaginea. Imaginea de fundal poate fi ajustată selectând-o și făcând clic pe butonul Edit Image (Editare imagine ).

Exemplu de imagine ca fundal

Ca și în cazul celorlalte imagini, puteți întoarce imaginea pe verticală și orizontală, o puteți roti cu 90 de grade, puteți activa îmbunătățirea imaginii, puteți repoziționa imaginea sau o puteți șterge, dacă este necesar.

Editarea imaginii de fundal

Metodă alternativă pentru utilizarea imaginilor ca fundal

Este posibil să adăugați imagini direct din coloana din stânga ca fundal. Atunci când trageți o fotografie de aici, va apărea opțiunea ca fundal. Trăgând fotografia aici, aceasta va fi plasată ca fundal al produsului foto.

Tragerea imaginii care apare ca opțiune de fundal

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: