Caseta de umplere

Caseta de umplere

Puteți personaliza toate casetele de umplere dintr-un produs foto pentru a se potrivi cu designul dvs. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Add fill (Adăugare umplutură ) din meniul de sus al Designerului sau utilizați un aspect existent. După ce ați selectat o casetă de umplere, puteți modifica proprietățile acesteia făcând clic pe butonul Fill box (Casetă de umplere ) din meniul din dreapta. Aceste opțiuni vă permit să personalizați caseta de umplere în funcție de preferințele dumneavoastră.

Caseta de umplere adăugată și instrumente afișate în meniul din dreapta

Odată ce este afișat meniul de configurare a casetei de umplere, puteți alege între culoare, gradient sau textură.

Culoare

Există mai multe modalități de a selecta o culoare solidă pentru caseta de umplere:
1. Faceți clic pe una dintre culorile afișate în acest meniu.
2. Dacă faceți clic pe butonul Colour (Culoare ), se va afișa un meniu cu mai multe culori. Faceți clic pe orice culoare pentru a o selecta ca și culoare pentru caseta de umplere.

Opțiuni de culoare pentru caseta de umplere

3. După ce faceți clic pe butonul Colour ( Culoare ), veți găsi butonul Colour selection (Selectare culoare ). Aici puteți selecta culoarea dorită din paleta de culori oferită sau puteți introduce valoarea HEX a acesteia.

Instrumentul de selecție a culorilor

4. În dreapta căsuței Colour (Culoare ) se află câmpul Opacity (Opacitate ). Schimbarea valorii acestuia modifică transparența casetei de umplere.

Gradient

Dacă faceți clic pe una dintre opțiunile de gradient din acest meniu, caseta de umplere se va umple automat cu aceasta.

Opțiuni de gradient pentru caseta de umplere

Culorile pentru gradient pot fi selectate în casetele Colour 1 și Colour 2. Dacă faceți clic pe una dintre aceste casete de culori, se va afișa un meniu în care puteți selecta o culoare dintre cele afișate, puteți utiliza instrumentul pipetă pentru a selecta o culoare sau puteți face clic pe Colour selection (Selectare culoare ) pentru a selecta o anumită culoare din acest meniu.

Selectarea culorii de gradient

Caseta Rotation (Rotație ) vă permite să setați gradul de rotație al gradientului, cu o culoare la un capăt și cealaltă la capătul opus. Caseta Opacity (Opacitate ) vă permite să setați gradul de transparență al umpluturii gradientului.

Textura

Acest meniu afișează o varietate de texturi din care puteți alege pentru caseta de umplere. Dacă faceți clic pe una dintre ele, textura respectivă va fi setată ca umplutură. Opacitatea poate fi ajustată în caseta Opacity (Opacitate ).

Opțiuni de textură pentru caseta de umplere