Creați un cont

Creați un cont

Saal Photo Portal este un instrument puternic prin care vă puteți stoca, organiza, partaja și vinde fotografiile, proiectele și produsele foto într-un mod complet personalizabil. Vă permite să vă centralizați toată munca într-un singur loc: primiți feedback de la clienții dvs., protejați-vă imaginile în mai multe moduri, dețineți controlul asupra prețului final al produselor pe care le oferiți spre vânzare etc. Toate acestea, păstrând în același timp drepturile asupra imaginilor dvs. în orice moment și fără comisioane sau taxe.

Pentru a vă crea un cont, trebuie să accesați site-ul și să faceți clic pe Create Account.

Website create account button

După ce ați completat datele personale, veți primi un e-mail cu un cod pentru a vă confirma contul. Pur și simplu introduceți codul în Photo Portal și ați terminat. Contul dvs. este creat.

Account creation menu

Acum tot ce trebuie să faceți este să completați informațiile necesare pentru a începe să vindeți. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Sales. Prima dată când faceți clic pe el, veți vedea un asistent pas cu pas care vă va ajuta să completați toate informațiile necesare pentru a vă configura contul și a-l pregăti pentru vânzare. Veți începe prin a vă completa datele personale.

Wizard first steps

Apoi va trebui să confirmați Acordul de prelucrare a datelor, care stabilește termenii și condițiile în care vom prelucra datele cu caracter personal în numele dvs. Odată confirmat, un PDF al contractului va fi trimis la adresa dvs. de e-mail.

Data processing agreement

Veți putea apoi să personalizați diverși parametri referitoare la setările contului dvs. și la modul în care sunt gestionate comenzile clienților dvs. Dacă preferați, puteți completa toate aceste informații mai târziu, făcând clic pe butonul " Sari acest pas ". Toate aceste opțiuni pot fi modificate în orice moment din secțiunea Vânzări.

Skip wizard

Dacă finalizați întregul asistent, contul dvs. va fi gata să începeți să încărcați imagini, să le puneți în vânzare și să câștigați bani. Dacă ați sărit vreun pas, veți vedea o listă de lucruri de făcut în Sales (Vânzări ) pe care trebuie să le completați înainte de a putea începe să vă vindeți imaginile.