Lista de lucruri de făcut

Lista de lucruri de făcut

Prima dată când faceți clic pe panoul Vânzări, va apărea un asistent care vă va ajuta să completați toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă configura contul și pentru a începe să vă vindeți fotografiile și să câștigați bani.

Expertul

Dacă nu ați finalizat unii dintre pași, veți vedea că în meniul Sales panel (Panou de vânzări ) din partea de sus apare un buton To-dos (De făcut ).

Pictograma To-do

Când faceți clic pe el, veți vedea o listă cu elementele pe care trebuie să le completați pentru a începe să vă comercializați imaginile. Informațiile care au fost deja completate vor apărea cu o bifă verde. Informațiile care mai trebuie completate vor avea o pictogramă gri de tip clepsidră pentru a indica faptul că trebuie să le completați.

Lista de sarcini din panoul Vânzări

Dacă dați clic pe oricare dintre aceste elemente, veți ajunge automat la panoul specificat, unde puteți introduce detaliile relevante. După ce ați finalizat fiecare element din listă, veți observa că butonul To-dos dispare din meniul panoului Sales (Vânzări). Acest lucru înseamnă că contul dvs. este gata să înceapă să vândă și să facă bani.

Panoul de vânzări fără lista de sarcini